Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
domácí radou neprošlo, ale chtěla jsem Adlétu či Bělu, pro kloučka Rostíka, Vráťu či Přemka, ale to neobvyklé asi není ![]()
Achjochjo, když to tak čtu, tak si říkám, chudáčci některé děti! Rodiče už neví, co za jména by vymysleli a děti s tím pak bohužel musí žít celý život. A přitom je tolik normálních pěkných a hlavně českých jmen ![]()
Lella píše:
Achjochjo, když to tak čtu, tak si říkám, chudáčci některé děti! Rodiče už neví, co za jména by vymysleli a děti s tím pak bohužel musí žít celý život. A přitom je tolik normálních pěkných a hlavně českých jmen
Jo? A kolik? Víš vůbec, které jména jsou české? ![]()
Lella píše:
Achjochjo, když to tak čtu, tak si říkám, chudáčci některé děti! Rodiče už neví, co za jména by vymysleli a děti s tím pak bohužel musí žít celý život. A přitom je tolik normálních pěkných a hlavně českých jmen
buď konkrétní
moje kamaradka dala jmeno synovi Kasper, po tom duchovi. Pekne ![]()
My máme Čestmíra ( přezdívka,kterou oslovují přátelé tatínka ) , tudíž to junior dostal jako jméno. Sice to není neobvyklé jméno, ale k našemu příjmení se nám nic jiného nelíbilo( Čestmír Urbánek ) ![]()
Lella píše:
Nemusí, mohou si jít své jméno změnit, tak jakýpak celý život. Chudák je ten, kdo označí dítě chudákem bez pádného důvodu ![]()
No a co pro tebe je normální, může jinému připadat šílené nebo škaredé nebo prostě nenormální. Co to je normální?
Andruscha-Čestmír píše:
My máme Čestmíra ( přezdívka,kterou oslovují přátelé tatínka ) , tudíž to junior dostal jako jméno. Sice to není neobvyklé jméno, ale k našemu příjmení se nám nic jiného nelíbilo( Čestmír Urbánek )
Jé já měla kamaráda za dětských let, kterýmu se říkalo Česťa, Čestík a mě se to strašně líbilo - ale jmenoval se teda jinak.
Ale jméno je to výborný ![]()
RyBANA píše:Andruscha-Čestmír píše:
My máme Čestmíra ( přezdívka,kterou oslovují přátelé tatínka ) , tudíž to junior dostal jako jméno. Sice to není neobvyklé jméno, ale k našemu příjmení se nám nic jiného nelíbilo( Čestmír Urbánek )Jé já měla kamaráda za dětských let, kterýmu se říkalo Česťa, Čestík a mě se to strašně líbilo - ale jmenoval se teda jinak.
Ale jméno je to výborný
Děkujeme
![]()
Lella :napis mi jedine normalni ceske jmeno. spise pocestile…Anicka,Tereza,Tomas,Matej…???To radsi budu mit doma Raduzu
Kazdymu se libi jine jmena a nechapu,proc by melu tim deti trpet…nebo se jim smat…Nwchapu…:-(
martext píše:
A ma tu nekdo jmeno Adrian???![]()
![]()
My jo!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
A jeste mame Sebastianka![]()
![]()
Máme holčičku Adrianu
a kluk je Patrik ![]()
my máme Antonína…všichni obraceli oči vsloup, ale teď se jim Tóna, Toňas, PanToník, Tony, Toníček líbí a nám taky
Holčičí jsme měli Dorotku…teď se mi líbí Alžběta…Bětuška, Bětka…ale manželovi to budu muset…až někdy..jestli…servírovat velice opatrně:-)
Čestmírka jsem taky chtěla, ale byl moc blízko Vánoc a narozenin. Ale asi by stejně neprošel. Je to krásné jméno.
NJustyna píše:niki2 píše:Liliana je moc hezky a prijde mi dost neobvykle v CRNJustyna píše:Jo, Samantu chtěl moc můj manžel, ale k našemu příjmení by se to fakt nehodilo ( Liliana bylo lepší). Maxim je super.
Ahoj holky , koukam ze jsou tu moc zajimava jmena ,cekame prvni miminko no a nakonec jsme se rozhodli s manzelem pro holku Samantu je to asi dost netradicni ale mame i cizi prijmeni tak k nam to sedi no a kdyby to byl kluk tak jednoznacne Maxim
Naší Liliance je už 8. Zatím jsme se setkali se dvěma. Pokud bych měla třeba Natálku, nebo Elišku, tak je potkám na každým kroku.