Neusne bez flašky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Maminky pomoc, už si nevím rady.
Moje malá (6.mesicu) spí jen když má v puse flaškupřes den to je nahlavu se spaním, nechce vubec spinkat, a pak je protivná. Večer po vykoupani usne normálně. Ale kolem 10 začne hrozně řvát tak ji dám flašku, za půl hodinky ji pustí a po 10 min opět řve
takže ji pak strčím do postliky pod flašku dám polštářek a šoupnu ji zpátky tu flašku abych se aspoň i já trochu vyspala. Spím cca 3 hodinky za celou noc.
moc prosím o radu jak ji tohle odnaučit. Moc děkuji předem
![]()
A pije, nebo se tím spíš jen uklidňuje? Co dudlík, neprošel by spíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mě napadlo jestli by nebyl lepší dudlik, když chce tu flašku. Mě moje malá dudlik odmítala. Jinak přes den mi nespala prakticky vůbec už od narození, některé děti to tak mají…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dudlík to u nás neexistuje.vážně už nevím co dál
![]()
![]()
No a tu flasku teda vypije, nebo jen cucne a usne? Ptam se proto, zda ma skutecne hlad (muze to byt nejake rustove obdobi),nebo se lahvi uklidnuje.Pak by bylo namiste to odbourat, cim driv, tim lip.Kdyz nejde dudlik, tak nejakou jinou metodu, hlazeni po zadecku, ssssisani, mazlici plysak apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maminky pomoc, už si nevím rady.
přes den to je nahlavu se spaním, nechce vubec spinkat, a pak je protivná. Večer po vykoupani usne normálně. Ale kolem 10 začne hrozně řvát tak ji dám flašku, za půl hodinky ji pustí a po 10 min opět řve
takže ji pak strčím do postliky pod flašku dám polštářek a šoupnu ji zpátky tu flašku abych se aspoň i já trochu vyspala. Spím cca 3 hodinky za celou noc.
moc prosím o radu jak ji tohle odnaučit. Moc děkuji předem

Moje malá (6.mesicu) spí jen když má v puse flašku