Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Horví to se nedá číst - meleš páté přes deváté..těžko říct co si o tom kdo myslí když to není k přečtení.. takže to napiš znovu a srozumitelně..
Proc je to v tematu peceme, varime, konzervujeme? Ze by podprahove?
Nejaky plan? ![]()
To je zas příspěvek na úrovni ![]()
Nesockuj prachy po babče, kterou stejně nemáš rád a jdi radši makat
![]()
@Horví
Simte, na babicku se vyprdni, neuzirej se tim, ze nejakzm pribuznym neco dala a tobe ne, Ses mladej, zdravej, prachy si snad umis vydelat a nepotrebujes zebrat u babicky, co te teda asi stejne nema rada. Dlab na ni, zij si svuj zivot.
@Horví Těžko se babičce divit, že nepodporuje někoho, jako jsi ty. Přeješ jí smrt a čekáš jen na prachy. Jsi zlý a tak se nediv, že ti babička necpe peníze na potkání. Jdi něco dělat a své peníze si vydělej sám.
Příspěvek upraven 18.11.16 v 10:25
@Horví píše:
sorry jsem tu porve bylo to asi omylem jaky na to máte názor lidi
nelze mít názor na něco čemu nejde rozumět… ty babičku rád nemáš, ale půjčíš si od ní 1500,– a seš ukřivděnej že je chtěla vrátit - no tak si od ní neber, já bych si od někoho, koho nesnáším prachy nevzala
@Horví píše:
já dělám brachově taky
tak proč před výplatu nemáš peníze? ![]()
@Horví píše:
já dělám brachově taky
Jo? A proč teda musíš po někom sockovat prachy?
![]()
@Horví píše:
ona ke mně chová zle to jsem neřekl ze ji tp přeji to napsal jen tady ona je mna zla
chová se ke mne jak odpadu
No tak tam nechod
Co resis? Nebo s ni snad bydlis? ![]()
@Horví kluku, to nema hlavu a ani patu. Pochopila jsem, ze se stezujes na babicku. Ale kdo komu a kolik…zacni pouzivat carky…
A k tomu, ze dava bratrovi a tobe ne. Asi ma duvod. Je to jenom jeji veci komu a kolik da. A jenom proto ji prat smrt. Ty asi taky nebudes uplne v poradku ![]()
@Horví Závidíš a přeješ babičce smrt… mno. Nejdřív se koukni do zrcadla, co tam uvidíš.
Pokud s babičkou nevycházíš, tak si žij vlastní život! Jsi plnoletej, pracuješ. Tak co závidíš, že někomu něco dala a tobě ne… to je její věc, komu co dá. I když to může být nespravedlivé… JE to její věc.