Jsem prý sobec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7323
22.11.16 17:03
@anonymouss píše:
Tak pak nechápu, proč si po place chodila s ní a poslouchala její hemzy :roll: Když víš, jaká je a její přítomnost ti vadí.
Mrsknout věcma o zem a odejít středem je opravdu… :roll:

Hele a co dělat? Poslat ji do pr****? Tak jí pak prostě ruply nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.11.16 17:03
@Pomka píše:
A to nejsou blbý řeči? 8o Že utrácí jejich peníze (své a partnera, nikoliv tchýně)? Asi jsem z jiné planety, ale co je tchýni do jejich společných peněz? Docela zírám, že se tady někdo té paní zastává.

Špatně jsem pochopila, co myslíš. Měla jsem na mysli moment, kdy si tchyně stěžovala, že už nemůže.
Ano, tohle samozřejmě hloupé řeči jsou, ale nevím, proč jí na to zakladatelka neodpověděla, že si vydělává :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
22.11.16 17:04
@Pomka píše:
Má nárok být unavená. Pak měla počkat v autě nebo si jít sednout na kafe. Z příspěvku zakladatelky chápu, že se mělo jet domů a Ikea vynechat. Což si zakladatelka dupla (takže nemlčela, jak to tu každý vypisuje) a tchýně jí to dala sežrat blbýma řečma, načež to tedy neustála a zboží vrátila. A chlap jí na to řekne, že ušetřili :nevim: Tak nevím, kdo se zachoval hloupě.

ten kdo vyložil nákup a jel domů s prázdnou? ten se zachoval hloupě? ;) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
22.11.16 17:04

Je ti 10? Sedni na bus nebi na vlak a jeď si nakoupit sama.
Chovala ses tam jak uražený capart :nevim: Byl by problém je poslat do Lutz a jít sama do Ikey? Nebo je poslat na jídlo a jít sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
22.11.16 17:05
@Pomka píše:
Hele a co dělat? Poslat ji do pr****? Tak jí pak prostě ruply nervy.

Jo, třeba tím, že řekne, že ona také vydělává a že si proto cetky za pětistovku koupit může.
COž proneseno klidně, důrazně je slušné poslání dopryč.

Nechápu, proč zmlkla, když se blížil její přítel (píše to v prvním příspěvku - že šel k nim, tak to neřekla).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
@arinecka píše:
Tak myslela by to určitě dobře :mrgreen: :mrgreen:

To samozřejmě ano, ona to myslí pořád dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
@radkka píše: Špatně jsem pochopila, co myslíš. Měla jsem na mysli moment, kdy si tchyně stěžovala, že už nemůže.
Ano, tohle samozřejmě hloupé řeči jsou, ale nevím, proč jí na to zakladatelka neodpověděla, že si vydělává :nevim:

V tu chvíli… tě to překvapí, jsi v šoku. Ne každý má povahu odpálit to hned zpátky. Já to taky moc neumím. Asi bych koukala a psala, že pak už přišel přítel. Ale to je jedno, prostě chování tchýně by mě taky naštvalo. Bez ohledu co měla udělat zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
22.11.16 17:06
@atominnka píše:
Je ti 10? Sedni na bus nebi na vlak a jeď si nakoupit sama.
Chovala ses tam jak uražený capart :nevim: Byl by problém je poslat do Lutz a jít sama do Ikey? Nebo je poslat na jídlo a jít sama?

Na to se ptám zakl. opakovaně, od str. 3, ale na mé otázky nereaguje 8) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
22.11.16 17:07
@anonymouss píše:
Na to se ptám zakl. opakovaně, od str. 3, ale na mé otázky nereaguje 8) ;)

proč mě to nepřekvapuje? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.11.16 17:07
@Pomka píše:
V tu chvíli… tě to překvapí, jsi v šoku. Ne každý má povahu odpálit to hned zpátky. Já to taky moc neumím. Asi bych koukala a psala, že pak už přišel přítel. Ale to je jedno, prostě chování tchýně by mě taky naštvalo. Bez ohledu co měla udělat zakladatelka.

A proč by to nemohla říct před přítelem? 8o Ještě zvlášť, když se jí to tak dotklo, že do něj pak hrotí? :nevim:
Já pořád nechápu, kde je problém :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
22.11.16 17:08
@anonymouss píše:
Jo, třeba tím, že řekne, že ona také vydělává a že si proto cetky za pětistovku koupit může.
COž proneseno klidně, důrazně je slušné poslání dopryč.Nechápu, proč zmlkla, když se blížil její přítel (píše to v prvním příspěvku - že šel k nim, tak to neřekla).

Jak říkám, ne každý má takovou povahu, okamžitě zareagovat. To přece nevylučuje to, že tchýně podle mě schválně prudila (tím nemyslím únavu, i když my nevíme, jestli fakt unavená byla). A co její syn? Pokud věděl, že zakladatelka si chce koupit nějaké věci, mohl matce říct sám, že na ni někde počkají. Z příspěvku mám dojem, že tak trochu táhne spíše s maminkou, která má vždy pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
22.11.16 17:09
@atominnka píše:
proč mě to nepřekvapuje? :mrgreen:

Já pořád čekám, možná na tebe zareaguje :mrgreen:
Jediný, kdo odpovídá za ní je „pomka“. Já bych ale ráda reakci od zakladatelky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1515
22.11.16 17:10

@Pomka
Já tě znovu odkážu do předchozích diskuzí. Alespoň názvy si přečti. Hodně to vysvětluje a říká o vztazích v jejich trojúhelníku 8) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
22.11.16 17:10
@radkka píše:
A proč by to nemohla říct před přítelem? 8o Ještě zvlášť, když se jí to tak dotklo, že do něj pak hrotí? :nevim:
Já pořád nechápu, kde je problém :mrgreen:

Třeba by to příteli vadilo, jak mluví s jeho mámou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
22.11.16 17:11

@Pomka pokud se zakladatelka chová jako děcko, tak se nedivím, že táhne s maminkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová