Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Řidičák mám třičtvrtě roku a skoro vůbec jsem neridila, v autoskole mi všechno slo, řidičák jsem udelala hned na poprvé, instruktoři mě chvalili, ale nebylo co řídit takže jsem dlouho nejezdila, parkrat mi bývaly půjčil svoje auto ale spis jen večer kde nebyl provoz tak jsem byla v klidu, když mě nestresovaly auta kolem. Ted jsem se přestěhovala na vesnici kde je auto proste nutnost, do práce dojizdim 20km a spoje autobusu jsou tu na prd takže jsem si včera do začátku koupila Vw polo v benzinu, dneska mi to 3× zdechlo na krizovatce, auta zamnou troubila, já vyklepana ze jsem chtěla vystoupit a brecetnedokážu se vůbec uvolnit pořad mám strach, ze mě někdo nabourá nebo ze udělám nějakou chybu, navíc ani nedokážu plynule radit vždycky mi to auto poskočí takže ještě chvíli tak si muzu pořídit novou spojku
V naftě se mi tohle vůbec nestavalo, myslíte ze je to jen o zvyku ze je to benzin a ne nafta?..Doufám ze až si na to auto zvyknu a vyjezdim se ze to bude lepší, a ten stres ze mě opadne ale zatím pořad když řídím tak mám staženej žaludek, jaké byly vaše zacatky? Mám pocit ze jen já jsem takový jelito a nikdy nebudu dobra řidička
Nafta se rozjede sama, v tom je ten fígl.. Hele, klid.. Učený z nebe nespadl a komu z nás nikdy nezdechlo auto v křižovatce, jako by nebyl.. Trenuj.. Jezdí odpoledne, podvečer.. Jen tak. Se projed, ideálně po městě, v provozu.. Bude to jen lepší a lepší.. Při mé první jízdě mi to chciplo v kopci, nedokázala jsem se 20 minut rozjet 😁 teď řídím i velká auta, část života mě řízení přímo živilo a denně nalitam až 1000 km, průměr je 200..
@anahry píše:
Tak to je zvláštní, většinou nezkušeným řidičům chcípají nafťáky. 99% autoškol má proto benzíny, protože když ti pořád chcípá auto, naftový motor by to oddělalo.
K tomu řazení… pamatuj, že když jedeš třeba do zatáčky, ale zpomalíš, tak tam nervat zase jedničku, ale rovnou dvojku. To samé, když třeba vidíš, že bude potřeba zpomalit, ale ne zastavit, tak si vyřadíš, a pak zařadíš daný stupeň podle toho, jakou máš rychlost (a samozřejmě výkon auta). Pak ti to auto nebude skákat. Jezdi, jezdi. Pokud sis nepořídila vyloženě starou šunku, tak je Polo v benzinu ideál pro začátečníka.
Naftak se rozjede na spojku, u benzínu musíš přidat plyn.. Vesměs mají autoškoly právě naftu..
Každý jsme nějak začínali a když budeš muset, tak prostě řídit začneš. Mít a řídit auto je hrozná svoboda… taky jsem začínala po pauze od autoškoly, asi tak před 8 lety. Dnes mám naježděno skoro 180.000 km a řídím většinou i ráda, jela jsem i všemožné dálky atd…
Druhá věc je ale ta, že moc nezáleží na tom, jaký jsi Ty sama řidič. Na silnicích prostě není moc bezpečno a na extrémní stresovou situaci máme každý reakci danou - někomu adrenalin zostří zmysly a zrychlí reakce, někdo naopak ztuhne a není schopen se pohnout… riziko je bohužel vždy. Já jsem letos nejprve začátkem roku viděla na vlastní očibourat přítele, který zničil úplně nové auto, ale vylezl díkybohu bez škrábance, no a pak příšenou bouračku, kde bohužel zahynul můj kamarád. O životě a smrti v autě bohužel rozhoduje vteřina… Každý můžem jen doufat a věnovat řízení co možná nejvíc pozornosti.
Po autoskole jsem řídila nárazové, pak tak 6 let vůbec. Když se narodilo dítě, domluvila jsem si kondiční jízdy pro ženy. Mám na tyhle ‘chlapsky’ věci talent, takže mi stačila jedna jízda v jejich autě a jedna v mem, pak jedna s manželem. Od te doby jezdim sama i s prckem. Ročně courackama po Praze a okolí cca 8 tis km kamkoliv podle navigace - centrum, okraj, tunely, mosty.. je mi to úplně fuk. Staré auto jsem zrušili a od jara už jezdim jen mazlickem co si manžel pořídil za slušnou palmu, takže i on se o nej přestal bát. Známí mi nevěřili, ze mi to dovolí ridit a chlapi v práci nad tím slintaj
. Za me si hlavně placni na zadek to Zetko. To ze tam má někdo mimino s napisem Samuel je mi u pr.. ale když vidím Z tak si dávám sakra majzla, větší opatrnost a i trpělivost. Není to ostuda. Existují i magnetické, takže to můžeš schovat když je třeba. ![]()
Vezmu to spíš z té technické stránky. Říkáš že v autoškole jsi měla naftu, teď máš benzín rozdíl je v tom, že nafta má větší kroutící moment, tím pádem se snáž rozjede na nižší otáčky, benzinaka musíš trochu točit zase ne moc a rozhodně ne studený ať ho nezadřeš. Na spojku bacha, kór jestli to má dvouhmotu to se pak hodně prodraží. Částečně za to můžou auta v autoškolách který už jsou docela vybavený i třeba asistentem rozjezdu do kopce což je na prd učit se v přeposílánym autě nacpaný elektrikou. Jestli myslíš že ti pomůžou kondiční jízdy tak si nějaký zaplať ale ty si potřebuješ zvyknout na to konkrétní auto. Hlavně jezdi, jezdi užívej si tu jízdu jezdí i po okolí kde jsi v životě nebyla, člověk občas docela kouká co má u nosu a neví o tom. Přeju hodně štěstí a věřím že to řízení vypiluješ
@anahry píše:
Tak to je zvláštní, většinou nezkušeným řidičům chcípají nafťáky. 99% autoškol má proto benzíny, protože když ti pořád chcípá auto, naftový motor by to oddělalo.
K tomu řazení… pamatuj, že když jedeš třeba do zatáčky, ale zpomalíš, tak tam nervat zase jedničku, ale rovnou dvojku. To samé, když třeba vidíš, že bude potřeba zpomalit, ale ne zastavit, tak si vyřadíš, a pak zařadíš daný stupeň podle toho, jakou máš rychlost (a samozřejmě výkon auta). Pak ti to auto nebude skákat. Jezdi, jezdi. Pokud sis nepořídila vyloženě starou šunku, tak je Polo v benzinu ideál pro začátečníka.
Tohle je co zase za blábol?
autoškoly mají benzíny z toho důvodu že jim nevadí krátký trasy, naopak a tím chcipanim vy to měl dieselovej motor dát líp vzhledem k tomu že má větší startér který by teoreticky se neměl tak rychle přehrát jako u benzínu a rada ať do zatáčky dá dvojku… Když pojede na pětku ±80 tak tam bude řvát dvojku před zatáčkou nebo jak to mám chápat?
@Autař A proč hned blábol?? Já připojila svůj názor. A jen tak mimochodem, dieslovým motorům opravdu dělá časté „chcípnutí“, špatný start, honění otáček nastudeno zle. To si zkus nastudovat.
A co se týče té zatáčky, tak já teda nevím, ale asi jsi to pochopil špatně. Píše, že jí skáče auto. Evidentně blbě řadí. S tou zatáčkou to bylo myšleno tak, že když zpomalím před zatáčkou ( myšleno takovou, kde opravdu musíš zpomalit, tzn. hodně levotočivou nebo hodně pravotočivou), a jsem v režimu jako rozjezd ale jedu, tak tam přece nebudu rvát nižší stupeň.
Snažila jsem se to podat slušně, ale jinak, jsi blábolista ty.
@anahry Tak při nastartování to nesmím hnát na vysoký otáčky to je u dieselu úplně zbytečný, ten se rozjede na volnoběh. A honění studenyho motoru uškodí každýmu motoru i benzínovýmu. Dalo by se i říct že díky tomu dieselový motory vydrží dýl jak vysokootáčkový (benzínový) benzinak lhold se musí držet ve vyšších otáčkách i za studena (tím myslím 2500-3000 ot) proč si myslíš že se u motorek dělá GO motoru o hodně dřív u některých i u 50K km. Co si spíš všímám u řazení tak spíš lidem kteří začínají dělá problém řadit nahoru. Prostě si ještě neumí pohrát se spojkou a plynem nebo řádí v nízkých a pak jim to cuká.
Koukám nejsem v tom sama - řidičák jsem si udělala před cca 6 lety, vzhledem k tomu, že jsem bydlela a dělala v centru Prahy, nebyl důvod auto používat, ale posledního půl roku bydlím na vsi a dojíždění do centra je nutnost, tak jsem si koupila auto (automatická převodovka, ovšem, manuál jsem nikdy neovládala) aale.. pokoušela jsem se jezdit po menších silnicích, abych se jako vyjezdila, jenže čím víc jsem jezdila, tím víc jsem se bála, za poslední 2 měsíce nejsem ochotná za volant usednout, ani kdyby mě za to nabízeli zlatý tele
Nikdy jsem nebourala, nezažila jsem žádnou nehodu ani jako svědek. Tak holt dojíždím autobusama, vyhazuju prachy za lístky a nejsem schopná dokopat se na kondiční jízdy. Rozmýšlím, že řidičák vrátím a auto prodám (kdybych si našla třeba jinou práci, tak aby po mě nechtěli, abych řídila, i když třeba řidičák zkraje nevyžadujou) a nějak to budu lepit těma busama, popřípadě pěšky…
@Sirael1988 Řidičák nemusíš v další práci přiznat, takže po tobě nemohou chtít ani ježdění. Jinak v prac. nabídkách je napsáno zda řidičák vyžaduji.
A hlavně nebuď s prominutím tak blbá a řidičák nevracej. Já si kondiční jízda dělám a dalo mi to jedno velké rozhodnutí (taky jsem přemyšlela že řidičák vrátím) V životě nikdy bych už se dobrovolně do autoškoly nevrátila. (což bych musela kdyby ho vrátila a pak ho chtěla
)
Já jsem neřídila asi 15 let, měla jsem strach. Nicméně s dětmi jsem zjistila, že bez auta to opravdu nepůjde. Nejvíce jsem se bála rozjezdu do kopce - k nám domů se musím rozjíždět do kopce třikrát a ti za mnou jsou mi vždy nalepeni na zadku
Takže jsem se s manželem domluvili, že zkusím kondiční jízdy na automatu a když to půjde, koupíme ojetý automat. A už osm let jezdím i delší trasy, zatím bez nehody i pokuty. Ne že bych strach neměla, to ne, ale s automatem jsem schopná jezdit, s manuálem nechcu, to se bojím stále. Manžel se nejdříve automatu poškleboval, ale pak v něm několikrát jel, a když měl možnost v práci dostat služební auto, chtěl jedině automat ![]()