Neupadne mi náhodou noha?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonyme724
2.3.25 01:02

Neupadne mi náhodou noha ?????????

Vše začalo asi 4 roky zpátky kdy jsme hráli s tetou nějakou vodní bombu a měli nějaký tvrdý balónky který nešli rozbýt a co mě nenapadlo? Vzala jsem zahradnický nužky a propychla to na ni a ona se šla nějak převlect nebo něco takového a já že ty nůžky půjdu uklidit jenže mi upadli do nártu ja ji to neřekla tekla mi s toho krev tak jsem šla domů si to zaslepit a řekla jsem jí že jsem se škrabla dál jsem nedotazovala jenže 2 dny jsem maskovala strašnou bolest a pak to tak nějak postupně odeznělo no asi za rok jsme měli jet na dovču a z ničeho nic se mi ta bolest vrátila a to sem se nemohla ani obut jak to bolelo to trvalo týden a mi už za 2 dny měli jet a máma no nic tak pojedeme k doktorce jenže já že ne pak to zase postupně přestavalo. A teď když dů na dlouhou túru tak pak nemohu moc chodit ale 2 den to odezní a takhle jse mi to objeví i zničeho nic jako třeba dnes na zábavě nevím co s tím a k Dr se mi nechce.( Jinak se to s Tima nužkama co jsem si zapíchla do nohy nikdo do teď nedozvěděl, ani tě jizvy si nikdo nevšiml ) ( bála jsem se to řict abych nedostala nadáno ) nesetkal jsem někdo s něčím takovým? Co by jste být mnou dělali?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonyme724
2.3.25 01:09

Jinak je mi 18

• Citovat
  • Upravit
1746
2.3.25 01:28

Jo zřejmě ses spletla omylem si místo 8 let napsala 18 let, páč H CH K R D T N se učí v první třídě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15780
2.3.25 02:04
@Heduš Homolková píše: Více

Noo, tam to bude o úplně jiných chybách, když jsem to teď tak zrovna čítla. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.25 06:42

Ahoj, je docela pravděpodobné, že to s těmi nůžkami ani nesouvisí, ale bez doktora to težko zjistíš. Pokud tě bolí noha, je potřeba překonat nechuť a toho doktora navštívit - všechno se řeší líp na začátku než když už bys pak šla ve stavu, kdy si na to nestoupneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
2.3.25 07:12

18 let… hustý… Jakože dospělý člověk 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
2.3.25 07:13

Tak jsem koukla na druhou diskuzi a bud je to troll a nebo má slečna či osob problémy
psychického rázu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.25 07:24

@Anonyme724

Když „dů“na túru… holka, upadne ti noha, pokadíš se v autěna restauraci…ty máš asi jiný problém koukám :mrgreen:
No nic troll jak vyšitý, nahlašuji

• Citovat
  • Upravit
65033
2.3.25 07:28
@Heduš Homolková píše: Více

Ve druhé, ale zase buďme uznali, tam asi ještě nedošla.
Je to troll, chyby jsou schválně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
811
2.3.25 07:44

K doktorovi se ti nechce, tak nejspíš ti ta noha fakt upadne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79841
2.3.25 08:09

Ale dámy, nikdy jste se v těch osmnácti nepripily? Stačí se podívat, kdy se zakladatelka přihlásila. Musela být nadrana jak peří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
2.3.25 08:42

Jestli nejsi očkovaná proti covidu tak ti nic neupadne. Mně jako očkované měly upadnout uši, představ si, že neupadly. Jinak radím doktora, víc doktorů. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76264
2.3.25 13:29
@inkakřivák píše: Více

i ožralý člověk pořád zná gramatiku - pokud ji zná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79841
2.3.25 15:56

@stinga zná, ale když honíš ty písmenka po klávesnici jako šváby v komoře, tak jde gramatika stranou.
Já to vidím na ozraleho trolla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák