Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mě dost pomohla lichořeřišnice - tinktura bylinné kapky, sežen si rostlinu angínovník a žuvej ty listy, to mi zahnalo začínající angínu asi 3× (jukl to má, objednání online) a taky chodím často do sauny. Něco na tom bude, každý rok od října/září angína za angínou a tuto sezonu, ťuk ťuk nic. Taky jsem na to trpěla jako zvíře.
Všem moc děkuji za rady. Dneska jsem byla u doktora, crp opět přes 100, takže jsem dostala na 3 dny antibiotika Azitromycin a vzala mi stěr a až budou výsledky, tak se domluvíme dál. Ještě ji chci říct o doporučení na ORL, přece jenom oni tam víc vidí do toho krku. Minule mě totiž z ORL vyhodili, že bolest v krku v první řadě řeší praktický lékař
. Tak snad už to nějak skončí…
Já můžu doporučit na podporu imunity H2 Immunity tablety + Betaglukany od Mycomedica
@Lavaquita píše:
Všem moc děkuji za rady. Dneska jsem byla u doktora, crp opět přes 100, takže jsem dostala na 3 dny antibiotika Azitromycin a vzala mi stěr a až budou výsledky, tak se domluvíme dál. Ještě ji chci říct o doporučení na ORL, přece jenom oni tam víc vidí do toho krku. Minule mě totiž z ORL vyhodili, že bolest v krku v první řadě řeší praktický lékař. Tak snad už to nějak skončí…
A kdybys na to crp nesla, tak by se stalo co…?
Ahoj, při tomhle je hodně důležité nechat udělat výtěr z krku a podle typu bakterie, kterou tam najdou nasadit antibiotika. Moje kr má seznam antibiotik a seznam bakterií, co na kterou by mělo zabírat. Jinak vyzkoušel Bactoral, kloktat Jox, šalvěj, olivový olej držet pár minut v puse. A zkus si zajít na ORL, zda tam nemáš ložisko zánětu a nyblo by lepší mandle odstranit.