Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Antoním mě provázel od první třídy, Oldřišku a Oldřicha znám taktéž …
My chceme dát Klementýnku, už jí tak doma řikáme …
Líbilo se mi na kluka Prokop, ale neprošlo mi to a stejně máme dvě holky ![]()
Ahoj, tak my máme Robinka, bydlím na vesnici, takže každý na to kouká jak jojo, ale jinak si myslím, že extra netradiční není, když je i v kalendáři
Holčička by byla Sára, tak třeba příště ![]()
Khalmati píše:
My máme Antonína a kolem nás neznáme ani jednoho
Antonín se líbí i mě.
A Antonie je také krásné jméno..
![]()
Můj syn je Erich, dlouho jsme byli za exoty, kdeže jsme na to jméno přišli ![]()
BOhužel má nevýhodu - všichni si jeho lumpárny víc pamatují
protože na škole ani v okolí žádného Ericha neznáme.
Hannah84 píše:
My máme Leontýnuširoko daleko žádnou neznáme ani jsme nikdy neviděli, nečetli, neslyšeli…takže bereme jako netradiční, svátek slaví na Leonu…
Krásné jméno
Můj starší je momentálně do jedné Leontýnky zamilovaný ![]()
Jinak moji kluci nemají podle mě nijak netradiční jména,ale i přesto se někteří „diví“ - hlavně Tobiášovi.
Znám malé Haničky, Viktory, Rozárku i Toníčka. Ostatní jména, pokud jsem si je stačila zapamatovat, jen u starších ročníků. Stejně tak ta naše. Jen tady na emimi znám jednu Ludmilku. Otakárka žádného, ani tady, ani z doslechu.
Tak já mám Sebastiana a Jennifer třetí dcera měla být Heide, ale děděček protestoval tak je to Adélka.
My máme Zoe
a chlapeček měl být Kvido..teď jsem ale zamilovaná do jména Bartoloměj ![]()
Tak u nás pobíhá Damien a Samuel, případné další budou Nathan nebo Amélie ![]()
Hana, Pavel
Před téměř 4 lety jsme byli s Haničkou za exoty, ale jak se tak dívám, tak se to jméno zase rozmáhá
I na eMiminu jsem byla s Hankou snad jediná. A najednou nás v jedné diskuzi hned několik
Ale Pavlů je pořád jak šafránu, takže máme aspoň jedno exotické jméno.. Otázka je jak dlouho ![]()