Lakomá je babička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1606
18.11.16 13:02
@slavuska1 píše:
Tak tomuhle příběhu fakt nevěřím…normálně podezřívavá nejsem, ale tady si fakt myslím, že si nějaký školák, co má prázdniny, dělá dobrý den, a má z toho legraci :lol:

Ja tomu bohuzel verim, o lidech uz jsem ztratila iluze. Kdyz obcas vidim, jaky pripadi maj deti a v cem ty deti vyrustaj, neni pak nic zvlastniho, ze vyroste takovyhle mladenec, kterej uvazuje a vyjadruje se tak jako tenhle. A ted si vem, ze s jemu podobnou bude mit deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
18.11.16 13:03
@LindaPraha píše:
@jdukolem http://pravyprostor.cz/…ejsi-romove/Dole koment od Jiri Maria Sieber. Mam od nej hezkou knihu :)

omlouvám se, ale Pravý prostor není pro mě příliš důvěryhodný zdroj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
18.11.16 13:07

@jdukolem jo chápu :mrgreen: celé to je pofiderní prostě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26261
18.11.16 13:15

@jdukolem nerikam ze je, ten oan jim to tam komentuje pouze. Na druhou stranu, wiki muze take psat takrka kdokoliv. Ale chapu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
18.11.16 13:24
@LindaPraha píše:
@jdukolem nerikam ze je, ten oan jim to tam komentuje pouze. Na druhou stranu, wiki muze take psat takrka kdokoliv. Ale chapu :)

tak wiki není jediný zdroj, který říká tu definici podobně, ale je fakt že nejsem jazykovědec, takže kdo ví, ale nejsem ani rasista ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149015
18.11.16 13:28
@Mar__tanka1983 píše:
@jdukolem tak sem du po hodině se pokochat - a ono už tak docela není čím. Snad jen, že chlapec nazývající se Horví s celkem jasnou fotkou píše, že není cikán :lol:
ale není to tak zlé, myssicka to na něj vytáhla až na sedmé stránce… :jazyk:Víš co je na tom nejhorší, že já podobný typ znám. „Bába je mrcha, nepustí korunu“, přitom kluk je na pěst a né na dárek, babička moc dobře ví, že peníze propije /případně propil ty, co měl a teď nemá na jídlo a elektriku/. Motá se od kšeftíku ke kšeftíku, pořádnou práci nedělá, protože by po něm šel exekutor a hrooozně se diví, že s ním žádná holka nevydrží :zed: :zed: Ale on je chudák…

Mě takhle brácha zavidêl każdou korunu navíc mimo kapesnè,kterou mi taťka podstrčil. Bráchovi ne, protože věděl že brach to prochlastá a prohulí s kámošema na první vycházce z intru. Já si prašule spořila a koupila si boty, třeba. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
18.11.16 13:43

Zensky, neslozime se na vasektomii? Bylo by to pro dobrou vec, delame to i pro nase deti :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
18.11.16 13:47
@zuzouš píše:
Zensky, neslozime se na vasektomii? Bylo by to pro dobrou vec, delame to i pro nase deti :andel:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
18.11.16 13:50
@tronelka píše:
Ja tomu bohuzel verim, o lidech uz jsem ztratila iluze. Kdyz obcas vidim, jaky pripadi maj deti a v cem ty deti vyrustaj, neni pak nic zvlastniho, ze vyroste takovyhle mladenec, kterej uvazuje a vyjadruje se tak jako tenhle. A ted si vem, ze s jemu podobnou bude mit deti.

bohužel já tomu taky věřím, že to „chlapec“ myslí naprosto vážně a je skutečný, jak říkám bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26261
18.11.16 13:52

@zuzouš a myslis, ze si dobrovolne nechaji vzit duvod davek? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80184
18.11.16 14:00
@Horví píše:
sorry jsem dyslexik a dysgrafik

Opět jeden z mnoha? A co to má společného s mluvnicí? Nic. Takže spíš jsi ve škole dlabal na češtinu, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
18.11.16 16:50
@tronelka píše:
Ja tomu bohuzel verim, o lidech uz jsem ztratila iluze. Kdyz obcas vidim, jaky pripadi maj deti a v cem ty deti vyrustaj, neni pak nic zvlastniho, ze vyroste takovyhle mladenec, kterej uvazuje a vyjadruje se tak jako tenhle. A ted si vem, ze s jemu podobnou bude mit deti.

to si radši ani nechci představit :zed: ale jako prej je ajťák, a přitom smrdí korunu, potřebuje půjčovat 200,prý není Rom, ale na profilovce má fotku, na který dl mě Rom je…jako tohle mi fakt přijde jako vtípek, a doufám, že je :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
18.11.16 17:38

Tak jsem se pobavila, na to, že se zakládající příspěvek nedal pořádně přečíst a člověk se v tom ztrácí, tak 8 stránek na takovou diskuzi dost dobrý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
18.11.16 17:54
@Horví píše:
prachy si umím vydělat i brachově dělají

No tak vidíš. Babičku rád nemáš, její peníze bys chtěl?
Nekoukej se kdo co ti dá nebo ne a postarej se. Jsi mladej, máš zdravý ruce, tak nevím, proč si stěžuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
18.11.16 18:40
@Horví píše:
už toho mám dost ze nejsem cikán

Možná nezáleží na barvě kůže, víš. Každopádně se tak chováš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová