Neúspěšný pohovor, ale náhradník
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Určitě odepiš, že zájem stále máš, a kdyby se něco uvolnilo, že ráda nastoupíš. Klidně bych poslala i znovu životopis, kdyby vypsali pozici znovu. Zájem, iniciativa a motivace se taky cení, i když třeba profil není ideální
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Hledám si novou práci. Před nějakou dobou jsem byla na pohovoru v jedné firmě, která mě zaujala a o místo jsem fakt stála.
Bohužel mi, ale napsali že jsem pohovorem neprošla ale, že mě mají jako náhradníka, kdyby se něco uvolnilo (odešel by někdo sám nebo by někoho vyhodili).
No nevím, zda tomu mám či nemám věřit, ale kdyby to nemysleli vážně, tak by asi nepsali.
Je to nová pobočka a tedy několik nových zaměstnanců na stejnou pozici
Poslední komunikace mezi námi proběhla v polovině ledna, pobočka se měla otevírat před pár dni.
Samozřejmě si hledám i jinou práci, ale tohle je top.
Mám jím napsat, že můj zájem stále trvá nebo si jinak zeptat zda se neuvolnilo místo?
Nebo to nechat tak a doufat, že se ozvou sami až budou potřebovat?
určitě ano, napiš že máš stále zájem, nemůžeš nic ztratit, naopak můžeš získat časem tu práci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na nic nečekej a napiš jim, že Tvůj zájem trvá.
V průběhu zkušební doby mohou někoho vyhodit a budou rádi, že mají v záloze člověka, se kterým už jednali.
- Citovat
- Upravit
Taky se priklanim k tomu urcite napsat, ono je mozne, ze jste byli dva uspesni kandidati a oni na zaklade treba nejake jedne veci vybrali toho druheho, ale brali by vas oba, kdyby mohli…stalo se mi to vickrat, take jsem si uchazece „drzela v zaloze“ a ne malokdy jsem je opravdu nakonec potrebovala, spis vetsinou uz oni meli neco jineho samozrejme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prac. nabídka znova na netu. A já nevím co teď?
Být až tak vlezlá a znova psát že mám zájem či co ![]()
- Citovat
- Upravit
Přeji ti to místo, ale neděej si velké naděje s tou náhradnicí. Někde zájemcům, kteří aspoň zhruba splňují požadavky, řeknou, že kdyby potřebovali… ale přímý zájem nemají, berou to jen jako zadní vrátka, kdyby znenadání někdo vypadl, aby rychle měli někoho po ruce. Něco jako když si někam do firmy pošleš sama životopis a ptáš se, jestli tě vezmou, ačkoli žádné místo nevypsali a odpoví ti, že si tě založí, a že kdyby potřebovali, dají vědět. Samozřejmě je možné, že někdy někoho považují za náhradníka v plném významu toho slova, ale kdyby to tak bylo u tebe, proč by vypsali místo znovu a raději tě rovnou nezkontaktovali? Ale neber si to příliš osobně, nenechej se tím odradit. Když se ti to místo líbí, klidně se znovu přihlaš a do motivačního dopisu se můžeš připomenout, že jsi se už jednou hlásila, a že se hlásíš znovu, protože toto místo považuješ jak stvořené pro tebe, že můžeš navázat na své předchozí zkušenosti bla bla, Přemýšlím, jestli by šlo i zavolat a připomenout se, jestli se máš hlásit znovu nebo jak to udělat… ale asi ne, když o tom víc přemýšlím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hledám si novou práci. Před nějakou dobou jsem byla na pohovoru v jedné firmě, která mě zaujala a o místo jsem fakt stála.
Bohužel mi, ale napsali že jsem pohovorem neprošla ale, že mě mají jako náhradníka, kdyby se něco uvolnilo (odešel by někdo sám nebo by někoho vyhodili).
No nevím, zda tomu mám či nemám věřit, ale kdyby to nemysleli vážně, tak by asi nepsali.
Je to nová pobočka a tedy několik nových zaměstnanců na stejnou pozici
Poslední komunikace mezi námi proběhla v polovině ledna, pobočka se měla otevírat před pár dni.
Samozřejmě si hledám i jinou práci, ale tohle je top.
Mám jím napsat, že můj zájem stále trvá nebo si jinak zeptat zda se neuvolnilo místo?
Nebo to nechat tak a doufat, že se ozvou sami až budou potřebovat?