Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@slavuska1 píše:
Tak tomuhle příběhu fakt nevěřím…normálně podezřívavá nejsem, ale tady si fakt myslím, že si nějaký školák, co má prázdniny, dělá dobrý den, a má z toho legraci
Ja tomu bohuzel verim, o lidech uz jsem ztratila iluze. Kdyz obcas vidim, jaky pripadi maj deti a v cem ty deti vyrustaj, neni pak nic zvlastniho, ze vyroste takovyhle mladenec, kterej uvazuje a vyjadruje se tak jako tenhle. A ted si vem, ze s jemu podobnou bude mit deti.
@LindaPraha píše:
@jdukolem http://pravyprostor.cz/…ejsi-romove/Dole koment od Jiri Maria Sieber. Mam od nej hezkou knihu
omlouvám se, ale Pravý prostor není pro mě příliš důvěryhodný zdroj ![]()
@jdukolem nerikam ze je, ten oan jim to tam komentuje pouze. Na druhou stranu, wiki muze take psat takrka kdokoliv. Ale chapu ![]()
@LindaPraha píše:
@jdukolem nerikam ze je, ten oan jim to tam komentuje pouze. Na druhou stranu, wiki muze take psat takrka kdokoliv. Ale chapu
tak wiki není jediný zdroj, který říká tu definici podobně, ale je fakt že nejsem jazykovědec, takže kdo ví, ale nejsem ani rasista ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
@jdukolem tak sem du po hodině se pokochat - a ono už tak docela není čím. Snad jen, že chlapec nazývající se Horví s celkem jasnou fotkou píše, že není cikán
ale není to tak zlé, myssicka to na něj vytáhla až na sedmé stránce…Víš co je na tom nejhorší, že já podobný typ znám. „Bába je mrcha, nepustí korunu“, přitom kluk je na pěst a né na dárek, babička moc dobře ví, že peníze propije /případně propil ty, co měl a teď nemá na jídlo a elektriku/. Motá se od kšeftíku ke kšeftíku, pořádnou práci nedělá, protože by po něm šel exekutor a hrooozně se diví, že s ním žádná holka nevydrží
![]()
Ale on je chudák…
Mě takhle brácha zavidêl każdou korunu navíc mimo kapesnè,kterou mi taťka podstrčil. Bráchovi ne, protože věděl že brach to prochlastá a prohulí s kámošema na první vycházce z intru. Já si prašule spořila a koupila si boty, třeba. ![]()
Zensky, neslozime se na vasektomii? Bylo by to pro dobrou vec, delame to i pro nase deti ![]()
@zuzouš píše:
Zensky, neslozime se na vasektomii? Bylo by to pro dobrou vec, delame to i pro nase deti
@tronelka píše:
Ja tomu bohuzel verim, o lidech uz jsem ztratila iluze. Kdyz obcas vidim, jaky pripadi maj deti a v cem ty deti vyrustaj, neni pak nic zvlastniho, ze vyroste takovyhle mladenec, kterej uvazuje a vyjadruje se tak jako tenhle. A ted si vem, ze s jemu podobnou bude mit deti.
bohužel já tomu taky věřím, že to „chlapec“ myslí naprosto vážně a je skutečný, jak říkám bohužel
@zuzouš a myslis, ze si dobrovolne nechaji vzit duvod davek? ![]()
@Horví píše:
sorry jsem dyslexik a dysgrafik
Opět jeden z mnoha? A co to má společného s mluvnicí? Nic. Takže spíš jsi ve škole dlabal na češtinu, co?
@tronelka píše:
to si radši ani nechci představit
ale jako prej je ajťák, a přitom smrdí korunu, potřebuje půjčovat 200,prý není Rom, ale na profilovce má fotku, na který dl mě Rom je…jako tohle mi fakt přijde jako vtípek, a doufám, že je ![]()
Tak jsem se pobavila, na to, že se zakládající příspěvek nedal pořádně přečíst a člověk se v tom ztrácí, tak 8 stránek na takovou diskuzi dost dobrý
![]()
@Horví píše:
prachy si umím vydělat i brachově dělají
No tak vidíš. Babičku rád nemáš, její peníze bys chtěl?
Nekoukej se kdo co ti dá nebo ne a postarej se. Jsi mladej, máš zdravý ruce, tak nevím, proč si stěžuješ.
@Horví píše:
už toho mám dost ze nejsem cikán
Možná nezáleží na barvě kůže, víš. Každopádně se tak chováš.