Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Vibrátor do dělohy?
Ježiš, to néééé, to by šlo asi těžko. ![]()
Moc nechápu, jak sex nebo respektive orgazmus
pomůže s vysokou sliznicí… Já bych zkusila bylinky, zašla bych buď za bylinkářem léčitelem nebo zkusila některou ze směsí.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, trpím na velmi silné menstruač. krvácení. Lékař řekl, že je to velkou, silnou dělohou a vysokou sliznicí. Plus je tam horm. nerovnováha. Dohodli jsme se, že hormonál. léky nechci, lékař to respektuje. Nabídl mi kyretáž, ale připustil, že to bývá krátkodobější řešení. Kamarádka má tentýž problém-byla na kyretáži, pomohlo jí to jen krátkodobě. Pak mě zastavila zdr. sestra v ordinaci, když jsem odcházela, a řekla mi, že (je to zkušená starší paní) by to chtělo sex - jsem vdova, nechci z osob. důvodů s někým spát jen kvůli sexu. Sestřička zná mou situaci. Řekla, ať si pořídím vibrátor. Že sex mění horm. hladinu (doporučila mi i těhotenství).Co vy na to?
Mám si pořídit vibrátor, když nemám chlapa? To bych ho musela vsunovat až do dělohy, že?
![]()
Aby se sliznice dráždila vibrováním. Omlouvám se za téma, ale prostě taková je situace. Omlouvám se za anonym, je to velmi osobní záležitost. dík
![]()
![]()
Až do této věty jsem se zaujetím četla.
Víš prostím tě vůec něco o anatomii ženy? Do dělohy? To jako myslíš vážně? ![]()
S dělohou to mělo být nadsázka, pochopitelně. K doporučení na léčitele atd.:to jsem již pochopitelně zkusila, prošla jsem jich řadu, dále spec. cvičení, homeopatii, čínsk. medicínu atd.. Sex myslela zdr. sestra zřejmě v souvislosti s vyrovnáním horm. problémů (při sexu dochází ke změně horm. hladiny atd.).
Nee, do dělohy neee
Stačí do pochvy a užívat si s vibrátorem tak, jak se ti to bude líbit. Ale přijde mi takhle rada jako dost pochybná, protože i holky sexuálně aktivní mají vysokou sliznici
Ale v každém případě si hračku pořídit můžeš, to ti nikdo nemůže odepřít!
Zkus a uvidíš, nebudeš litovat
![]()
@Anonymní píše:
S dělohou to mělo být nadsázka, pochopitelně. K doporučení na léčitele atd.:to jsem již pochopitelně zkusila, prošla jsem jich řadu, dále spec. cvičení, homeopatii, čínsk. medicínu atd.. Sex myslela zdr. sestra zřejmě v souvislosti s vyrovnáním horm. problémů (při sexu dochází ke změně horm. hladiny atd.).
to je fakt.. no za zkoušku nic nedáš..
@Anonymní píše:
P. S.U věty o vsunování do dělohy je úmyslně smajlík.
víc by se tam hodil třeba >
![]()
@Anonymní píše:
P. S.U věty o vsunování do dělohy je úmyslně smajlík.
To jsem tedy vůbec nepochopila… ![]()
Já bych se opravdu divila, kdyby ten sex pomohl.
..a ty se ptáš na co?? Jestli si koupit vibrátor nebo jestli si myslíme, že ti to pomůže snížit výšku sliznice???
za a)… ano… proč ho nemít…
za b)netuším. ale určitě tím nic nezkazíš ![]()
Tady je o tom víc, sex prokazatelně mění hladinu hormonů, tudíž je vhodný pro ženy s horm. problémy:http://www.national-geographic.cz/…o-i-lek.html#…
Sexualni styk meni hormonalni hladinu, tj. ovlivnuje mensruacni cyklus a tim muze dojit i ke zmene vysky sliznice. Je to vsak individualni.
@lalalalala ty zas perlíš s tou profilovkou http://i.mimibazar.cz/h/bc/i/2.gif
To psal nejakej chlap, ne? Nebo pubertak, ktery zkouma anatomii zeny, ne?
Ahoj holky, trpím na velmi silné menstruač. krvácení. Lékař řekl, že je to velkou, silnou dělohou a vysokou sliznicí. Plus je tam horm. nerovnováha. Dohodli jsme se, že hormonál. léky nechci, lékař to respektuje. Nabídl mi kyretáž, ale připustil, že to bývá krátkodobější řešení. Kamarádka má tentýž problém-byla na kyretáži, pomohlo jí to jen krátkodobě. Pak mě zastavila zdr. sestra v ordinaci, když jsem odcházela, a řekla mi, že (je to zkušená starší paní) by to chtělo sex - jsem vdova, nechci z osob. důvodů s někým spát jen kvůli sexu. Sestřička zná mou situaci. Řekla, ať si pořídím vibrátor
. Že sex mění horm. hladinu (doporučila mi i těhotenství).Co vy na to?
Mám si pořídit vibrátor, když nemám chlapa? To bych ho musela vsunovat až do dělohy, že?
Aby se sliznice dráždila vibrováním. Omlouvám se za téma, ale prostě taková je situace. Omlouvám se za anonym, je to velmi osobní záležitost. dík