Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ještě kdo vystupuje popředu, tak celkem to ukoriguje když má čtyřkolku, ale kdo má tříkolku, tak je vůbec odvaha ![]()
@kubykula Teď už jedině pozadu
Poprvé se mi to stalo taky u busu a vyčítala jsem to (vduchu) řidiči. Ale teď už vím, že i když zastaví blízko chodníku a zdá se, že to hravě zvládneme, tak omyl. Velké poučení pro příště ![]()
@wewerka84 úpokud je dite v pohode, netrap se. My MHD nejezdime, ale kdyz byl maly v 6 tydnech v nemocnici a pustili nas poprve na prochazku s jejich erarnim kocarkem, tak pri najezdu na vysoky obrubnik nam korba sjela az dolu na chodnik. S muzem jsme byli v takovem soku, ze jsme nemohli ani mluvit. Bylo to prudke, rychle, do vertikalni polohy. Horor by byl, kdyby se prevratila, protoze narozdil od tvoji situaci, maly sel na nohy, tudiz by padl oblicejem na asfalt.
No, rozdychlai jsme to a sli dal. Syn se ani neprobudil.
@Luisiana píše:
@wewerka84 Stalo se sporťákem už dvakrát. Malou poutám vždycky i přes ramena tak zůstala viset na kšírech a já měla sporťák skoro pod autobusem. Musel mi pomoct nějaký cestující, nemohla jsem ani tam ani zpátky.
Jsou to strasti. To jsem si dřív myslela, že cestovat s nízkopodlažními busy a tramvajema musí být pohoda… ![]()
@wewerka84 Nenapadlo mě to že to nevyjde. Teď už to vím. Ale hodila jsem jí tam takhle dvakrát než mi to došlo
![]()
Holky - rikate vystupovat po zadu - ja jsem videla zrovna nedavno, ja vystupovala maminka s hlubokym kocarem z nizkopodlazni tramvaje na zastavce, ktera nemela ten nastupni ostruvek…proste to nebyla zastavka pro nizkopodlazni tramvaje.. vystupovala po zadu a asi si neuvedomila, ze ten schod dolu z tramvaje je fakt velikej a dite ji z kocarku vypadlo! Nastesti ho chytla a nechala radeji spadnout kocar… ale bylo to fakt desny, ja jsem stala opodal a mela jsem z toho malem infarkt…
@AniNevim píše:
@wewerka84 úpokud je dite v pohode, netrap se. My MHD nejezdime, ale kdyz byl maly v 6 tydnech v nemocnici a pustili nas poprve na prochazku s jejich erarnim kocarkem, tak pri najezdu na vysoky obrubnik nam korba sjela az dolu na chodnik. S muzem jsme byli v takovem soku, ze jsme nemohli ani mluvit. Bylo to prudke, rychle, do vertikalni polohy. Horor by byl, kdyby se prevratila, protoze narozdil od tvoji situaci, maly sel na nohy, tudiz by padl oblicejem na asfalt.
No, rozdychlai jsme to a sli dal. Syn se ani neprobudil.
Uf, tak to musel být pěkný šok
To bych jim za ten kočárek pěkně „poděkovala“. Hlavně, že byl maličký v pohodě ![]()
Stalo a ne jednou
Teď mi slečna jezdí na stupátku od golfek. Už mi i spadla a ještě jsem jí těma golfkama přejela. Nikdy ji nic nebylo. V MHD jezdíme neustále, i několikrát denně, takže zkušeností mám opravdu hodně.
Jednou se mi to stalo. Já teda byla vykulená, jak dokázal řidič s tím trolejbusem deb. lně zastavit. Přední kola skončila pod trolejbusem. Ale malýmu to bylo fuk.
@Luisiana píše:
@wewerka84 Nenapadlo mě to že to nevyjde. Teď už to vím. Ale hodila jsem jí tam takhle dvakrát než mi to došlo![]()
No, já ho chudáka musela tohle nechat absolvovat taky dvakrát
![]()
@Dorka_X to se ale bavime při situaci, kde je schod malý, ze krásné pozadu vyjedes.
V tom případě co uvádís je to na pomoc druhé osoby v případě hlubokého kočárku.
@wewerka84 píše:
Uf, tak to musel být pěkný šokTo bych jim za ten kočárek pěkně „poděkovala“. Hlavně, že byl maličký v pohodě
to byl… malicky po 4 narkozach a pak toto ![]()
Jsem rada, ze u vas mimino zustalo v kocaru, lessons learned, takze vse je v nejlepsim poradku ![]()
@Lerista píše:
Stalo a ne jednouTeď mi slečna jezdí na stupátku od golfek. Už mi i spadla a ještě jsem jí těma golfkama přejela. Nikdy ji nic nebylo. V MHD jezdíme neustále, i několikrát denně, takže zkušeností mám opravdu hodně.
Napsala jste to tak vtipně, že se musím smát
I když tedy v tu chvíli to muselo být dost nepříjemný
Když to slečna rozdýchala, tak to je super ![]()
Ano stalo se mi to ale s autobusem. Proste hold zaparkoval dal nez byl chodnik a taky jsem se zasprajcla. Vsichni na me koukali jak na nemehlo az se mi z toho chtelo brecet. Mala byla nastesti uplne v pohode a jen koukala co blaznim
Od te doby mam furt blby pocit z cestovani
![]()