Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14475
14.3.12 14:25

domácí radou neprošlo, ale chtěla jsem Adlétu či Bělu, pro kloučka Rostíka, Vráťu či Přemka, ale to neobvyklé asi není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
14.3.12 14:55

Achjochjo, když to tak čtu, tak si říkám, chudáčci některé děti! Rodiče už neví, co za jména by vymysleli a děti s tím pak bohužel musí žít celý život. A přitom je tolik normálních pěkných a hlavně českých jmen :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
14.3.12 15:11
Lella píše:
Achjochjo, když to tak čtu, tak si říkám, chudáčci některé děti! Rodiče už neví, co za jména by vymysleli a děti s tím pak bohužel musí žít celý život. A přitom je tolik normálních pěkných a hlavně českých jmen :-)

Jo? A kolik? Víš vůbec, které jména jsou české? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
14.3.12 15:40
Lella píše:
Achjochjo, když to tak čtu, tak si říkám, chudáčci některé děti! Rodiče už neví, co za jména by vymysleli a děti s tím pak bohužel musí žít celý život. A přitom je tolik normálních pěkných a hlavně českých jmen :-)

buď konkrétní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
14.3.12 16:01

moje kamaradka dala jmeno synovi Kasper, po tom duchovi. Pekne :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.12 16:08

My máme Čestmíra ( přezdívka,kterou oslovují přátelé tatínka ) , tudíž to junior dostal jako jméno. Sice to není neobvyklé jméno, ale k našemu příjmení se nám nic jiného nelíbilo( Čestmír Urbánek ) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
14.3.12 16:22
Lella píše:

Nemusí, mohou si jít své jméno změnit, tak jakýpak celý život. Chudák je ten, kdo označí dítě chudákem bez pádného důvodu 8)

No a co pro tebe je normální, může jinému připadat šílené nebo škaredé nebo prostě nenormální. Co to je normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
14.3.12 16:23
Andruscha-Čestmír píše:
My máme Čestmíra ( přezdívka,kterou oslovují přátelé tatínka ) , tudíž to junior dostal jako jméno. Sice to není neobvyklé jméno, ale k našemu příjmení se nám nic jiného nelíbilo( Čestmír Urbánek ) :palec:

Jé já měla kamaráda za dětských let, kterýmu se říkalo Česťa, Čestík a mě se to strašně líbilo - ale jmenoval se teda jinak.

Ale jméno je to výborný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.12 16:28
RyBANA píše:
Andruscha-Čestmír píše:
My máme Čestmíra ( přezdívka,kterou oslovují přátelé tatínka ) , tudíž to junior dostal jako jméno. Sice to není neobvyklé jméno, ale k našemu příjmení se nám nic jiného nelíbilo( Čestmír Urbánek ) :palec:

Jé já měla kamaráda za dětských let, kterýmu se říkalo Česťa, Čestík a mě se to strašně líbilo - ale jmenoval se teda jinak.

Ale jméno je to výborný :palec:

Děkujeme :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
14.3.12 16:44

Lella :napis mi jedine normalni ceske jmeno. spise pocestile…Anicka,Tereza,Tomas,Matej…???To radsi budu mit doma Raduzu :-D Kazdymu se libi jine jmena a nechapu,proc by melu tim deti trpet…nebo se jim smat…Nwchapu…:-(

• Citovat
  • Upravit
379
14.3.12 17:54
martext píše:
A ma tu nekdo jmeno Adrian??? 8o 8o 8o
My jo!!!!!!!! :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
A jeste mame Sebastianka :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Máme holčičku Adrianu :mavam: :dance: a kluk je Patrik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
14.3.12 18:05

my máme Antonína…všichni obraceli oči vsloup, ale teď se jim Tóna, Toňas, PanToník, Tony, Toníček líbí a nám taky :mrgreen: Holčičí jsme měli Dorotku…teď se mi líbí Alžběta…Bětuška, Bětka…ale manželovi to budu muset…až někdy..jestli…servírovat velice opatrně:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
14.3.12 18:09

Toníček, Čestmír, Dorotka :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
14.3.12 18:20

Čestmírka jsem taky chtěla, ale byl moc blízko Vánoc a narozenin. Ale asi by stejně neprošel. Je to krásné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
14.3.12 22:01
NJustyna píše:
niki2 píše:
NJustyna píše:
Ahoj holky , koukam ze jsou tu moc zajimava jmena ,cekame prvni miminko no a nakonec jsme se rozhodli s manzelem pro holku Samantu je to asi dost netradicni ale mame i cizi prijmeni tak k nam to sedi no a kdyby to byl kluk tak jednoznacne Maxim :mavam:
Jo, Samantu chtěl moc můj manžel, ale k našemu příjmení by se to fakt nehodilo ( Liliana bylo lepší). Maxim je super.
Liliana je moc hezky a prijde mi dost neobvykle v CR ;)

Naší Liliance je už 8. Zatím jsme se setkali se dvěma. Pokud bych měla třeba Natálku, nebo Elišku, tak je potkám na každým kroku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze