Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zuzouš píše:
ty voe to je prece stinale mozna ten pes za ni je cikan
zeptam se ho
Ten vas prispevek je super, poradne jsem se zasmala
![]()
@Sexynohy píše:
Ten vas prispevek je super, poradne jsem se zasmala![]()
![]()
Já se tu taky tlemila jak blázen. Chlap si jen ťukal na čelo.
![]()
@zuzouš píše:
Zensky, neslozime se na vasektomii? Bylo by to pro dobrou vec, delame to i pro nase deti
@jdukolem píše:
prosím piš méně ale dej si na tom záležet to se fakt nedá.. seš horší jak google překladač
Přesně to samé mě napadlo, když jsem četla jeho příspěvek. ![]()
@Horví píše:
Dobry den chtěl bys jsem vám řič něco o mojí lakomý babiče je silné hradová a lakomá
sedí na penězích ona má jednu dceru mojí mámu taky na ní je zla, já mám dva bratry
jednomu už koupila 4 auto furt mu s**e prachy když já potřebuji tak mi nedá ani korunu
dala mě k 18 15 stovek a chce je vrátit ze to byla půjčka, když jdu k ní na oběd mě pozvé chce to zaplatit 70kourn jako hospodě to jídlo se nedá jist hnus všechno vaří ze ji ničím nepomáhám přej na první miste je rodina já čekám na prachy oni mi řekla až kousnu do pc
já ten pc mám na práci druhém brachovy ho koupila, jednu věc udělala dest mluvit
máma čekala dítě ona ji donutila aby ho dala k adopci vše udělala u dr a před ze nemají peníze ona ji řekla když to neuděláš tak ho zabije moje babička je velká svině když ji řekne pravdu např o lidi který sedí na městě ze jsou to svině a kradou ježí za statní bezín na nákupy sobotu ona řekne jsi sednou na jejích místo, když řeknet ze tu jeden soused je h****z tak ji nelíbí ze dávat mléko od kozy a vajíčka ze to je zlatí člověk to teda není vím jak to je d***l jsem ji dělal dřevo on šel okolo dělej makej a má babička teplo akorát mě mrzí jak furt říká ze nemá prachy na 4 auto má? nemám ji rad to ještě měla přítele ob stejný jako ona vše mohli jeho dětí, když žil ještě děda přej byla furt ona stejná ona mě a mámu po mlouva kde muže např já se rad najím ona mi řekne ze mi musí stačit 4 knedlíky ze nesmí tolik jist ona žere až moc já podle ní nesmím jist občas si přeji aby už umřela je to o mně zle nemám ji rad vše můj bratr nedávno mu dála 80 000 40 00 na auto a 40 000 je tak celkem mu dala tak 300 000 po mně chce vrátit 1500 který mě dala jednou jsem nemel dá co hrnce dva dní jsem měl do vyplatí pak se reptala co jsem vařil dobrého ze to myslela jako vtip přestanu tam chodit co o tom myslíte vy,? sorry napsal jsem jen tahle rychle kdyby jsem to musel napsat celé tak bys to bylo na dlouho
Jesli nejsi troll, pak ti dám jednu dobrou radu. Žij tak, aby jsi nebyl odkázán na nikoho. Pokud budeš pracovat, budeš mít peníze, a nemusíš čekat, co ti dá babička. ![]()