Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zaploska píše:
Luck, i když ho miluješ a vidíš více těch plusů, tak máš tady jeden velkej problémovej mínus. I když je milý atd. jak píšeš, asi o vás nestojí, když leze pořád někam do prdele. Protože jak jsem vyčetla, není s vámi vůbec - ani ráno, ani přes den, ani večer. A tohle co udělal s tím, že odešel se zachoval ukázkově nevěrně. Ano, teď dělá tichého brouka, protože mu nejspíš nová milenka nedala své stanovisko a je to na úrovni, kdy si nedyktují pravidla. Je ticho, aby ti pak mohl říct - ty ses tak rozhodla,odejít - né já. Vím, že ho miluješ a nechceš ztratit, ale trápíš sebe a hlavně to malé. Ono to to dítě vycítí. A na co otec, který nestráví chvilku s dítětem. Nechodí s ním ven, na hřiště, nesedí s ním mad knihou či televizí. Vždyť ty vlastně nežiješ, jen přežíváš adítě v tomjede s tebou
Já to prostě ještě pořád vidím růžově, tu naši společnou budoucnost. Máš možná pravdu, v tom, co píšeš. Ale opustit ho je velké rozhodnutí, nehci házet flintu do žita hned. Chci zkusit vyčkávat. A uvidíme. Teď zase věřím, že to dobře dopadne. Co bude na konci týdne nevím. Třeba zase budu sedět s hlavou v dlaních. Ale doufám, že to tak nebude. A že se náš vztah zase pomaloučku dává do kupy. ![]()
Ahoj Luck,jsem ráda, že se váš vztah dává do kupy. Mám dojem,že na ty pány tvorstva asi začalo působit i pozitivně sluníčko…Možná se jim rozsvítí v palici a budopu vědět, kde mají „doma“…Já jsem v podobný situaci a taky mám pořád „růžový brýle“, i když mi hodně kamarádek říká, že by na to neměly..Jen je s podivem, že to většinou říkají ty, co to neprožily..Je fakt, že já jsem kdysi taky hlásala, že pokud mě chlap jednou podvede, tak prostě „půjde“ hned z domu..A ouha..asi mě podvedl-nemám to podložený a z domu jsem ho nevyhodila..Ba naopak, snažím se udělat maximum proto,aby věděl,že o něj stojím. Asi to zní blbě,možná jsem naivní husa a jen se bojím samoty..ale já ho prostě pořád miluju…
Takže ti držím palce,aby ti to vyšlo..papa
ahojda, tak jak??
koukám, že jemu je jedno, jak se váš vztah dostává do prd*le…už jsi jela k těm rodičům??
jen mě tak napadlo - proč si bere foťák??
tak a teď se tě na něco zeptám…
kdyby tě podváděl…ukončila by jsi váš vztah a nebo bys po jeho slibování mu opět uvěřila, domu mu vařila a starala se o vše, co on „má a váží si toho“?!!
Jak se máš? U nás teď panuje naprosté příměří. Ale až po odcházecí eskapádě bohužel.
Musím říct, že jsem opravdu hodně přitvrdila. Už nejsem taková ta holčička alá nedělej to, já to udělám. Ale nechávám ho hodně hlídat malou. Né že bych teda někam chodila, ale i když jsem třeba doma, tak ho nechám ať se o ni stará a čtu si, nebo sedím u počítače apod. Uvidíme ale jak bude tento týden chodit domů. Jestli zase pozdě, tak už se na to asi vážně vykašlu.

Obdivuju Tě, že jsi se dokázala s přítelem rozejít. Snad se teď budete mít lépe a lépe! Moc držím pěstičky.