Neustále se vracející angína

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2163
20.11.23 07:14

Mě dost pomohla lichořeřišnice - tinktura bylinné kapky, sežen si rostlinu angínovník a žuvej ty listy, to mi zahnalo začínající angínu asi 3× (jukl to má, objednání online) a taky chodím často do sauny. Něco na tom bude, každý rok od října/září angína za angínou a tuto sezonu, ťuk ťuk nic. Taky jsem na to trpěla jako zvíře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.11.23 10:20

Všem moc děkuji za rady. Dneska jsem byla u doktora, crp opět přes 100, takže jsem dostala na 3 dny antibiotika Azitromycin a vzala mi stěr a až budou výsledky, tak se domluvíme dál. Ještě ji chci říct o doporučení na ORL, přece jenom oni tam víc vidí do toho krku. Minule mě totiž z ORL vyhodili, že bolest v krku v první řadě řeší praktický lékař :(. Tak snad už to nějak skončí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teri_p98
20.11.23 13:55

Já můžu doporučit na podporu imunity H2 Immunity tablety + Betaglukany od Mycomedica

• Citovat
  • Upravit
34322
20.11.23 16:16
@Lavaquita píše:
Všem moc děkuji za rady. Dneska jsem byla u doktora, crp opět přes 100, takže jsem dostala na 3 dny antibiotika Azitromycin a vzala mi stěr a až budou výsledky, tak se domluvíme dál. Ještě ji chci říct o doporučení na ORL, přece jenom oni tam víc vidí do toho krku. Minule mě totiž z ORL vyhodili, že bolest v krku v první řadě řeší praktický lékař :(. Tak snad už to nějak skončí…

A kdybys na to crp nesla, tak by se stalo co…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
21.11.23 09:30

Ahoj, při tomhle je hodně důležité nechat udělat výtěr z krku a podle typu bakterie, kterou tam najdou nasadit antibiotika. Moje kr má seznam antibiotik a seznam bakterií, co na kterou by mělo zabírat. Jinak vyzkoušel Bactoral, kloktat Jox, šalvěj, olivový olej držet pár minut v puse. A zkus si zajít na ORL, zda tam nemáš ložisko zánětu a nyblo by lepší mandle odstranit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí