Stres ze závěrečných zkoušek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše: Více
To jsme rádi, že to víme. A anonym samozřejmě kvůli intimním údajům.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maturita není všechno (jak lze vidno z tohoto vašeho výplodu). Ono se někdy stane, že i v „lepší“ rodině se narodí člověk, který na aspoň maturitu jaksi třeba nemá mentální kapacitu, naopak mu jdou jiné věci. Copak by děda asi dělal, tu blbou, nepovedenou, bez maturity vyhodil z baráku, vydědil?
nemám slov…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zavolala bych své třídní a řekla tneto problém. Aby jsi mohla mít všechny suroviny k dispozici na praktickou zkoušku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ludmilaadamkova píše: Více
Samozřejmě, že se maturita nikdy neztratí a v mém případě, kdy momentálně neplánuji pokračovat v tomhle oboru v práci a budu péct jen pro rodinu a kamarády, tak by se to šiklo. Ale znám své hranice a opravdu bych se jen trápila s učením určitých předmětů a vlastně bych to stejně neudělala a zahodila tím další roky. Pokud jsou v rodině opravdu všichni inteligentní na maturitu a výšku, je jim to přáno. Bohužel to není pro každýho:D.
Ale moc děkuju, že se mě zastáváte tady ![]()
- Citovat
- Upravit
Nejsi v historii skoly zcela urcite prvni, co si neco zapomnel napsat. Kontaktuj tridni a zeptej se ji, co mas delat. Podle me bude reseni jednoduche a ten stres, ktery si kolem toho vytvaris, je uplne zbytecny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jo, a kadrove profilovani take bude? Ze s jake jsi rodiny
No, vidim, ze se stava i v lepsich rodinah
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Afrikana píše: Více
Děkuji. Já vím, že je to na jednu stranu zbytečný, ale hold jsem zmatkař a stresař. Mít alespoň nějakou školu je pro mě základ
![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonym348 hlavně klid, asi bych se spojila s tím kdo tohle má na starosti. To Vám ve třídě neřekl nikdo jak se postupuje když na něco zapomeneš? Když si vzpomenu na svoje závěrečky
a jo dopadlo to nakonec za 2 takže dobrý, ale to jídlo stejně nesnáším do ted ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč jí sem cpeš svojí rodinu? Je snad její věc co dělá za školu. A ještě se schováváš za anonym.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonym348 píše: Více
Zbytečně se dopředu stresuješ. Vše se dá vyřešit. Hlavně klid. To zvládneš, vždyť už víš jak na to. A třeba si budeš moct ty zapomenuté suroviny donést z domu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 píše: VíceŘeklo se nám, že co si tam nenapíšeme, to nebudeme mít. Ale furt doufám, že když jim napíšu dodatečně, tak to nějak půjde
- Citovat
- Upravit