Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4486
6.3.12 08:51

Znám jen jednu dospělou Editu. Je to neobvyklé, ale moc pěkné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5226
6.3.12 08:52

Naše dcery se jmenují Maya a Sofia :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
6.3.12 08:57

My jsme v poradně potkali Boženku. To je taky jediná, co znám ( když pominu Němcovou ) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AV
552
6.3.12 09:03
artepka píše:
My budeme mít každým dnem Editu :srdce: Holky, kolik znáte dětí se jménem Edita? jestli teda nevadí, že se ptám :oops: :think: Zdá se vám to jako neobvyklé jméno?

já jenom jednu :-D takže neobvyklé to je :-d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
6.3.12 09:47

Znam Edity asi 4, ale vsechny jsou dospele (do 30 let). Je to neobvykle ale krasne jmeno.

artepka píše:
My budeme mít každým dnem Editu :srdce: Holky, kolik znáte dětí se jménem Edita? jestli teda nevadí, že se ptám :oops: :think: Zdá se vám to jako neobvyklé jméno?
  • Citovat
  • Upravit
10978
6.3.12 11:06

Timea Timotej je to v slovenkom kalendáre, ale neviem či by mi to muž schválil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
6.3.12 11:17
nick Leňulka píše:
Já budu mít Sebastiánka :srdce: manco1 jak mu říkáš zkráceně :idea:

v rodine máme Sebastiána vravíme mu Sebane,Sebíku, Basi, Basule......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
6.3.12 11:18

My máme Magdalénku, jak už tu jedna maminka psala, chtěli jsme jméno krásně české a přitom ne až tak časté…i když už mi taky přijde, že zažívá renesanci, tak jich snad není pořád takové množství jako Nelinek, Sofií, Viktorek, Valérií, Adélek, Aniček,…tak snad se to aspon trochu povedlo.

Jinak Editku jako miminko jednu známe, ale příliš časté jméno to není. U nás byla ještě v hledáčku Marta, taky není tak častá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
6.3.12 11:25

Bratr pořád tvrdí, že až bude mít kluka, bude se jmenovat Ezra. Sám se jmenuje Bernard a každý mu jméno obdivuje…je to moc krásné jméno. říkají mu Berny, když byl malý, tak Beny, Bernardku. Naši jméno vybrali poslepu v kalendáři…nemohli se dohodnout na jméně a tak uzavřeli sázku poslepu v kalendáři, sami byli v šoku co vybrali, ale dali mu to jméno a brácha je rád, navíc je umělec, takže se mu netuctové jméno hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
6.3.12 11:27

Když jsem hledala, kdy má babi svátek, našla jsem nově Andělín. To je super!!!Stejně malýmu říkám pořád andílku, ale je to Denis, holka Nella.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
6.3.12 11:29
Miriska píše:
My máme Magdalénku, jak už tu jedna maminka psala, chtěli jsme jméno krásně české a přitom ne až tak časté…i když už mi taky přijde, že zažívá renesanci, tak jich snad není pořád takové množství jako Nelinek, Sofií, Viktorek, Valérií, Adélek, Aniček,…tak snad se to aspon trochu povedlo.Jinak Editku jako miminko jednu známe, ale příliš časté jméno to není. U nás byla ještě v hledáčku Marta, taky není tak častá.

NO vidíš, a my máme Majdy tři v okolí a další čtyři v jedné třídě ve školce. :) A třeba my dali Nellinku, všichni říkali, co jich je a neznáme jedinou. Holt jiný kraj, jiná jména. :mrgreen: :mrgreen: hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
6.3.12 11:35

Já v dětským koutku potkala holčičku Otylku a její kamarád byl Steve :mrgreen:

Ač mám neobvyklá jména moc ráda, Otylka je už sada i na mě - fakt se mi to nelíbí. No a Steve by mi nevadil, kdybych si pod tím jménem hned nepředstavila blonďatýho kudrnáče Steva z BH :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
6.3.12 11:36

mi máme Samuela a ted budemem mít Sarah Lilen:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
6.3.12 11:37
RyBANA píše:
Já v dětským koutku potkala holčičku Otylku a její kamarád byl Steve :mrgreen:Ač mám neobvyklá jména moc ráda, Otylka je už sada i na mě - fakt se mi to nelíbí. No a Steve by mi nevadil, kdybych si pod tím jménem hned nepředstavila blonďatýho kudrnáče Steva z BH :lol:
:mrgreen: :mrgreen: třeba mu tak jen říkají:-) Otylka je fakt zvláštní, ale proč ne. Jen bych se bála, aby z ní ,,otylka,,nevyrostla. To by si fakt užila.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
6.3.12 11:51

No to je teda zajímavých jmen :) My máme „obyčejnou“ Barborku :) Ale takhle jí nikdo neříká :-) Chtěli jsme české jméno a kupodivu znám jen jednu malou Barunku,jinak kolem nás to jméno ani není tak časté. Také jsme chtěli jméno, které bude mít hodně podob, kromě Barunko jí říkáme Baru, Barísku, Barulínko , Baroušku a tak :-)a když zlobí tak Barbucho :-))))))))))))Chlapeček by byl Šimonek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze