Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dle popisu asi nebydlíte společně? A ta dcerunka, to je koho? Jsem se do toho nějak zamotala…
Tož co říct, když jste jí všude zablokovali a ignorovali, tak jak se s váma teda spojuje?
Beporadim, bohuzel. Ja to mam podobne s tchanem, ale ne tak hrozny. Jen cekam, az tu jednou nebude a bude klid. Hrozny, ale je to tak.
@hudečice píše:
Dle popisu asi nebydlíte společně? A ta dcerunka, to je koho? Jsem se do toho nějak zamotala…
Tož co říct, když jste jí všude zablokovali a ignorovali, tak jak se s váma teda spojuje?
Ne nebydlíme společně. Myslím švagrovou, manželovu sestru, která údajně má s náma udělat tòčo, že se z toho Pos… S náma se už nemá jak spojit, ale vykládá to po rodině a známých. Takže už fakt mam zase hrůzu z toho co od koho o těch vánocích příjde, protože my si od ní samozřejmě nic nevezmeme. Pokud by se u nás ukázala manžel s ní vyrazí futra za to všechno co nám provedla
@Anonymní píše:
Ne nebydlíme společně. Myslím švagrovou, manželovu sestru, která údajně má s náma udělat tòčo, že se z toho Pos… S náma se už nemá jak spojit, ale vykládá to po rodině a známých. Takže už fakt mam zase hrůzu z toho co od koho o těch vánocích příjde, protože my si od ní samozřejmě nic nevezmeme. Pokud by se u nás ukázala manžel s ní vyrazí futra za to všechno co nám provedla
Aspoň, že tak, tvůj manžel má rozum. Vánoce si udělejte hezké, zamkněte, vklidu v pohodě domova, dejte si salátu, rybu, dárky, zapalte svíčky a vklidu. Hlavně vypněte zvonek, zamkněte a nikoho nepouštějte do svého soukromí.
Na babku se vyserte ale počítejte s tím, že o vánocích bude hrát na city ![]()
@Anonymní píše:
Když ti někdo bude o ní něco vyprávět, utni to, že to nechceš slyšet. Budeš mít klid. Dokážeš to?
@Anonymní píše:
Já myslím, že ji má přečtenou kdekdo, a její řeči už snad nikdo nebere vážně..Tyhle pomlouvačný lidi jsou přece tak průhledný..
Nemá cenu přilívat olej do ohně, ignorujte ji dále.
@Kobliha51 ano dokážu, mě už je tak celkem jedno co třeba o nás říká, ale ona když teď vidí, že sama nám teď nemá jak uškodit tak už do toho chce angažovat další lidi, aby jsme prostě neměli klid. Navíc švagrová jí půjde na ruku, protože si nedovolí si ji proti sobě poštvat navíc matce věří. Takže opravdu nevím co kdy od koho zase přijde a ještě teď do toho chce zatahovat naše dítě. Najednou poprvé za několik let když nemůže pouštět ty svoje jedy na nás chce strašně obdarovávat naše dítě a pokud to neprijmeme tak že se máme na co těšit. Prostě jediné co chci je ať už dá pokoj a najde si jiný smysl života.
Nebydlíte spolu, nemá se jak s vámi spojit, tak ji prostě neřeš. A když o ní začne někdo mluvit, co o vás vykládá, tak prostě řekni, že tě to nezajímá a poslouchat to nechceš. A máš klid, oni si to lidi brzo řeknou a nebudou tě otravovat. A švagrovou si do domu přece nemusíš pouštět, takže co ti může? Na výhrůžky kašli. A máš klid.
@Shaari90 tak my se nějak moc nestykame, takže se vidíme spíše jen na rodinných akcích, takže je jasné, že bude v první řadě věřit matce. Ale každopádně mám některé její zpravy vytisknute a schované, takže asi v nejhorším případě je prostě švagrové pokud bude vyskakovat pošlu ať vidí sama
Nechápu proč máš strach ze švagrové, tu bych poslala do prd.le jako první a babku hned za ní kdyby přišli dělat,,točo,,,ať si pomlouvají kde chtějí je to vaše rodina a každý normální si o nich udělá obrázek sám. ![]()
Potřebuju se někde vypsat, protože už nevím co s tou ženskou dělat. Moje tchyne nám neustále dělá že života peklo. Nikdy jsme si nepadly do oka, ale ta její potřeba neustále škodit to už by neustálo ani stádo volů. Neustále proti mě štve manželovu rodinu a lituje byvalku, se kterou když jsme se poznali už nebyl jaká je chudinka přitom ta má dávno svojí novou spokojenou rodinu a děti. A od doby co se mě manžel zastal otočila i proti němu a snaží se proti nám poštvat koho se dá. Přitom jí nic neděláme, ale u rodiny si stěžuje jak ji ublizujeme a lže jako když tiskne. Zůstala nám už vlastně jen jedna manželova teta ta jediná jí to jak se říká nežere. Nestykame se, naše dítě viděla všeho všudy 10×, prohlásila, že ho znát nepotřebuje. Když zase jednou začala psát nesmysly a startovat do nás tak už se manžel opravdu naštval a poslal jí někam tak začala vyhrožovat, protože máme osobní bankrot, že zařídí ať nám ho zruší, protože kdysi manželovi udělala dluh, který v tom máme zahrnutý a ona to až snad před rokem začala manželovi splácet po jedné až dvou stovkách měsíčně, že to nahlásí na soud a ať se nedivime, až budeme mít problémy a zruší nám to. A plno dalšího. Je to několik týdnů co jsem se kvůli ní tak rozčílila, že se mi udělalo tak špatně, že jsem myslela, že je po mě. A to už i manžel řekl dost. Prostě jsme zablokovali její číslo, profily a všechno ať se s náma nemá jak spojit. Chvíli byl klid a už zase začala s novou taktikou. Teď zase vyhrožuje švagrovou. Hustí do ní blbosti a čeká, že se jí chudinky bude zastávat a do nás se pustí. Teď zase to je tak, že vykládá že našemu dítěti chce poslat vyslusku na Mikuláše a dárek na Vánoce, přitom jí nikdy nic za ty roky předtím nedala a jestli to od ní neprijmeme tak že se máme těšit na to co s náma udělá švagrová, že se z toho pose.me. Přitom jí fakt nic neděláme, nevšímáme si ji a ona furt musí dělat něco, aby nám udělala zle. Ale už toho mám dost už za ty roky fakt jsem zralá na to jí poslat na plnou pusu do… a jestli si myslí, že její 50 kilo vážící dcerunka tu na nás bude dělat bububu a my si z ní naděláme do kalhot tak to se plete. Jenže já už nevím co s ní, aby dala pokoj na ní ani ten ignor nezabírá a jenom vymýšlí kde by se zase dalo udělat zle. Uvažuji, že už na ní podám trestní oznámení, ale to nevím jestli by vůbec k něčemu bylo. Omlouvám se za román, potřebuju si někde ulevit a upustit páru.