Netrefila jsem se kočárkem na chodník

120
24.4.14 19:42

Netrefila jsem se na chodník

Zdravím všechny maminky. Dnes se mi stalo, když jsem s kočárkem (korbička) vystupovala z tramvaje, že jsem se netrefila na chodník, takže jsem sjela předníma kolama na silnici a zadníma jsem zůstala v tramvaji. Snad jsem to popsala srozumitelně. Výsledkem bylo, že dítě zůstalo v korbičce hlavou dolů, skoro jako by na té hlavě stálo :( Sice je v korbičce jakási možnost připoutání, ale to má jen kolem pasu a nezábranilo to vůbec tomu, aby se v korbičce sesunul:( Stalo se to také některé z vás? Řešili jste to nějak? On vůbec neplakal, nevypadá, že by ho to nějak trápilo, ale já jsem z toho špatná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
24.4.14 19:43

Nestalo, ale jestli je v pohodě, neřeš to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.4.14 19:44

@wewerka84 nestalo - jestli je v cajku - neřešit. Určitě bys poznala, kdyby nebylo dítko ve své kůži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
24.4.14 19:45

Taky nestalo.
jak jsi vystupovala? z nízkopodlažní či vysoké tramvaje?
vidím to nicméně často u mamin, které vystupují popředu z nízké tramvaje či busu, tj. předníma kolečky napřed, pak se zákonitě vždy zaseknou.
já vždy z busu či tramvaje couvala a toto se mi nikdy nestalo.
jinak bych to neřešila, zda je ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
24.4.14 19:48

Známe se v šalině i převrátil kočárek a jen se tomu zasmála, pokud dítě žije a nepláče, klídek… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
24.4.14 19:49

Jé, to se mi taky stalo. V Praze na Letňanech. Byla jsem tam s kamarádkou. Malá to ani nezaregistrovala, ale já byla vyplašená jak nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
24.4.14 19:50

@kubykula Vystupovala jsem z nízkopodlažní tramvaje. Ano, šla jsem popředu. Většinou taky vystupuju pozadu, právě abych se tomuhle vyvarovala, protože už se mi to stalo jednou předtím :zed: :,( Dneska jsem na to nějak vůbec nemyslela a mysela si, že to zvládneme. O to víc bych si teď nafackovala. Vystupovala jsem z nízkopodlažní tramvaje poprvé a naivně jsem si myslela, že to nebude problém :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
24.4.14 19:51

Pokud je v pořádku, tak to neřeš nebo se zeptej dětského. Mě se to stávalo občas u nás na schodech, když jsem vyjížděla blbou stranou. Ale nestál na hlavě, jen byl hodně nahnutý a v pohodě. Počkej až začne lézt a mlátit se do hlavy, to jsou šupky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
24.4.14 19:52

Mně se to stalo několikrát. Ne teda ze šaliny (sockou jsem nejela několik let, to už ani nevím, jak tam jsou schody velký), ale z verandy na dvůr :roll: I jak byla malá mimino a občas i teď. Jak tu už padlo, pokud se vyloženě nepraštil silou do tvrdýho, nebrečí, není apatckej, nezvrací, prostě cokoli „neobvyklýho“, neřešila bych :kytka: Takových nehod ještě bude… :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

Máš vystupovat pozadu :jazyk: Jednou se mi už hodně starší zvrhla v golfkách, měla jsem tam fakt obr nákup co se tam rozsypal a dítě hlavou dolů a jen překvapeně čučela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
@wewerka84 píše:
@kubykula Vystupovala jsem z nízkopodlažní tramvaje. Ano, šla jsem popředu. Většinou taky vystupuju pozadu, právě abych se tomuhle vyvarovala, protože už se mi to stalo jednou předtím :zed: :,( Dneska jsem na to nějak vůbec nemyslela a mysela si, že to zvládneme. O to víc bych si teď nafackovala. Vystupovala jsem z nízkopodlažní tramvaje poprvé a naivně jsem si myslela, že to nebude problém :(

hoď to za hlavu, dítko je jistě pořádku a ty poučená pro příště. Vidím to fakt často a stále kroutím hlavou. Ještě se musím bohužel usmát, když je to u busu, řidič i zastaví ok, ale stejně se mamina zasekne a ještě nadává na řidiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
24.4.14 19:56

Moc děkuji za uklidnění :hug: Cítím se strašně provinile… S cestováním nemáme ještě moc zkušeností. Naštěstí jedna hodná pani rychle zareagovala a zvedla mi pak kočárek nahoru. Sama bych ho nevytáhla ani omylem :( Jsem malého vrůstu a občas mám pocit, že ten kočár je skoro větší než já :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
24.4.14 19:59

@wewerka84 Stalo se sporťákem už dvakrát. Malou poutám vždycky i přes ramena tak zůstala viset na kšírech a já měla sporťák skoro pod autobusem. Musel mi pomoct nějaký cestující, nemohla jsem ani tam ani zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
@janina3110 píše:
Jé, to se mi taky stalo. V Praze na Letňanech. Byla jsem tam s kamarádkou. Malá to ani nezaregistrovala, ale já byla vyplašená jak nikdy.

No, teď dost dobře chápu, jak ti bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka

Stalo, ale až se sporťákem. Kluk byl kliďas, takže jsem ho v kočárku nepoutala, zastavil se o madlo. Od té doby jsem při vystupování couvala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure