Neustále se houpe v sedu - dospělý

Napsat příspěvek
Velikost písma:
143
10.1.15 10:22

8o Ty bláho, tak to už by mě vůbec ani nehlo, nechávat dítě u víceméně cizí osoby, o který si myslím, že není duševně v pořádku a ještě na delší dobu! 8o :zed: :zed: Ale tak když to vyžaduje muž… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
10.1.15 10:28

Já osobně se taky občas v sedě houpu, manžel mi za to nadává, ale dělám to když jsem nervózní - někdo klepe nohama, já se houpu… tady to ale vypadá na nějakej problém, radši bych zkusila konzultovat s nějakým lékařem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.15 11:13

@B-lue Muž si nemyslí že je to něco vážného. Já k ní ale nemám důvěru když se takhle chová.

• Citovat
  • Upravit
143
10.1.15 14:26
@Anonymní píše:
@B-lue Muž si nemyslí že je to něco vážného. Já k ní ale nemám důvěru když se takhle chová.

No, nenechala bych prostě dítě u člověka, ke kterýmu nemám důvěru. Nenechala bych u něj ani psa… Co víc na to říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.15 17:50

Bude to problém no. Děkuji všem za reakce.

• Citovat
  • Upravit
verulicek
10.1.15 18:06

Viz příspěvek níž

Příspěvek upraven 10.01.15 v 18:10

• Citovat
  • Upravit
verulicek
10.1.15 18:10

Někteří lidé se houpou, aby se líp soustředili a udrželi se v bdělém stavu..běžné je to také u slepců :nevim: teď dočítám další příspěvky od tebe…je to zřejmě počínající demence (má různé podoby) a právě ji většinou příbuzní nedokáží rozpoznat a dlouho se smiřují s tímto faktem. Někdy už je nemoc v pokročilém stádiu a přesto si to rodina nedokáže připustit…lékaře bych vyhledala každopádně (obvodní dává doporučení k psychiatrickému vyšetření) Dítě jí rozhodně nesvěřuj, aby s ním byla o samotě! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3699
11.1.15 02:08

Psychomotorický neklid, je častý u různých psychiatrických onemocněních ale objevuje se i u zdravých lidí, když je vnitřní napětí silné, tělo se to snaží vyrovnávát pohybem.

Já bych svoje dítě podobné osobě nesverila, jenom ta divnost se může prehoupnout do akutního stavu. Může si myslet, že je třeba válka a prchat do lesů, že hoří a hasit ten požár vodou nebo naopak způsobit požár. A 5leté dítě se v tom tak snadno nezorientuje, co je a co není pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí