Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Chtela bych jednou Emu, ale ne kvuli netradicnosti, pze ted uz jich stejne beha spousta, ale partner ma na to takovou veselou odpoved… „budeme mit ptaka e/Emu“. Taky se mi moc libi Nora… a ozve se „zalez do n/Nory!“ Takze jednou asi bude Terezka, pze tam nedokazal nic vymyslet a kluk Ondrasek, po nem, pze „Nic lepciho neni“
Libil se Matej, jenze to byl muj ex. Ale ta Emicka… ta mi lezi v hlave, fnuk ![]()
Tak naše holčička se jmenuje Laura Sofie, chlapeček měl být Sebastian a na druhý dítko mám připravenou Matyldu nebo Matea/Mathea ![]()
Kamarádka od švagrové dala svému synovi jméno Lev, což mi příjde hodně netradiční na české poměry. Mě osobně se strašně líbí Mariana, což si myslím, že není úplně netradiční, ale přítel semnou teda názor nesdílí ![]()
Máme Alexandru. Chtěla jsem jméno co je v kalendáři, ale není moc obvyklé. A hlavně se mi vždy strašně moc líbilo, protože ve mě vyvolává pocit určité vznešenosti a síly. ![]()
Naše malá (8 let) je Liliana. U druhého jsme pohlaví nevěděli, takže bylo na holčičku: Maya, Sofie a Noemi. Na kluka toho bylo mrak. Můj favorit byl Timon, ale měsíc před mým porodem se tu jeden chlapec s takovým jménem narodil (vesnice s 1200 obyvatel
) A potom přišlo jméno, které už jsem nechtěla nikdy vymazat z paměti. JONÁŠ..... Chytlo mě, a už nepustilo. Když se malé narodilo, tak jsme byli šťastní, a až za nějakou dobu nás napadlo se zeptat, jestli je to chlapec, nebo děvče … Na porodním sále se nám pak omlouvali. Prý to každý ví už do předu, tak jim to prý nedošlo. Máme Jonáška a pro mně je to pořád to nejkrásnější jméno na světě.
Nase dcera se jmenuje Tarja.Nastesti ma primeni po priteli,takze to zni dobre.A take jsme vsude za exoty ![]()
My mame Patricii a jak jsem si to precetla,tak asi hodne neobvykle:)
Příspěvek upraven 06.03.12 v 05:59
My jsme dali Dorotku.Ne Dorotu jako je v kalendáři,ale přímo Dorotku.Okolí se to moc nelíbilo,ale je neměli šanci nám to rozmluvit.
My máme doma chlapečka, který se jmenuje Maxim (Maxmilián mi přišlo strašně dlouhé) a teď čekáme holčičku Alex (Alexandra mi přišlo taky dlouhé a s touhle krátkou verzí u nás na matrice problém nemají) ![]()
My budeme mít každým dnem Editu
Holky, kolik znáte dětí se jménem Edita? jestli teda nevadí, že se ptám
Zdá se vám to jako neobvyklé jméno?
artepka píše:
My budeme mít každým dnem EdituHolky, kolik znáte dětí se jménem Edita? jestli teda nevadí, že se ptám
![]()
Zdá se vám to jako neobvyklé jméno?
ano zdá, toto jméno třeba konkrétně pro mě splňuje podmínku „neobvyklého“ jména
Já znám Edity dvě, dítě žádné…jedné už bude kolem 15 a druhá je moje vrstevnice.
tak ať to dobře dopadne ![]()