Neurovyvojova stimulace cviky

1315
16.6.26 21:19

Neurovyvojova stimulace cviky

Dobrý večer, prosím vás mohl by mi někdo kdo cvičí neurovyvovku poslat fotku cviků 1-2 týdny. Sme teď na 19 týdnů, dneska jsem měla konzultaci na program Maxík, kde mi bylo řečeno že syn má pořád přetrvávající reflexy… Tudíž začneme znovu, paní asi u které to děláme tak je něco špatně… Všechny cviky mám doma jen mi chybí tyhle dva prosím pěkně poslal by mi někdo foto, mockrát děkuji 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8872
16.6.26 21:38

A na tom Maxikovi v tom ma paní vzdělání? Pokud dokáže zhodnotit, ze reflexy přetrvávají, mela by umět i poradit ty cviky. Spis bych na zhodnocení počkala na kontrolu na neurovyvojovce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
16.6.26 21:45

Ano má, ale jdeme tam tedy až za 3 týdny.
A já se chtěla vrátit zpět k těm cvikům a projít si je ze synem jen nemůžu najít první dva tydny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8872
16.6.26 21:58

Jenže to si nemůžeš cvičit co se ti zachce a kdy se ti zachce. Ty cviky maji nejake poradi, casove odstupy, ridi se to daným ditetem… ne kazdy vycvici uplne vsechno, ne vzdy je zlepšení dokonale, fakt bych to resila na te kontrole, ne na maxikovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4653
16.6.26 22:54

Ty reflexy se odbourávají postupně, já se synem cvičila dva roky, její jsme záměrně pomalu, už mu bylo sedm. Efekt jsem viděla tak půl roku po dokončení celého cvičení.
Dlouhý, ale stálo to za to.
Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí