Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Pěkný večer, přišla jsem si pro radu ohledně dětského karnevalu.Chci pro synka(7) nějakou netradiční nebo něčím zajímavou masku, jestli to jenom trochu půjde bude to samovýroba. Nechci žádného piráta, indiána, vodníka, kovboje a nic podobného. Napadá vás nějaká???
Vloni byl za vánoční stromeček. Předem děkuji za vaše tipy ![]()
@Holbinka viděla jsem chlapečka jako budík vypadalo to perfektně
Bohumil Stejskal z filmu „Dědictví…“
Na hlavu rádiovka, potom flanelová kostkovaná košile, modré tepláky nebo monterky - a hlavně černé gumáky…
A hned je Bohuš jak vyšitý. K tomu pár filmových hlášek a jde se na karneval… ![]()
@Holbinka a za co by chtěl jít on?
U nás i tříletá ví naprosto jistě, za co půjde, takže já rozhodovací právo nemám skoro žádné ![]()
@Jura007 píše:
Bohumil Stejskal z filmu „Dědictví…“Na hlavu rádiovka, potom flanelová kostkovaná košile, modré tepláky nebo monterky - a hlavně černé gumáky…
A hned je Bohuš jak vyšitý. K tomu pár filmových hlášek a jde se na karneval…
A Májku v ruce…
![]()
A před pár lety šla jedna holčina za kouzelníkův cylindr… Vypadalo to efektně. Dvě kola z papundeklu, potažené černou látkou, stejná látka i mezi nima, černé silonky, černý rolák a černé botasky.
@Jura007
nooo dobrý nápad, rozhodně jednoduchý na realizaci ale jen nevím jak by se na dětském karnevalu tvářili ostatní rodiče
až by mladej pouštěl hlášky ![]()
@Jolynka májka,dobrý nápad
@SIMONA1234 to vše už u nás na karnevale bylo ![]()
@Veruzka.D to zní super, teď ještě jak na to, možná z kartonu ten ciferník? ![]()
@Kakika je mu je to jedno, naštěstí nemá žádné chutě jako že chce být spiderman a tak ale jedno ví jistě, chce vyhrát
a to půjde jen s něčím netradičním ![]()
Teď si vzpomínám, že jeden klučina měl na sobě masku „komín“. Konstrukce z tenkých dřevěných hranolků (průřez asi 10×10 milimetrů) potažená tapetou se vzorem cihlového zdiva…
@Jura007 píše:
Teď si vzpomínám, že jeden klučina měl na sobě masku „komín“. Konstrukce z tenkých dřevěných hranolků (průřez asi 10×10 milimetrů) potažená tapetou se vzorem cihlového zdiva…
No…a malou figurku kominíka…nalepit nahoru… ![]()