Neustálé řvaní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Caty
26.1.10 17:26

Janulko, nemusíš se nesnášet, myslím, že to jenormální a někdy to napadne každou mámu, dyž už je na pokraji sil. Pokud to nezajde teda nějak extrémně daleko, že dítě mlátí apod. což si myslím u tebe nehrozí. Fakt zkus tu sprchu a stejně bych zašla k té doktorce. Ono si můžeš říkat, že je rozmazlenej, ale podle mojí doktorky děti do dvou let moc rozmazlit nejde nebo do roka? ted nevím, každopádně za tím může být nějaký skrytý problém, porucha chování apod. Nebo taky nemusí. K doktorce bych zašla prostě co nejdřív.

• Citovat
  • Upravit
IMI
2766
26.1.10 17:28

Studena sprcha fungovala na me jako na malou. Co si pamatuju, opravdu me osprchovali jednou, jinak sem se radsi uklidnila nez me donasli do koupelny :lol: Kojit dite 5× za hodinu aby nervalo, to uz neni o tom, ze by melo hlad, ale ze ma z mamy dudlika. ja taky musela dojit k poznani, ze proste deti brecej a je to. Je to jejich metoda jak dosahnout svyho. Svyho cehokoli, ne jen jidla, piti a prebaleni. A v urcitym veku se uz na to nema tak prehnane reagovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janulka.001
26.1.10 17:29

David ten mě mlátí ve vzteku.Dá mi facku,tahá mě za vlasy,štípe.nejhorší bylo když mě dal vidličkou do hlavy a tekla mi krev.

• Citovat
  • Upravit
Janulka.001
26.1.10 17:31

Děkujivšem za rady

• Citovat
  • Upravit
6336
26.1.10 17:31

Holky jen jedna vec me trosku vykolejila… nebo mozna jsem citlivka, ale napsat vetu, ze mam doma spratka… nevim :nevim: :-) ja jsem to uz nekde v nektere diskuzi psala… u nas byly a jsou jeste obcas (pokud vysadime leky) zachvaty vzteku takove, ze trvaji az 45 minut a pri nich dochazi k tenzy … no asi jsem precitlivela, ale proste mi to trosku prijde jako tvrdy vyraz … tak me neukamenujte plssss

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
26.1.10 17:32

Janulko, soucítím s tebou, u nás to teda není takový hardcore, ale už mám kolikrát hrozné stavy.
My s řvaním a vztekáním bojujeme tak na etapy.
Jednu dobu je to relativně v klidu, pak přijdou dny teroru.
Už jsem to jednou prostě psychicky nezvládla, strčila malého do ložnice do postýlky a nechala ho tam, ať se třeba uřve.
Já bulela za dvěřma a upřímně nevím, jak dlouho to trvalo, kdyby nepřišla moje máti, tak tam řve asi ještě teď :roll:
Nervy haprují, nejhorší jsou noci, člověk je unavený ze dne a ani v noci si neodpočine, jak jsem v noci rozespalá, tak jsem na malého i hnusná (slovně), fuj, je to hrozné.
Já jsem přemýšlela o homeopatii. Řříkám, u nás to není tak hrozné jako u vás, ale i tak to stojí za to :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janulka.001
26.1.10 17:33

pratek je slušný výraz já bych raději použila něco tvrdšího

• Citovat
  • Upravit
Janulka.001
26.1.10 17:35

A Váš syn se také stejne tak cová nebo podobně?

• Citovat
  • Upravit
43029
26.1.10 17:38

taky myslim ze spratek je OK. ja taky uz psala, ze mam doma podsvince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
26.1.10 17:39

Janulko, moje dcerka je autista s ADHD a tou poruchou chovani … :-) jak rikam, ja jsem mozna asi citlivka… ale fakt je ten, ze ty jeji sileny stavy zazivam dodnes a to je ji pres 6 let… :-) ver, ze ty obdobi prejdou, jen to chce trpelivost… ja takhle s dcerkou kolikrat sedela treba ve skolce na zemi v satne a musela ji drzet aby si neublizila, nebo mne v zachvatu… proto na to asi pohlizim jinak… vis … tak se omlouvam - neber to nijak ve zlem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
26.1.10 17:40

Chová se dost podobně.
Běda, když kolem něj projdu a neveznu ho na ruce, on je schopný se kvůli tomu uřvat!
Vynucuje si pozornost řevem, nemůžu na něj ani zvýšit hlas, nic s ním nepodělám, mám ho pořád za zadkem, kdy se po mě s řevem sápe, škrábe, kouše.
Asi z toho ještě nemá rozum, ale i mě fackuje.
Dneska mi z kuchyňské linky (nevím, jak tam dosáhl), vzal vařečku a než jsem mu ji vzala, tak mě celkem slušně seřezal :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janulka.001
26.1.10 17:45

Aspon vím, že syn není jedniný

• Citovat
  • Upravit
14500
26.1.10 17:45

Holky :D

Mně každej říká, jak mám milionový dítě. Jenže ten náš brouk si začal vynucovat, dělá „jejeje“ s takovým ublíženým výrazem, mi to nedá ho nevzít. Už si ale zvykl. Je mu 10M, sice je fakt poklad, ale večer usíná jedině u prsa, jinak řve jak tur, klidně i hodinu. Odpoledne a večer se nechce nechat přebalit, nechce být na zádech, v plíně hov.. a kroutí se jak červ, nevím co s ním, tak se pereme, ale je to k ničemu.. Takže jestli něco takového nebo vlastně horšího má člověk celý den, celou noc, tak si taky myslím, že výraz „spratek“ je ok :) Mám chuť toho svýho řvouna taky někam strčit, aby se tam uřval. Ale ještě jsem to neudělala - kromě večerního usínání, kdy se 4× probudí a řve, to už ho tam nechám, ať si usne sám, když nechce ode mě :) Je to těžký, a ty nervy..

Janulko, a Ty se nesmíš zlobit sama na sebe, nemůžeš za to, ani malý za to nemůže, prostě to tak je.. Určitě vám nějaký doktor pomůže. Držím palce, abyste přežili. A s mužem to dejte do kupy, přece Tě musí podržet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janulka.001
26.1.10 17:51

S tím přebalováním mám trik.Dejte prckovi do ruky mobil,David rád koukal na videa a ležel,nebo nějakou hračku to zabere.Zatím jsem žádného dět.psychologa nenašla,mrknu ještě do zlatých stránek

• Citovat
  • Upravit
6336
26.1.10 17:52

Janulko odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat