Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jo zřejmě ses spletla omylem si místo 8 let napsala 18 let, páč H CH K R D T N se učí v první třídě
@Heduš Homolková píše: Více
Noo, tam to bude o úplně jiných chybách, když jsem to teď tak zrovna čítla. ![]()
Ahoj, je docela pravděpodobné, že to s těmi nůžkami ani nesouvisí, ale bez doktora to težko zjistíš. Pokud tě bolí noha, je potřeba překonat nechuť a toho doktora navštívit - všechno se řeší líp na začátku než když už bys pak šla ve stavu, kdy si na to nestoupneš.
Tak jsem koukla na druhou diskuzi a bud je to troll a nebo má slečna či osob problémy
psychického rázu.
Když „dů“na túru… holka, upadne ti noha, pokadíš se v autěna restauraci…ty máš asi jiný problém koukám ![]()
No nic troll jak vyšitý, nahlašuji
@Heduš Homolková píše: Více
Ve druhé, ale zase buďme uznali, tam asi ještě nedošla.
Je to troll, chyby jsou schválně.
Ale dámy, nikdy jste se v těch osmnácti nepripily? Stačí se podívat, kdy se zakladatelka přihlásila. Musela být nadrana jak peří.
Jestli nejsi očkovaná proti covidu tak ti nic neupadne. Mně jako očkované měly upadnout uši, představ si, že neupadly. Jinak radím doktora, víc doktorů. ![]()
@inkakřivák píše: Více
i ožralý člověk pořád zná gramatiku - pokud ji zná
@stinga zná, ale když honíš ty písmenka po klávesnici jako šváby v komoře, tak jde gramatika stranou.
Já to vidím na ozraleho trolla.
Vše začalo asi 4 roky zpátky kdy jsme hráli s tetou nějakou vodní bombu a měli nějaký tvrdý balónky který nešli rozbýt a co mě nenapadlo? Vzala jsem zahradnický nužky a propychla to na ni a ona se šla nějak převlect nebo něco takového a já že ty nůžky půjdu uklidit jenže mi upadli do nártu ja ji to neřekla tekla mi s toho krev tak jsem šla domů si to zaslepit a řekla jsem jí že jsem se škrabla dál jsem nedotazovala jenže 2 dny jsem maskovala strašnou bolest a pak to tak nějak postupně odeznělo no asi za rok jsme měli jet na dovču a z ničeho nic se mi ta bolest vrátila a to sem se nemohla ani obut jak to bolelo to trvalo týden a mi už za 2 dny měli jet a máma no nic tak pojedeme k doktorce jenže já že ne pak to zase postupně přestavalo. A teď když dů na dlouhou túru tak pak nemohu moc chodit ale 2 den to odezní a takhle jse mi to objeví i zničeho nic jako třeba dnes na zábavě nevím co s tím a k Dr se mi nechce.( Jinak se to s Tima nužkama co jsem si zapíchla do nohy nikdo do teď nedozvěděl, ani tě jizvy si nikdo nevšiml ) ( bála jsem se to řict abych nedostala nadáno ) nesetkal jsem někdo s něčím takovým? Co by jste být mnou dělali?