Lakomá je babička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30408
18.11.16 10:29
@Horví píše:
ona ke mně chová zle to jsem neřekl ze ji tp přeji to napsal jen tady ona je mna zla
chová se ke mne jak odpadu

Vždyť se jako odpad chováš. Jako závistivý odpad. Přečti si to po sobě. Nic jiného si nezasloužíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31290
18.11.16 10:30

Co bych poradila? Rodinu si nevybíráš, babička není povinna ti cokoliv dávat. To, že tvým bráchům sype a tobě ne (zamyslel ses čím by to mohlo být? Jsi „divočák“, rozhazuješ, nebo nemáš třeba jinýho tátu - že by tam byla zášť vůči tvému otci??), je sice od ní hnusný, ale to je tak všechno.
Poradím ti - je ti přes osmnáct, starej se o sebe sám a nedoprošuj se nikde, kde ti to není nic platný…žij svůj život tak, abys na sebe mohl být hrdý a nekaž si ho negativistickým smýšlením, jen zahořkneš, k ničemu jinému to není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
18.11.16 10:32
@Horví píše:
já jsem potřeboval do pondělí 200 brachovy minuli tyden dala na auto

Makáš, ne? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kampak šla výplata? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
18.11.16 10:33

@Horví Já bych babče peníze vrátila a utla s ní na nějakou dobu kontakt. Možná vám ta pauza pomůže naopak přemýšlet nad sebou samými a po čase si zas najdete cestu k sobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
18.11.16 10:37
@Horví píše:
jsem s nervy p**** jak se ke mně chová

Kecy. Jsi na nervy z toho, že nemáš její peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31290
18.11.16 10:38

@Horví sahni si do svědomí, v čem jsou bráchové jiní než ty?
Ono pokud je někdo pracovitý, svědomitý a v pohodě, tak není problém půjčit mu (ty možná vidíš, že mu je dala, on jí je přitom možná bude splácet) i 300 táců na auto, pokud vím, že prachy užije řádně.
Ale pokud někdo není ani schopen vyjít s výplatou, tak je prostě možné, že babička nechce sypat peníze do bezedné jámy :nevim: Třeba se bojí toho, že teď to jsou dvě stovky, zítra to budou tři a pak z ní budeš chtít tahat tisíce.
Navíc, u babiček není úplně pravidlem, že takto výrazně jedno vnouče odmítá - takže, zamysli se, co v tom je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31290
18.11.16 10:39

@Horví a máš stejnýho tátu jako bráchové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
18.11.16 10:42

@Horví staci napsat jednou. Nemusis 8×. Pokud te stresuje, tak ji neres, zij si svuj zivot. Jenomze, ono to bude asi jinak. Neskutecne te vytaci, ze ty jsi ten chudacek a ostatnim penize da. Jsi hamiznik zavistivy. A to je to, co te ve skutecnosti stresuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
18.11.16 10:43

Přečetla jsem jen kousek, zbytek už jsem fakt nedala.
Babička přeci nemá žádnou povinnost dávat ti její peníze. A pokud ti oběd od ní nechutná, tak tam prostě na oběd nechoď. Co chceš jako slyšet?
Já bych to viděla na trolla…

Příspěvek upraven 18.11.16 v 10:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31290
18.11.16 10:43
@Horví píše:
on mu vrácet nemusit ze má rodinu

piš pořádně, cože?? Že on jí peníze vracet nemusí, protože má rodinu? To ti řekla ona osobně, nebo si to myslíš…
Jinak má otázka zůstává, zamysli se, opravdu objektivně, jestli to dokážeš, jaký je mezi vámi rozdíl?
Není to třeba tak, že bráchové normálně makají, fungují, mají už i rodinu, zatímco ty v jednadvaceti žádáš babičku, jíž přeješ smrt, o dvě stovky, protože jsi neschopný vystačit s výplatou?? Vidíš ten rozdíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
18.11.16 10:46

A neni to nahodou tak že delaš bordel a babička tě chce naučit žít normálně??nefetuješ???příspěvek je hrozně překotný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
18.11.16 10:49
@Horví píše:
ne jsem IT dělám střih videa po lidi

snad to vypadá lépe, než tvůj písemný projev. Já se přiznám, že jsem nebyla schopná přečíst a pochopit, takže víc nemůžu nic napsat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15560
18.11.16 10:54
@hanka.br. píše:
Kecy. Jsi na nervy z toho, že nemáš její peníze.

Prosímtě to je beztak troll :roll: :mrgreen: Vůbec tomu nevěřím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
18.11.16 10:57
@Šmoulice píše:
Prosímtě to je beztak troll :roll: :mrgreen: Vůbec tomu nevěřím ;)

Přesně. Jsem stejného názoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
18.11.16 10:57
@Šmoulice píše:
Prosímtě to je beztak troll :roll: :mrgreen: Vůbec tomu nevěřím ;)

Taky už mu nevěřím. Tou správně napsanou dyslexií a dysgrafií udělal(a) velkou chybu. Zakládat takové diskuze pro pobavení musí být taky diagnóza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová