Neustále zarůstající chloupky

45
3.1.16 15:15

Neustále zarůstající chloupky

Ahoj, znáte nějaké účinné metody na zarůstající chloupky? Chloupky mi zarůstají po jakémkoli druhu depilace/epilace (holení, vosk, epilátor, depilační krémy), avšak laserovou depilaci si finančně nemohu dovolit. Stav je stejný, ať peelinguji nebo ne, zkoušela jsem ony červené flíčky (někdy i s bílou špičkou) potírat nejrůznějšími mastmi - zinkovou, bepanthenem, apod. Výsledek nic. Sice mi chloupky nezarůstají do těch obrovských boláků, ale nevypadá to na pohled pěkně, jako kdybych měla vyrážku. Už jsem zoufalá, rady jako neholit, nic neřeší, nemohu přeci chodit s neoholenými nohami.
Předem díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14637
3.1.16 15:19

@Mini9 Je leden, klidně to zahojit nechat můžeš. Nebo děláš plavčíka u bazénu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.1.16 15:30

A depiluješ to sama nebo u kosmetičky? Já když to dělala sama tak zarůstaly vždycky, pak jsem zkusila brazilku u kosmetičky a je to pecka :palec: nezarůstá nic a dýl to vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
3.1.16 15:54

Měla jsem ten stejný problém, teda ne na nohách, ale v „plavkové oblasti“. Zachránil mě objev cukrové pasty. Je to sice piplačka, ale stoji to za to, konečně můžu jít mezi lidi v normálních plavkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80061
3.1.16 15:59

Po holení mi pomohl krém Veet, ale jenom po holení. Jinak mi to zarůstá přímo šíleně a po konzultaci na kožním mi řekla lékařka, že to je bohužel snad nějaká porucha vzpřimovače chloupků. A těžko s tím co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
3.1.16 16:21

Zkoušela jsi holení žiletkou po směru růstu chloupků? Když přejedeš rukou proti směru, rozhodně to není hladké a je potřeba se holit 1-2 dny, aby nic nebylo vidět. Ale lepší radu nemám, než ty chloupky nechat malinko „delší“ a tím pádem nezarostou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
3.1.16 17:45

Ahoj taky mám ten problém, že mi zarůstají chloupky a dělají se mi velké boláky, na ně mi účinkuje jedině esenciální olej z levandule, navíc ránu pak krásně zacelí, ale i tak zůstane jizvička, nebo se hojí dlouho.. také zvažuji jít si udělat (d)epilaci k odborníkovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
3.1.16 20:41

Depiluji sama. Myslíš, že epilace voskem dělaná kosmetičkou to nezpůsobí? V mém okolí nejsou salony, kde epilují cukrovou pastou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
4.1.16 00:22
@Mini9 píše:
Depiluji sama. Myslíš, že epilace voskem dělaná kosmetičkou to nezpůsobí? V mém okolí nejsou salony, kde epilují cukrovou pastou.

A zkoušelas to sama cukrovou pastou? U mě je to fakt jediné, co funguje. Vosk mi dělal taky pupínky, ale s cukrovou pastou se trhá po směru růstu a navíc tak nedráždí pokožku, takže by měla být lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
5.1.16 10:16
@nehik píše:
A zkoušelas to sama cukrovou pastou? U mě je to fakt jediné, co funguje. Vosk mi dělal taky pupínky, ale s cukrovou pastou se trhá po směru růstu a navíc tak nedráždí pokožku, takže by měla být lepší.

Jedenkrát jsem si ji objednala z internetu, ale trvalo mi, než jsem ji ohřála na správnou teplotu (i jsem se spálila), a při aplikaci jsem zas byla opatlaná jako od medu - vím, že to jde smýt vlažnou vodou - ale neumím si představit, jak si tím epiluji třeba zadní část stehen. Prostě vůbec mi ta technika nešla od rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
5.1.16 15:38

Chce to cvik a na ty stehna možná i asistenci no…Není to určitě zrovna nejpraktičtější metoda, ale pro mě bohužel jediná, co nedělá ty pupínky. Tak třeba objevíš i něco lepšího, držím palce:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
5.1.16 20:54
@nehik píše:
Chce to cvik a na ty stehna možná i asistenci no…Není to určitě zrovna nejpraktičtější metoda, ale pro mě bohužel jediná, co nedělá ty pupínky. Tak třeba objevíš i něco lepšího, držím palce:)

Díky. :) Zkusím ještě ten vosk od profesionála (kosmetický salon, kde depilují voskem mám blízko, zatímco ten s cukr. pastou ne) a když to bude stejné, tak to zkusím ještě jednou. Ještě se zeptám, pastu si kupuješ nebo vyrábíš doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
6.1.16 08:46
@Mini9 píše:
Díky. :) Zkusím ještě ten vosk od profesionála (kosmetický salon, kde depilují voskem mám blízko, zatímco ten s cukr. pastou ne) a když to bude stejné, tak to zkusím ještě jednou. Ještě se zeptám, pastu si kupuješ nebo vyrábíš doma?

Tak at to dobre dopadne! Pastu mi vozi kamaradi z Turecka, je tam o dost levnejsi. Kdyby ses rozhodla pro tu pastu, muzu ti pak dat par tipu, jak na ni;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
7.1.16 10:14
@nehik píše:
Tak at to dobre dopadne! Pastu mi vozi kamaradi z Turecka, je tam o dost levnejsi. Kdyby ses rozhodla pro tu pastu, muzu ti pak dat par tipu, jak na ni;)

Určitě dám vědět, díky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast