Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4486
6.3.12 20:41

A kdo je starší? Simonka je taky moc pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
6.3.12 20:44

Starší je Otakárek.. To jméno se mi strašně líbilo a přítel se zajímal o historii, takže mi ho ihned schválil jako královské jméno…
No a pak přišla Simonka…
Teď si připadám jako fanynka Života na zámku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
6.3.12 20:46
LucaLuca píše:
My jen tak, ale pak jsme se dozvěděli, že můj děda měl strýčka Otakara a tetu Ludmilu a byli taky dva po sobě jdoucí sourozenci narození po 2 letech. :dance:

Týjo, tak to není náhoda!!! To muselo být nějaké vnuknutí!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
6.3.12 20:50

To jsem neviděla, takže mně tak nepřipadáš. :-)
My jsme se na jméně nemohli shodnout a listovali jsme jmény a schylovalo se k hádce a manžel někam zabodl prst a řekl: Tak dej tady třeba… Otakara! Samozřejmě ironicky. A já už jsem se toho nepustila, hrozně se mi to líbilo, až on nakonec taky řekl, že čím víc o tom mluvím, tím víc se mu to líbí. :lol:
U holčičky jsme vybírali něco, co se k tomu hodí a co se nám zároveň taky líbí. Nakonec zbyly Libuše a Ludmila. Zvítězila Ludmilka, a ta se mi tedy tajně líbila už před lety v seriálu Četnické humoresky. :oops: Takže naše malá neslyší na Lidušku, ale jen na Ludmilku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
6.3.12 20:53
rosanka píše:
LucaLuca píše:
My jen tak, ale pak jsme se dozvěděli, že můj děda měl strýčka Otakara a tetu Ludmilu a byli taky dva po sobě jdoucí sourozenci narození po 2 letech. :dance:
Týjo, tak to není náhoda!!! To muselo být nějaké vnuknutí!!

Ale to mně děda řekl tak před rokem. On je ani neznal, Otakar padl v 1. světové. On prostě vytáhl rodokmen a říká: no hele, máme to tady v rodině, Otakar a Ludmila - akorát oni byli např. ze 14 sourozenců, nebyli jen dva. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
6.3.12 20:54

Takhle jsme ho poprvé vyfotili: http://www.agia.cz/…rek/4438.jpg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
6.3.12 20:55
LucaLuca píše:
To jsem neviděla, takže mně tak nepřipadáš. :-)
…tam měli taky Otakara a Simonu…
Otakárka jste vybrali fakt originálně :lol: :palec: Mně jiné jméno na kluka ani nenapadlo a když jsem čekala druhé, byla jsem v koncích, páč klučičích jmen se mi líbilo spoustu, ale žádné se mi nezdálo být to pravé.. No asi proto, že jsem čekala holku :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
6.3.12 20:56

Mně se ještě líbí Eduard. Otík a Edík. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
6.3.12 20:57

Ahojky, naše nejmladší je Victoria…říkáme jí Viki (ještě máme Kristýnu-Kiki a syna Martina)…pokud bude do čtvrtice, tak je ve hře Eduard ;) a Julie :palec:

PS: Editka je kamarádka starší dcery a je to moc slušná a milá holka…Ludmila je moje mamka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
6.3.12 21:01

Edita jsem já :D ale je to děsně tvrdé jméno,my budeme mít Viktorii Timeu a nebo Olivera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
6.3.12 21:36

Ja kdyz sem davala Kryštofa,tak me přišlo,že jich moc neni a i ted znam kromě našeho,už jen jednoho. a Šarlotu znam jen starši pani. moje prababička se jmenovala Filipina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
6.3.12 22:08

Ahoj holky , koukam ze jsou tu moc zajimava jmena ,cekame prvni miminko no a nakonec jsme se rozhodli s manzelem pro holku Samantu je to asi dost netradicni ale mame i cizi prijmeni tak k nam to sedi no a kdyby to byl kluk tak jednoznacne Maxim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
6.3.12 22:31

My máme Dorotu a v okolí teda neznám žádnou další :mrgreen: Ve výběru byla ještě Rozita, Stela a Magdaléna.. a kdyby to byl kluk tak tam jsme měli těch jmen asi milion. Ale nejvíce se nám líbil Hynek, Vilém a Kristián.. Chtěli jsme teda hlavně české, ale neobvyklé jméno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
6.3.12 22:32

Líbí se mi pro holčičku jméno RUBY, ale máme v příjmení dvě R, takže by to asi nešlo :( , syn je Daniel Lewis, máme hodně příbuzných v zahraničí a manželova rodina taky pochází z ciziny, často jezdíme ven tak jsou všichni spokojení a jméno nikdo nekomolí. Jinak se mi ještě líbí Edward, Melanie, Gabriel, Ema, Jindřich, Richard. No je toho víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
6.3.12 22:57

My máme v rodině Belindu a říkáme jí Belinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie