Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
5.3.12 22:26

My máme zrovna Pavlíka souseda a jeden s náma chodí do cvičení :mrgreen: Ale je fakt, že se to tolik teď nedává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
5.3.12 22:39

My máme holčičku jménem THEA :srdce: Kluk by byl Sebastian..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
5.3.12 22:49

Máme Magdalénu. Chtěli jsme ryze české, ale ne běžně dávané jméno. Ovšem toto jméno taky zažívá renesanci, zdá se mi.
Příjmení nám začíná na Le.. To byste nevěřili, kolik jmen má souhlásku le a tluče se nám s příjmením :D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
5.3.12 22:56

Ja mam dva kluci
Milan a Maxmilian :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
5.3.12 22:58
lulje píše:
Hana, PavelPřed téměř 4 lety jsme byli s Haničkou za exoty, ale jak se tak dívám, tak se to jméno zase rozmáhá :think: I na eMiminu jsem byla s Hankou snad jediná. A najednou nás v jedné diskuzi hned několik :mavam: Ale Pavlů je pořád jak šafránu, takže máme aspoň jedno exotické jméno.. Otázka je jak dlouho :lol:

Ten Pavel mě překvapuje. My jich tu máme celkem dost (znám jich minimálně 6)…

• Citovat
  • Upravit
Billi
5.3.12 23:01
Bisu píše:
Máme Magdalénu. Chtěli jsme ryze české, ale ne běžně dávané jméno. Ovšem toto jméno taky zažívá renesanci, zdá se mi.
Příjmení nám začíná na Le.. To byste nevěřili, kolik jmen má souhlásku le a tluče se nám s příjmením :D :zed:

Chápu. Máme podobný problém s konecem -ek. :lol:
Jinak u nás jsou i 2 Magdy v jedné třídě.

Holky, jak to tu čtu, tak my tu máme samá „netradiční“ jména a tykové moderny jako Sofie, Valerie, Viktorie, Tobiáš, Tadeáš, Matyáš k nám ještě nedošly 8o

• Citovat
  • Upravit
12064
5.3.12 23:03
Billi píše:
Bisu píše:
Příjmení nám začíná na Le.. To byste nevěřili, kolik jmen má souhlásku le a tluče se nám s příjmením :D :zed:

Holky, jak to tu čtu, tak my tu máme samá „netradiční“ jména a tykové moderny jako Sofie, Valerie, Viktorie, Tobiáš, Tadeáš, Matyáš k nám ještě nedošly 8o

Tak přidávám jednu modernu :lol: , naše dcera se jmenuje Sophia Ellen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
5.3.12 23:12

Já mám Sofinku a když jsem s tím domů přišla, tak mi taky přišla netradiční :lol:

Teď se mi moc líbí jméno Serafínka nebo i Josefínka, ale manžel je striktně proti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
5.3.12 23:12
Monika H. píše:
Billi píše:
Bisu píše:

Holky, jak to tu čtu, tak my tu máme samá „netradiční“ jména a tykové moderny jako Sofie, Valerie, Viktorie, Tobiáš, Tadeáš, Matyáš k nám ještě nedošly 8o
Tak přidávám jednu modernu :lol: , naše dcera se jmenuje Sophia Ellen.

Kolegyně tato jména má, ale na dvou holčičkách. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
5.3.12 23:15

Mně se líbí samá netradiční, ale spíš stará. Teď jsem se naprosto zamilovala do Ferdinanda. Známí mají Medarda.

• Citovat
  • Upravit
12064
5.3.12 23:21
Billi píše:
Mně se líbí samá netradiční, ale spíš stará. Teď jsem se naprosto zamilovala do Ferdinanda. Známí mají Medarda.

Mě se moc líbí Constantina, Vilemína, Kristián…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
5.3.12 23:22
LucaLuca píše:
Monika H. píše:
Billi píše:
Bisu píše:

Tak přidávám jednu modernu :lol: , naše dcera se jmenuje Sophia Ellen.
Kolegyně tato jména má, ale na dvou holčičkách. :lol:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
5.3.12 23:30

Kluk je Tobias (vim, dnes uz proflaknute, ale ja ho vazne mela vybrane snad 10 let), holcicka je Maya a do tretice bude bud Zoe nebo nevim, ale mozna Bartolomej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
5.3.12 23:33

Tak manžel chtěl nutně Vendelína, ale máme Matěje. Holčičku jsem chtěla Zitu, Zinu, Zoju, Zoru a nebo Ester či Estel. Prošla mi jen Ester. Takže pokud budeme mít holčičku, tak Esterku, ale chuděra bude Ester Černá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
5.3.12 23:34

A ještě jsem chtěla jméno Radim. Tradičně netradiční :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze