Neumím rodičům odpustit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12884
30.12.20 12:44
@Borecek178 píše:
Je hodně zvláštní, že je ochotná riskovat, že její děti budou zažívat ze strany prarodičů to co kdysi ona…

Tihle lidi se většinou k vnoučatům chovají mnohem líp, spíš je nebezpečí že jí budou před vnoučaty očerňovat. Zakladatelka je teda fakt hustá, že to dává ten styk, já kdybych byla nucená vidět se s rodiči, tak by ze mě byla troska na sedativech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.21 11:27

Pokud neutnout kontakt, tak co nejvíc omezit. Určitě vyhledat psychologa. Mně pomohla kniha: Proč jste tak chudí, nemocní a bez peněz.. Nebo tak nějak :-) Jediné, co mi pomáhá je zapomenout. Bohužel s dítětem se ty vzpomínky vrací.. Párkrát jsem si uz vzpomněla na věci, co jsem vytesnila.. Brr
Jo a nemá cenu o tom s rodiči mluvit, nikdy si to nepamatují, vždycky budeš přehánět, atp. Já se dozvěděla, že chyby byly na obou stranách a týrání u nás začalo po rozvodu rodičů, byly mi 3 roky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
494
12.1.21 13:35

Je mi Tě strašně líto, tohle musí být opravdu hodně bolavé :,(
Tady přichází v úvahu jen jediná rada - začni chodit k psychologovi. Uleví se Ti, pomůže Ti. Pokud tohle trauma nebudeš řešit s odborníkem, bude mít vliv i na Tvůj dosavadní život.
Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.4.24 11:00

Nemohu odpustit rodičům

Přečetla jsem si článek, o tom jak vám ublizovali rodiče, a je to až neuvěřitelné, a chce se mi plakat, že se vám tohle stalo,
Mně rodiče nebyli, jen matka mi dala 3 facky, protože nechtěla abych se kamaradila s jednou holkou, nikdy mně nepohladili, ponizovali mně, otec alkoholik a každý den se hádali, jsem ráda že už nežijí,
Nevěřím že mně má někdo rád, ani svým dětem to nevěřím, a rodičům nikdy neodpustím. Marie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.4.24 11:04

Nemohu odpustit rodičům

Přečetla jsem si článek, o tom jak vám ublizovali rodiče, a je to až neuvěřitelné, a chce se mi plakat, že se vám tohle stalo,
Mně rodiče nebyli, jen matka mi dala 3 facky, protože nechtěla abych se kamaradila s jednou holkou, nikdy mně nepohladili, ponizovali mně, otec alkoholik a každý den se hádali, jsem ráda že už nežijí,
Nevěřím že mně má někdo rád, ani svým dětem to nevěřím, a rodičům nikdy neodpustím. Marie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová