Jsem prý sobec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7323
22.11.16 17:12
@atominnka píše:
@Pomka pokud se zakladatelka chová jako děcko, tak se nedivím, že táhne s maminkou

Podle mě se jako děcko nechová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
22.11.16 17:15

@Pomka a podle mě se zase nechová jako dospělá :nevim: takhle jsem se urážela jako puberták :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
22.11.16 17:16
@Pomka píše:
Třeba by to příteli vadilo, jak mluví s jeho mámou.
:nevim: ty seš její mluvčí? nic proti, ale zakladatelka nikomu neodpoví a ty mluvíš za ni a hájíš ji? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
22.11.16 17:17
@jdukolem píše: :nevim: ty seš její mluvčí? nic proti, ale zakladatelka nikomu neodpoví a ty mluvíš za ni a hájíš ji? :nevim:
:potlesk:
Přesně. Holka ji hájí a domýšlí a zakl. nikde nic.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
22.11.16 17:19
@Pomka píše:
Podle mě se jako děcko nechová.

Taky mě nepřijde. Já jsem třeba poměrně prudká povaha, takže bych byla v tu chvíli schopná tam ten nákup nechat taky, ale zase bych byla schopná být na všechny zůčastněné dostatečně nepříjemná a v momentě, kdy bychom došli k autu, tak bych je požádala, aby na mě počkali a došla si pro ty věci znova :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
22.11.16 17:19
@jdukolem píše: :nevim: ty seš její mluvčí? nic proti, ale zakladatelka nikomu neodpoví a ty mluvíš za ni a hájíš ji? :nevim:

Říkám „třeba“, debatuju, uvažuju. To se nesmí? Radky otázka směřovala ke mně, proto odpovídám, co si „třeba“ můžu myslet, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
22.11.16 17:21

Ten elaborát nákupu v IKEA je fakt myšlen vážně? 8o Kolik jí je? 15? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
22.11.16 17:24

Já tu celou dobu nesedím, tak bohužel jsem vám všem neodpověděla. Už jsem si sem sedla a tedy odpovím. Jinak se omlouvám, že jsem neodepsala hned jak jste mi napsaly. Asi každý nemá tolik času jako Vy. Tak otázka ňák zněla, proč jsem nešla sama do Ikei a oni do Lutz. No protože jsem se chtěla také podívat do toho Lutz, když už jsem tam byla. Jinak já je do Ikei nenutila jít a mohli si dělat co chtěli. Šli o ní sami a mohli si jít dát i to jídlo, ale chtěli jít také se podívat a nechodila jsem s ní, ale celou dobu před ní a dohnali mě u těch věcí jak jsem je tam hledala a tam se mě už drželi. Jinak kdybych jela autobusem tak asi nedojedu, ten den domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31921
22.11.16 17:26
@Pomka píše:
Já bych tam taky sama nejela. Proč? Auto mám poslední dva roky, za ty dva roky nejsem tak rozježděná, abych se vydala do Prahy nebo do Brna a taky mám malý dítě, takže s ním už vůbec. A abych jela busem (za předpokladu, že to dítě nemám), tak bych tam dojet, nakoupit a dojet zpátky domů nestihla během jednoho dne :nevim: :D

Nevím, mě je tohle asi naprosto cizí. A jak to děláš když potřebuješ na úřad a ták? Chápu, že třeba využiješ když tam někdo pojede a nepojedeš tam jen tak. Ale čekat na obchod 4 roky? Jako vážně?

@Pomka píše:
Co je na tom divného? Mám dojem, že každý tady vychází z předpokladu, že je člověk Pražák…

Ne, akorát existují kamarádi, vlaky, autobusy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
22.11.16 17:27

Měla jsi se na tchýni vys… a bylo by to. Věřím ti že tě to nasere, ale když se na to člověk těší tak dlouho tak si to přece nechce nechat zkazit. Tak se zkus zeptat v práci jestli někdo jezdí do Ikei a přivezl ti ty drobnosti co jsi chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
22.11.16 17:28

Já nechápu co tady d ní všichni hučíte. Byly jste někdy nakupovat s tchyní? Já jo. Vždy nejchytřejší, řešící každou korunu, rozmlouvající vše na co jsem hodila oko - výsledek? Tenkrát jsem taky nekoupila nic a bylo to také naposledy co jsme s tou krůtou šli nakupovat. Blbosti jsem kupovala a kupuju je pořád - nejsou právě drahý a radost udělají. Velký věci jsou drahý a i když na ně peníze mám, tak je prostě nechci dát.
Největší problém je, že zaprvé s tchýni trávíte víc času než je zdrávo. K tchýni se chodí zásadně na návštěvu na kafe a nebo se zve 2× do roka na návštěvu na kafe k vám. Cokoliv víc ničí vztah a to i když s tchýní vycházíš dobře. No a další problém spočívám v tom, že tvůj partner souhlasí víc s maminkou než s tebou. Ty jsi a vždy budeš na druhé koleji - když maminka řekne, že to bude kulatý tak můžeš argumentovat jak chceš ale prostě on si taky bude myslet že kulatý je lepší.
Z vašeho nákupu z Ikei usuzuju, že tvůj chlap je mamánek a trouba a že do pěti let bude bejvalej nebo budeš na antidepresivech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.11.16 17:31

Já sice chápu, že seš naštvaná, ale můžeš si za to sama. Chováš se jak malý děcko :nevim: Ty víš, že si vyděláváš, tak si to přece kup. Tchyně neví, že vyděláváš? Tak jí to řekni Lukáš neLukáš. Že oni jeli do xxxlutz? No tak si nech zastavit u ikey, ať tě tam pak vyzvednou. Nelíbí? No tak tam půjdou s tebou? Tchyni bolí nohy a má hlad? V Ikee mají super jídelnu s mňaminami, mohla se najíst.
A úplně nejlepší řešení - nemáš-li řídičák, udělej si ho, sedni do auta a jeď si do Ikey a nevymlouvej se, že by ses ztratila. Já taky netahá chlapa do Ikey. A s tchyní do Ikey taky nechodím. Tam jsem na výletě :mrgreen: a chci tam klid. Její tempo mi nevyhovuje. Když tam bude chtít, klidně tam s ní zajedu, ale není to prostě ono.
Ty se přestaň vztekat a začni se chovat jako dospělá. Tomu už schází akorát dupnutí nožkou.

• Citovat
  • Upravit
115
22.11.16 17:35

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.11.16 17:39
@Pomka píše:
Třeba by to příteli vadilo, jak mluví s jeho mámou.

Jak jak mluví? Co je špatného na „já také vydělávám“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
22.11.16 17:47

Az budes dospela a naucis se v dobe, kdy si muzes vybrat mezi mapou a navigaci, ridit, jako ostatni dospely zensky, nebudes se muset handrkovat ani s muzem, ani s tchyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová