Jsem prý sobec

115
22.11.16 15:46

Jsem prý sobec

Dobré odpoledne,
jsem znechucená a připadám si jak největší vykořisťovatel světa.
Včera jsme byli všichni v Praze na výletě. No nebudu lhát, já tam jela hlavně do nábytku Ikea, který jsem měla možnost již jednou navštívit a byla jsem z toho úplně paf. Možná teď to někomu bude připadat hrozný, ale nemám možnost tam jet. Sama bych zabloudila a Lukáš ten tam jet nechce skrze lidi. No už se konečně blížil čas, kdy se tam pojede a já už natěšená, že jsi nakoupím nějaké drobnůstky na Vánoce a hlavně jsem toužila po krabičce na čaj, kterou si tam koupila moje kolegyně z práce.
No přijeli jsme před Ikeu a vedle byl obchod XXXLutz. Lukášovo mamka vylezla z auta a jen tak prohodila, že by chtěla nejprve do toho XXXLutz, tak se auto přeparkovalo a vešlo se dovnitř. Po necelé hodině měla nakoupeny asi 4 obrovské tašky a větu na jazyku, že už ani do Ikei nepotřebuje a že jí bolí nohy a už se jí nikam nechce. No já už 4roky čekám až vyrazíme do Ikei s tím, že jak malé dítě před ní stojím a chci jít dovnitř a teď toto. No sedla si do auta a já na Lukáše hodila vražedný pohled, že mi tam prostě zajede a že ona může sedět v autě. V autě jsem asi za tu 3minutovou cestu slyšela 20× jak je unavená a že jí bolí nohy a má hlad atd.. No mě to bylo jedno, já měla jedinou myšlenku jak se tam těším. Při vcházení dovnitř, jsem čapla žlutou tašku a šlo se :lol:. Já byla jak neandrtálec v masně. No „tchyně“ ta zase nemohla ani tu žlutou tašku unést, takže jí nesl Lukáš. Přesně nevím jak se to dělá, tak jsem si vždycky napsala to na ten papírek a dole jsem pak to vyhledávala, ty dekorace nevím jestli si to člověk může vzít z toho naaranžovaného a tak já to raději vše pak hledala dole, ale ta ne, ta to tam brala jak se jí chtělo a pak dole když jsem to já hledala tak mi řekla, že mi trvá a ona je unavená a že akorát beru kraviny a utrácím peníze ze společného rozpočtu a kvůli tomu musí Lukáš chodit do práce. Chtěla jsem jí říci, že vydělávám taky peníze do společného rozpočtu, ale když jsem viděla jak se k nám blíží Lukáš tak jsem mlčela. No ale ksakru, brala jsem sadu příborů, sklenici na čaj, 4× prostírání, které nevím proč, ale u nás je stále jak prase špinavé, jednu takovou tu vonnou svíčku a hledala jsem tam tu krabičku na čaj. No jestli jsem měla na dně tašky nákup cca 500kč a teď, že chudáček musí chodit do práce. No mě to tak rozčílilo, že jsem tu tašku celou vyndala a vše jsem tam nechala. Dodatečně se omlouvám pracujícím lidem v Ikee, že to museli nastrkat zpět do regálů. Za kasou jsem čekala, až si laskavě vše zaplatí a celou cestu jsem už nepromluvila ani slovo. Jen jsem poslouchala jak vlastně cesta do Ikei byla zbytečná, že jsem tam stejně nic nekoupila a jí to donutilo utrácet další peníze za kraviny.
Teď tu sedím a koukám na Lukáše s tím, že jsem mu to řekla co se odehrálo a on mi jen odpověděl, že jsme alespoň ušetřili, že se bez toho obejdeme. Jsem opravdu takový sobec? Kupujete také věci ze společného rozpočtu? Nebo já nevím jak nato vůbec reagovat. Já jsem dopálená a naštvaná, že tu krabičku nemám a co mi řekla „tchyně“, nevím jestli si Lukáš ztěžuje, ale vydělávám úplně stejné peníze jako on a tak mám právo si také přece něco koupit. Jsem asi sobec. Všem děkuji za přečtení, vím je to dlouhé, ale mě teď srdce tluče jak o závod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
22.11.16 15:49

To je vtip? Taková esej kvůli ikee? Tak si tam zajed sama - nechápu proč by ses měla ztratit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80142
22.11.16 15:49

A kolik ti je, že tam nemůžeš v klidu vystoupit, nechat partnera s maminkou, at si jdou kam chtějí a ty si půjdeš kam chceš ty? 13? Znáš mobily? tak jsi mohla klidně jít a pak se telefonicky domluvit, kde se sejdete a je to. Tohle je tvoje chyba. nechápu, máš partnera a chováš se jako malé urážlivé děcko. A nezlob se, nevím tedy jestli šlo o pražskou Ikeu, ale tu snad najde každý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
22.11.16 15:51

