Jsem prý sobec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11559
22.11.16 16:46

Podotýkám, že IKEA máme asi 6 min. autem…
Nepřijde mi divné, že si někdo naplánuje „výlet“ do IKEA, když se tam běžně nedostane. Pro někoho je výlet jen Říp, pro někoho 40 km na kole. Každého věc. Tchyně- potenciální problém od počátku (nebo tchán)- je to starší člověk, rychleji se unaví a má svoje názory. Na druhou stranu na tom asi tak špatně nebyla, když i v IKEA nakupovala.
Jestli se jelo do I, tak XX bylo trochu mimo plán. Ale to je život. Když už bylo v I nakoupeno, bylo malinko dětinské to tam nechávat „natruc“. Ale ani se nedivím. Poučení- příště jet bez tch. (to asi zase budou řeči…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
22.11.16 16:48
@Ivan PPZ píše:
Podotýkám, že IKEA máme asi 6 min. autem…
Nepřijde mi divné, že si někdo naplánuje „výlet“ do IKEA, když se tam běžně nedostane. Pro někoho je výlet jen Říp, pro někoho 40 km na kole. Každého věc. Tchyně- potenciální problém od počátku (nebo tchán)- je to starší člověk, rychleji se unaví a má svoje názory. Na druhou stranu na tom asi tak špatně nebyla, když i v IKEA nakupovala.
Jestli se jelo do I, tak XX bylo trochu mimo plán. Ale to je život. Když už bylo v I nakoupeno, bylo malinko dětinské to tam nechávat „natruc“. Ale ani se nedivím. Poučení- příště jet bez tch. (to asi zase budou řeči…).

Naprostý souhlas. Asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14

@Dvojk právě tak nějak to budeme mít taky, až na to, že jim vezmem klíče, jak bude dostavěno :D.

Holt někteří lidé se neumí vcítit do situace druhýh, každý je jiné povahy, každý řeší konflikty jinak. Neodsuzuju někoho jen proto, že se zachová v situaci jinak, než by měl. Někdy je lepší mlčet, než vyvolávat hádky. Avšak mlčet provždy taky není dobré. Zkusila bych se více od rodičů oddělit.

A pro ostatní hatery: co kdybyste spíše zkusili poradit, než odsuzovat druhé? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31921

Já pro začátek nějak nedovedu pochopit, že se 4 roky těšíš na IKEA. Ty sedíš zamčená doma? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
22.11.16 16:50

@Linneas
Já se opakovaně slušně a mírně ptám zakl. proč s tchýni nemohla normálně promluvit.
Ale zakl. nereaguje, pouze na souhlasné příspěvky. Pak je to těžké ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31921

@Ivan PPZ nepříjde mi divné, že si někdo naplánuje výlet do IKEA, ale příjde mi extrémně divné, že někdo prohlásí, že 4 roky čeká na to, až ho někdo do toho obchodu vezme 8o i neplnoleté dítě je samostatnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7211

Promiň ale jsi jak malé dítě. Kolik ti je? Tak se sebej a do té Ikei jeď ne :nevim: Nebo se musíš ptát maminky? Kup si mapu a jeď. Sobec nejsi, jsi jenom hloupá, ale ono to výjde nastejno :mrgreen:

Tvůj popis skoro celoživotního čekání na ten osudný vstup na práh skvělé a dokonalé Ikeii mi fakt vzal dech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
22.11.16 16:52

Ženský, nehrotite to trochu? :mrgreen: Jasně, vy by jste to udělaly jinak, ale v nějaké takové situaci se můžeme ocitnout i my a mnohdy jednáme unahlene, bez rozmyslu. Není to tak trochu o povaze daného člověka? Já jsem taky třeba urážliva, snadno se rizcilim. Určitě bych všechnu vinu nehazela na zakladatelku, podle mě to začala tchyně. Příště holt zachovat chladnou hlavu, odjet s prázdnou je dost blbý :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
22.11.16 16:53
@Nimie píše:
@Ivan PPZ nepříjde mi divné, že si někdo naplánuje výlet do IKEA, ale příjde mi extrémně divné, že někdo prohlásí, že 4 roky čeká na to, až ho někdo do toho obchodu vezme 8o i neplnoleté dítě je samostatnější.

Já bych tam taky sama nejela. Proč? Auto mám poslední dva roky, za ty dva roky nejsem tak rozježděná, abych se vydala do Prahy nebo do Brna a taky mám malý dítě, takže s ním už vůbec. A abych jela busem (za předpokladu, že to dítě nemám), tak bych tam dojet, nakoupit a dojet zpátky domů nestihla během jednoho dne :nevim: :D
Co je na tom divného? Mám dojem, že každý tady vychází z předpokladu, že je člověk Pražák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14

@anonymouss No jo, ale to je přeci jasné, proč nic neřekla: aby nevyvolala hádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115

@Nimie To nesedím, ale do Prahy jezdíme opravdu jen výjimečně. A znám lidi, kteří v Praze byli jen jednou za život a to ještě jen se základní školou. Spíše navštěvujeme jiná místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
22.11.16 16:55
@Dvojk píše:
@Nimie To nesedím, ale do Prahy jezdíme opravdu jen výjimečně. A znám lidi, kteří v Praze byli jen jednou za život a to ještě jen se základní školou. Spíše navštěvujeme jiná místa.

Neřeš to. Oni neberou v úvahu, že nejsi z Prahy… Já byla naposled v Praze… :think: už nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
22.11.16 16:56

@Dvojk no a proč se teda do Prahy, konkrétně do Ikey nevydáš sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
22.11.16 16:56

@Pomka Jinak děkuji, myslím, že teď budete patřit do TOP5ky nesnášených :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
22.11.16 16:57
@Linneas píše:
@anonymouss No jo, ale to je přeci jasné, proč nic neřekla: aby nevyvolala hádku

JAK můžeš vyvolat hádku tím, že unavené a hladné tchýni, která už má nakoupeno a nic dalšího už nechce, nabídneš, ať se se synem nají a odpočine si v restauraci? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová