Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bud sva. Nepretvaruj se. Nejde ti to, nedelej to. Ten spravny budouci partner to oceni.
Já neumím věcí
Je teda fakt, že ten flirt a takový to reagování, které zmiňuješ taky neovládám ![]()
Pohotový odpovědi taky neovládám. Většinou mě ideální a trefná odpověď napadne až večer v posteli, kdy už je po všem. ![]()
@Boeing737 jo to znám a ideálně mě jich napadne ještě víc a jedna lepší než druhá
![]()
@Boeing737 píše:
Pohotový odpovědi taky neovládám. Většinou mě ideální a trefná odpověď napadne až večer v posteli, kdy už je po všem.
jako po sexu ? tak to už je zbytečný ![]()
Já když nevím, jak zareagovat, tak udělám to, co mi jde dobře a vím, že to ostatní dostává. Podívám se do očí a tajemně se usměju a pohled sklopím. Tím nic nepokazím a vyhnu se tomu, že plácnu nějakou blbost
Reakce při flirtování- tedy ta slovní, nemusí být nutná. Kor když ti to nejde. Až ho lépe poznáš, začne ti to jít samo a nebudeš to muset lámat přes koleno ![]()
@Boeing737
Přesně tak. Když si tu konverzaci rozebírám zpětně, tak mě napadají úplně super reakce. To už je ovšem pozdě
Tak mi nezbývá nic jiného než se mlátit do hlavy ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj a dobré ráno holky a ženy, prosím anonymně, některé věci nemusí každý v okolí vědět![]()
Zjišťuji, že se asi nedokážu chovat jako žena, nedokážu, prostě, flirtovat. Věkem žena jsem ( 30+ let). Nyní mám po letitém (a zklamaném) vztahu nový objev. Dotyčný je velmi inteligentní, rozumíme si, ale je tu jedno ALE. Mnohdy neumím reagovat a připadám si jak nějaká holčička. Občas se i červenám a nedokážu ze sebe nic dostat.
Včera se mi stala (jako už po několikáté) nemilá věc. S dotyčným jsme se bavili o tom, že každý člověk dokáže ublížit (klasické vážné téma, které jsem nadhodila). A on začal: Ale nee, žádné ubližování.
A já na to dokázala reagovat jen stylem: Ještě si to promyslím. A on reagoval pohotově " Pak sděl výsledek
"
A mě, prostě, nenapadlo co dál? Nevím, neznám, neumím reagovat.
Děkuji, hezký denNormálně se bavit dokáži, ale když jde o flirtování, tak mi to prostě nejde. Máte to některá také tak a jak byste reagovaly? Co poradily, abych se zlepšila a přesto byla svá?
Pozitiva:
1. Dokážete flirt aspoň rozeznat.
2. Jste žena, pasivita vám projde snáz než muži.
Když neumíte rychle a pohotově reagovat, může stačit, že dáte najevo, že jste flirt zaznamenala, přijala a ocenila. Třeba pobaveným úsměvem, pohledem. A trénovat si tento styl reakcí tím, že několik dobrých, vtipných reakcí vymyslíte aspoň zpětně. Časem budete na podobné prohozy lépe připravena a vybavena.
Asi jako když člověk zkouší veršovat, tak zpočátku to třeba moc nejde, ale po nějaké době může aspoň jednoduše zrýmovat vše co říká. Chce to jen trochu cviku.
Ahoj a dobré ráno holky a ženy, prosím anonymně, některé věci nemusí každý v okolí vědět
Zjišťuji, že se asi nedokážu chovat jako žena, nedokážu, prostě, flirtovat. Věkem žena jsem ( 30+ let). Nyní mám po letitém (a zklamaném) vztahu nový objev. Dotyčný je velmi inteligentní, rozumíme si, ale je tu jedno ALE. Mnohdy neumím reagovat a připadám si jak nějaká holčička. Občas se i červenám a nedokážu ze sebe nic dostat.
Včera se mi stala (jako už po několikáté) nemilá věc. S dotyčným jsme se bavili o tom, že každý člověk dokáže ublížit (klasické vážné téma, které jsem nadhodila). A on začal: Ale nee, žádné ubližování.
A já na to dokázala reagovat jen stylem: Ještě si to promyslím. A on reagoval pohotově " Pak sděl výsledek
"
A mě, prostě, nenapadlo co dál? Nevím, neznám, neumím reagovat.
Normálně se bavit dokáži, ale když jde o flirtování, tak mi to prostě nejde. Máte to některá také tak a jak byste reagovaly? Co poradily, abych se zlepšila a přesto byla svá?
Děkuji, hezký den