Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Znám jen jednu dospělou Editu. Je to neobvyklé, ale moc pěkné.
My jsme v poradně potkali Boženku. To je taky jediná, co znám ( když pominu Němcovou ) ![]()
artepka píše:
My budeme mít každým dnem EdituHolky, kolik znáte dětí se jménem Edita? jestli teda nevadí, že se ptám
![]()
Zdá se vám to jako neobvyklé jméno?
já jenom jednu
takže neobvyklé to je :-d
Znam Edity asi 4, ale vsechny jsou dospele (do 30 let). Je to neobvykle ale krasne jmeno.
artepka píše:
My budeme mít každým dnem EdituHolky, kolik znáte dětí se jménem Edita? jestli teda nevadí, že se ptám
![]()
Zdá se vám to jako neobvyklé jméno?
Timea Timotej je to v slovenkom kalendáre, ale neviem či by mi to muž schválil.
nick Leňulka píše:
Já budu mít Sebastiánkamanco1 jak mu říkáš zkráceně
v rodine máme Sebastiána vravíme mu Sebane,Sebíku, Basi, Basule......
My máme Magdalénku, jak už tu jedna maminka psala, chtěli jsme jméno krásně české a přitom ne až tak časté…i když už mi taky přijde, že zažívá renesanci, tak jich snad není pořád takové množství jako Nelinek, Sofií, Viktorek, Valérií, Adélek, Aniček,…tak snad se to aspon trochu povedlo.
Jinak Editku jako miminko jednu známe, ale příliš časté jméno to není. U nás byla ještě v hledáčku Marta, taky není tak častá.
Bratr pořád tvrdí, že až bude mít kluka, bude se jmenovat Ezra. Sám se jmenuje Bernard a každý mu jméno obdivuje…je to moc krásné jméno. říkají mu Berny, když byl malý, tak Beny, Bernardku. Naši jméno vybrali poslepu v kalendáři…nemohli se dohodnout na jméně a tak uzavřeli sázku poslepu v kalendáři, sami byli v šoku co vybrali, ale dali mu to jméno a brácha je rád, navíc je umělec, takže se mu netuctové jméno hodí.
Když jsem hledala, kdy má babi svátek, našla jsem nově Andělín. To je super!!!Stejně malýmu říkám pořád andílku, ale je to Denis, holka Nella.
Miriska píše:
My máme Magdalénku, jak už tu jedna maminka psala, chtěli jsme jméno krásně české a přitom ne až tak časté…i když už mi taky přijde, že zažívá renesanci, tak jich snad není pořád takové množství jako Nelinek, Sofií, Viktorek, Valérií, Adélek, Aniček,…tak snad se to aspon trochu povedlo.Jinak Editku jako miminko jednu známe, ale příliš časté jméno to není. U nás byla ještě v hledáčku Marta, taky není tak častá.
NO vidíš, a my máme Majdy tři v okolí a další čtyři v jedné třídě ve školce.
A třeba my dali Nellinku, všichni říkali, co jich je a neznáme jedinou. Holt jiný kraj, jiná jména.
hezký den
Já v dětským koutku potkala holčičku Otylku a její kamarád byl Steve ![]()
Ač mám neobvyklá jména moc ráda, Otylka je už sada i na mě - fakt se mi to nelíbí. No a Steve by mi nevadil, kdybych si pod tím jménem hned nepředstavila blonďatýho kudrnáče Steva z BH ![]()
RyBANA píše:
Já v dětským koutku potkala holčičku Otylku a její kamarád byl SteveAč mám neobvyklá jména moc ráda, Otylka je už sada i na mě - fakt se mi to nelíbí. No a Steve by mi nevadil, kdybych si pod tím jménem hned nepředstavila blonďatýho kudrnáče Steva z BH
No to je teda zajímavých jmen
My máme „obyčejnou“ Barborku
Ale takhle jí nikdo neříká
Chtěli jsme české jméno a kupodivu znám jen jednu malou Barunku,jinak kolem nás to jméno ani není tak časté. Také jsme chtěli jméno, které bude mít hodně podob, kromě Barunko jí říkáme Baru, Barísku, Barulínko , Baroušku a tak
a když zlobí tak Barbucho
Chlapeček by byl Šimonek ![]()