@Dvojk Já tě na jednu stranu chápu, na druhou stranu, pokud jsi tam chtěla nakoupit jen a pouze drobnosti, dojeď si tam sama, třeba vlakem, busem. Pokud nejsi úplný tydýt, tak trefíš, případně máš pusu, tak se zeptáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724

Neměla jsi ustupovat, tak dlouho jsi na to čekala, celé 4 roky, a pak to tam kvůli babě necháš? :zed: :mrgreen:

Ale jo, zasmála jsem se. :lol: :hug:

Manžel taky nesnáší Ikeu kvůli davům lidí, a jo já jsem se tam jednou i „ztratila“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411

At jsi odkudkoli, proc si nesednes na autobus a do ikey nejedes sama a v klidu??? 8o Nebo bydlis v takovym vidlakove ze tam ani autobus nejezdi??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27701
22.11.16 15:54

No nepotěším tě podle mě jsou svíčky, krabičky prostě kraviny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.11.16 15:54

Na hlaváku vlezeš na metro, z metra vylezeš, sedneš na autobus, vystoupíš před ikeou. Chováš se jako malé děcko - nenajdeš sama obchod a jako ještě se urazíš a na truc si nic nekoupíš.
Já bych to udělala tak, že bych vystoupila před Ikeou, je nechala jet do xxxlutz a v klidu bych si nakoupila.
Tchyni bych normálně řekla, že taky vydělávám, takže si za svoje peníze koupím, co budu chtít.

Příspěvek upraven 22.11.16 v 15:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15296
22.11.16 15:56

@Dvojk Kolik Ti je? Já bych tchýni řekla, že si utrácím svoje peníze, protože pracuji a vydělávám stejně jako její syn, to za prvé a za druhé, že ji do toho nic neni. Příště na výlet raději bez,,maminky,, :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.11.16 15:57

@inkakřivák No jo, ona je vlastně IKEA i jinde, než v Praze, to mi nedošlo :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
22.11.16 15:57

Chování jak malýho dítěte…To tvé.

Bydlím od Prahy 2,5 hodiny cesty. Naposledy, když jsem tam jela (překvapivě, úplně sama) k zubaři, zastavila jsem se v Ikea. Zvládla jsem to projít sama, vybrat si, co jsem chtěla, naložit do auta a jela domů. Když jedeme okolo s chlapem, tak tam nejedem, jeho to nebaví, tak proč ho k tomu nutit.

Nechápu, proč jsi tam to zboží nechávala? vytrestala jsi akorát tak sama sebe a navíc to opravdu vypadá dost blbě, nejdřív tam mermomocí musíš, a pak si nic nekoupíš, jen abys naštvala tchýni, který je to ale úplně jedno.

Pokud ty jsi nepotřebovala do XXXLutz, tak tebe mohl přítel vyhodit před Ikea, a s tchýní jít on do toho Lutz. tys chtěla jen maličkosti, ona toho evidentně potřebovala víc. Však bys to sama zvládla, není ti 5.

Příspěvek upraven 22.11.16 v 15:59

• Citovat
  • Upravit
32184
22.11.16 15:58

Ne, nejsi sobec, vyděláváš, tak nevím proč by sis nemohla udělat radost. Jasně, že ti chlap řekne, že se bez toho obejdete, protože oni tyhle blbůstky nepotřebujou. Poučení pro příště je jet bez tchýně, i když já bych jí buď ignorovala nebo poslala s jejíma kecama někam, jsem vztekloun :D Jestli mají krabičku na netu, tak jsou třeba na mimibazaru holky, co ti to s malou přirážkou koupí a pošlou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
22.11.16 15:59

Proč jsi to tam nechala? ted můžeš být naštvaná na sebe ;) měla jsi si do ikei zaběhnout sama, oni by šli do obchodu vedle a sraz by byl u auta a byl by klid. Pokud bych tam chtěla sednu na žlutý bus, dojedu na zličín a od tud jezdí nějaký spoj rovnou před Ikeu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
22.11.16 16:00

Já bych se podívala na další diskuze slečny zakl. a vzala si popcorn :mrgreen:
To je snad troll na příběhy do ženských časáků.

Jestli je „Lukáš“ skutečný, lituju ho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
22.11.16 16:01

Úplně zbytečně jsi se nechala rozhodit tchýní. Ona si svoje taky prosadila, a dostala přeci prostor k nákupům, tak musí respektovat, že ty jsi tam jela za tím samým účelem. Tchýni jste měli posadit někam, kde by se mohla najíst, a měli jste s přítelem vyrazit do Ikey. Přeci máte snad mobily. nebo jse si mohli stanovit limit, kdy pro ni zase přijdete, pokud teda nechtěla už jít s vámi. Myslím, že máte problém všichni v základní komunikaci. :think:

Příspěvek upraven 22.11.16 v 16:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová