Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9989
17.3.13 13:02

@Jannys Moc děkuji :) No já chtěla s „C“ ale manžel s „K“ tak dáme s „K“.. To jméno milujeme už spoustu let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
17.3.13 13:04

No mne bylo jedno, jestli C nebo K obojí je krásné :-) přítel zase chtěl C :-)) tak to máme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
17.3.13 13:07

Sestřenice má Andrease… a mají německé příjmení, takže to jde. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
17.3.13 13:10

@Jannys Jojo taky mi to bylo právě tak nějak jedno tak jsem to nechala na manželovi :) K příjmení nám jde to i to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
17.3.13 13:16

Mně se hrozně líbilo i Andrej :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
29.3.13 09:09

Ahoj,
syn je Tobiáš a holku (pokud bude) chceme Theu. Mít exotické či zajímavé jméno je fajn, teda jak kdy, vždy si vás každý pamatuje :lol: - mluvím ze své zkušenosti, jmenuji se Beata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.13 09:14

Ahoj, já tedy dala jméno své holčičce Anna Stela… moc neobvyklé to není, ale trochu zajímavé ano..:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
10.4.13 20:51

Krasne jmeno je i Belinda a Melinda ;)

• Citovat
  • Upravit
4099
11.4.13 07:33
@bisonka píše:
Ahoj, my snad skončíme u Zeuse :roll: :mrgreen: Kámoš mi tak pojmenoval chlapečka, kterého čekám…je to tak šílený jméno, že se hned ujalo a už mu nikdo jinak neřekne, ani my s mužem ne, nemůžem se toho zbavit :zed: Pořád se snažíme vymyslet něco použitelnějšího, ale na nic si nemůžeme zvyknout. Přemýšleli jsme o Lukášovi, ale cítíme, že to nějak není ono :nevim: Asi by jsme rychleji přijali nějaké ne tak obvyklé jméno. Jinak naše požadavky jsou - jméno bez písmenka R (já ráčkuji), aby se hodilo k příjmení Seiner a bylo pěkné pro malé miminko i pro dospělého chlapa. Mně se líbí třeba již zmiňovaný Lukáš, pak Filip, Dominik, Vítek…ale ani jedno prostě není to „ono“. Nechceme ani Tadeáše, Matyáše, apod. Už jsem xkrát projela kalendář, seznamy jmen na netu, spoustu diskuzí tady na emimi, chlap taky hledá inspiraci kde se dá, ale Zeuse prostě zatím nic nepřebilo :nevim: :zed: :mrgreen: Ale tu mu přece nemůžeme udělat 8o Nenapadá vás něco? :lol:

mě by se mooooooc líbilo Mark Seiner nebo Lucas :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
11.4.13 07:39
@Šílená Sonja píše:
My máme Cyrila a Mikuláše

jééé Mikuláše jsem hroooooooozně chtěla ale manžel v žádném případě, neustále to lidé spojují s nějakým svatým který chodí a daruje děti ale i přes to je to jméno a krásné jméno :mavam: a Cyrda byl manželův dědeček kterého jsme hrozně milovali takže také velká chvála :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
11.4.13 07:50
@Kacise píše:
Chtela bych jednou Emu, ale ne kvuli netradicnosti, pze ted uz jich stejne beha spousta, ale partner ma na to takovou veselou odpoved… „budeme mit ptaka e/Emu“. Taky se mi moc libi Nora… a ozve se „zalez do n/Nory!“ Takze jednou asi bude Terezka, pze tam nedokazal nic vymyslet a kluk Ondrasek, po nem, pze „Nic lepciho neni“ :mrgreen: Libil se Matej, jenze to byl muj ex. Ale ta Emicka… ta mi lezi v hlave, fnuk :,(

má teta je Eleonora - moc hezké jméno a říkají ji Noro nebo Elo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
11.4.13 09:20

Ahoj, moje holčička se jmenuje Lilia, má cizí přijmení, k českému by se to moc nehodilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
11.4.13 22:52
@Kornel píše:
mě by se mooooooc líbilo Mark Seiner nebo Lucas :dance:

Ahoj, já měla ve výběru ještě: Alex, Benedikt, Mateo, Damien, Eliot, Timon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
11.4.13 23:00
@niki2 píše:
Ahoj, já měla ve výběru ještě: Alex, Benedikt, Mateo, Damien, Eliot, Timon.

UAU Benedikt a Mateo ale i ostatní jsou super ale ty dvě jména :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
12.4.13 10:28

Ahoj.My máme Damiánka. ze začátku to byl problém hlavně v rodině ale nakonec se jméno všem hrozně líbí. hlavně přezdívky - Damoušek, Damísek, Dalamánek, Dameček, Damík, Damča, Dami, Damínek, Damánek…a další a další

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze