Nevěra - trápí mě dávná SMS od manžela jiné ženě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
etatinek
2.9.10 15:22
Anonymní píše:
všechno sem ukazala manželovi chtěla sem na to vysvětleni.....tak se hned na to rozčilil a řikal že si všechno vymejšli a napsal ji at nam da pokoj a at mi už nikdy nepiše

Tak buď spolu něco měli, ale manžel to rychle ukončil, to děvenka nerozdýchala a teďka se mstí, snaží se tě naočkovat proti manželovi a snaží se vás rozeštvat a donutit tě k rozvodu… Dostalo by se ji konečně zasloužené odplaty…

A nebo spolu nic neměli, ale ona chtěla a teďka si vymýšlí, aby vás rozdělila viz. výše…

Já být tebou, bych ji ignoroval (nejde dát na FB někoho ignorovat?? Prostě aby ti od ni nechodily zprávy??)… Prostě už bych to neřešil, co bylo bylo, je to už dávno a to co ti píše nějaká zhrzená ženská/milenka bych vůbec neřešil… Evidentně je ona ta ublížená a snaží se vás rozeštvat a taky se ji to daří… Pokud nemáš podezření, že tě manžel podvádí, tak bych to nechal plavat a žil s ním život dál, tak jako by se nic nestalo, i když to tak jednoduše nepůjde… :wink:

PS: Hádkama, stálým ptaním a vracením se k minulosti se to nezpraví ani nezlepší, co bylo bylo, pravdy se nikdy nedopátráš, akorát tím manžela od sebe víc odloudíš a on tím spíš se vrhne do některé náruče hodné a chápající milenky… :roll:

• Citovat
  • Upravit
20518
2.9.10 15:27

Obávám se, jak už bylo psáno, že pokud ty dva na vlastní oči neuvidíš v jisté a jistojistné pozici, nikdy se pravdy nedopátráš. Tohle, jak je tu naznačováno, může být všelicos. nabízí se i to, že ona je nějakej psychouš, který se vám montuje do života. nemůže zkousnout, že on dal přednost tobě, a teď dělá takový psí kusy. Možná, že on s ní opravdu něco měl. Úlet. A zatlouká, jak radil už dr. Plzák, i proto, že mu došlo, že chce tebe. A už se o tom víc nehodlá bavit a šťourat se v tom. Možná, že lže dál a ona je ta, která podniká kroky. Ona nechce být jen mlenka, ona chce tvá práva - chce být žena. A ženská, která opravdu něco chce, tak jde přes mrtvoly - to známe, že jo, holky??? Nejen u chlapů - ale prostě zejména když se to týká chlapů. Jenže to je všechno možná. Ale jak to bylo, kdo ví. :nevim:

A propo - chápu, že chceš být pro chlapa jediná. Ale bohužel to tak není. Chlap je chlap, a jakmile jen trošku není doma v čemkoli spokojen, už si začíná pomaličku malovat, jak by byl spokojen jinde. Pozor, neříkám , že rovnou začne utíkat, provozovat nevěru - ale ten brouk mozkožrout už jede! Nemáš ho jistýho nikdy. Ale to oni nás ženský taky ne :mrgreen: :mrgreen: A je to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.10 15:33

vim že pravdu se nikdy nedozvim…ale to všechno co ste psali pomohli mi to ja chci byt snim a aby sme byli štastny......jenom musim si to srovnat v hlavě i když to nebude lehky a na všechno zapomenout.....tak jak tady bylo psano když mu budu to pořad vyhazovat n aoči bude to čim dal horši děkuji Vám všem sem pochopila že musim bojovat a nevzdat se sveho manžela a nenechat se vyprovokovat od ni děkuji ještě jednou

• Citovat
  • Upravit
14598
2.9.10 15:36

Jen ještě jednu maličkost, zkuse se přenést přes ten pocit křivdy a nenes ho s sebou dál.

Musím přiznat, že následky „křivd“ páchaných mým ex nese manžel. Nedůvěry, strachy to vše se přeneslo :(

Vůbec to nestojí za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.10 15:41
etatinek píše:
Anonymní píše:
všechno sem ukazala manželovi chtěla sem na to vysvětleni.....tak se hned na to rozčilil a řikal že si všechno vymejšli a napsal ji at nam da pokoj a at mi už nikdy nepiše

Tak buď spolu něco měli, ale manžel to rychle ukončil, to děvenka nerozdýchala a teďka se mstí, snaží se tě naočkovat proti manželovi a snaží se vás rozeštvat a donutit tě k rozvodu… Dostalo by se ji konečně zasloužené odplaty…

A nebo spolu nic neměli, ale ona chtěla a teďka si vymýšlí, aby vás rozdělila viz. výše…

Já být tebou, bych ji ignoroval (nejde dát na FB někoho ignorovat?? Prostě aby ti od ni nechodily zprávy??)… Prostě už bych to neřešil, co bylo bylo, je to už dávno a to co ti píše nějaká zhrzená ženská/milenka bych vůbec neřešil… Evidentně je ona ta ublížená a snaží se vás rozeštvat a taky se ji to daří… Pokud nemáš podezření, že tě manžel podvádí, tak bych to nechal plavat a žil s ním život dál, tak jako by se nic nestalo, i když to tak jednoduše nepůjde… :wink:

PS: Hádkama, stálým ptaním a vracením se k minulosti se to nezpraví ani nezlepší, co bylo bylo, pravdy se nikdy nedopátráš, akorát tím manžela od sebe víc odloudíš a on tím spíš se vrhne do některé náruče hodné a chápající milenky… :roll:

děkuji moc za podporu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.9.10 22:40

Napsáno bylo vše.
Chci tě jen podpořit. Prožila jsem si něco podobného (s tím rozdílem, že mě žádná milenka nekontaktovala). Zjistila jsem, že mi manžel projíždí mobil, tak jsem to jednou udlěla taky a dodnes se za to stydím a vím, že to bylo poprvé a naposledy, co jsem takovou pitomost udělala. Jasně, že jsem NĚCO našla. Udělala jsem scénu a nastoupila tak do vlaku nedůvěry, podezírání, žárlivosti, hádek atd… až ten vlak vykolejil a došlo to tak daleko, že jsem od manžela utekla. Nebylo to jen kvůli tomu, protože on má spoustu svých jiných negativ, ale tahle moje žárlivost vyprovokovaná hlavně tou blbou SMSkou to všechno znásobila a urychlila. Pak jsem zjistila, že jsem podruhé těhotná a nechala se ukecat k návratu. Udělala jsem to hlavně kvůli dětem a řekla si STOP! Přestala jsem myslet na to, co bylo, snažila jsem se zapomenout a ono se povedlo. Prostě jsem si zakázala na to myslet. Protože kdybych se pořád užírala tím, co kde s kým ASI dělal, tak se zblázním. A těmi scénami budu ubližovat nejen sama sobě, ale i našemu vztahu a tím i našim dětem, které vše vycítí. Začala jsem se soustředit na děti, sebe a na to, abychom byli šťastní. On to za nás totiž nikdo neudělá. Nikdo nás neučiní šťastnými, pokud my tomu budeme bránit podezíráním, žárlivostí a neustálou nedůvěrou jeden ve druhého.
Od té doby, co se nám narodilo druhé dítě (děti jsou od sebe 2 roky, miminku jsou 2 měsíce ;) ), se vše zlepšilo o 100% - děti mě zaměstnávají dokonale, takže ani není čas myslet na nic jiného, snažím se být pořád dobře naladěná a musím říct, že je to na vztahu znát. Začala jsem hodně jezdit k našim, čímž jsem dala muži spoustu svobody a volnosti, a věřím, že ji nezneužívá. A mám pocit, že si mě díky tomuto všemu (a hlavně díky mé obrovské důvěře v něj) začal znovu víc vážit, a dává to taky víc najevo. Vypadá to, že bychom mohli být zase šťastni. Když si uvědomím, že jsem málem kvůli pitomé SMSce připravila děti o tátu a sebe o manžela… Prostě žárlivost je opravdu „zelenooký démon“, kterému když podlehneš, tak raníš především sama sebe. Je potřeba toho démona zabít v sobě samé, jinak se zblázníš, pokud nebudeš myslet na nic jiného.
Moc ti držím palce, abys zase mohla začít svému muži věřit. Uleví se tak nejen tobě, ale osvěží to celý váš vztah. Pokud ti na něm opravdu záleží a miluješ ho, ZAPOMEŇ na to, co tě žere, jinak o něj přijdeš.
MOc na tebe myslím a džím palce. Je to běh na dlouhou trať, ale dá se vyhrát!

(Tohle je můj první anonymní příspěvek - teda aspoň doufám, že se jako anonymní objeví, až to odešlu :oops: )

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.10 12:24
Anonymní píše:
Napsáno bylo vše.
Chci tě jen podpořit. Prožila jsem si něco podobného (s tím rozdílem, že mě žádná milenka nekontaktovala). Zjistila jsem, že mi manžel projíždí mobil, tak jsem to jednou udlěla taky a dodnes se za to stydím a vím, že to bylo poprvé a naposledy, co jsem takovou pitomost udělala. Jasně, že jsem NĚCO našla. Udělala jsem scénu a nastoupila tak do vlaku nedůvěry, podezírání, žárlivosti, hádek atd… až ten vlak vykolejil a došlo to tak daleko, že jsem od manžela utekla. Nebylo to jen kvůli tomu, protože on má spoustu svých jiných negativ, ale tahle moje žárlivost vyprovokovaná hlavně tou blbou SMSkou to všechno znásobila a urychlila. Pak jsem zjistila, že jsem podruhé těhotná a nechala se ukecat k návratu. Udělala jsem to hlavně kvůli dětem a řekla si STOP! Přestala jsem myslet na to, co bylo, snažila jsem se zapomenout a ono se povedlo. Prostě jsem si zakázala na to myslet. Protože kdybych se pořád užírala tím, co kde s kým ASI dělal, tak se zblázním. A těmi scénami budu ubližovat nejen sama sobě, ale i našemu vztahu a tím i našim dětem, které vše vycítí. Začala jsem se soustředit na děti, sebe a na to, abychom byli šťastní. On to za nás totiž nikdo neudělá. Nikdo nás neučiní šťastnými, pokud my tomu budeme bránit podezíráním, žárlivostí a neustálou nedůvěrou jeden ve druhého.
Od té doby, co se nám narodilo druhé dítě (děti jsou od sebe 2 roky, miminku jsou 2 měsíce ;) ), se vše zlepšilo o 100% - děti mě zaměstnávají dokonale, takže ani není čas myslet na nic jiného, snažím se být pořád dobře naladěná a musím říct, že je to na vztahu znát. Začala jsem hodně jezdit k našim, čímž jsem dala muži spoustu svobody a volnosti, a věřím, že ji nezneužívá. A mám pocit, že si mě díky tomuto všemu (a hlavně díky mé obrovské důvěře v něj) začal znovu víc vážit, a dává to taky víc najevo. Vypadá to, že bychom mohli být zase šťastni. Když si uvědomím, že jsem málem kvůli pitomé SMSce připravila děti o tátu a sebe o manžela… Prostě žárlivost je opravdu „zelenooký démon“, kterému když podlehneš, tak raníš především sama sebe. Je potřeba toho démona zabít v sobě samé, jinak se zblázníš, pokud nebudeš myslet na nic jiného.
Moc ti držím palce, abys zase mohla začít svému muži věřit. Uleví se tak nejen tobě, ale osvěží to celý váš vztah. Pokud ti na něm opravdu záleží a miluješ ho, ZAPOMEŇ na to, co tě žere, jinak o něj přijdeš.
MOc na tebe myslím a džím palce. Je to běh na dlouhou trať, ale dá se vyhrát!(Tohle je můj první anonymní příspěvek - teda aspoň doufám, že se jako anonymní objeví, až to odešlu :oops: )

děkuji ti za podporu a sem ráda jak to u Vás dobře dopadlo snažim se už na to zapomenout ještě jednou diky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.10 13:49

Není zač :hug:
Hele, víš, co mi taky dost pomohlo? Přečíst si některé šílené osudy mamin tady na emiminu. To si pak řekneš, že nějaká SMS nebo případná dávno zapomenutá nevěra je fakt nic oproti tomu, co se některým ženským tady přihodí. Tak se fakt snaž zapomenout, jestli ti ten chlap za to stojí. Držím palce!!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5470
7.9.10 18:02

myslim, ze anonymni to napsala dobe…pokud uz nekdy nekdo najde sms v mobilu, rozjede se opravdu vlak neduvery a podezrivani…smaa resim podobnou situaci a vyrovnat se s tim neni lehke, zvlast pokud ma clovek toho druheho rad…ja jsem taky mela podezreni, ktere se ted naplnilo…stacilo, ze si partner chatoval na facebooku, ktery si zalozil kvuli sedmnactilte holce a nestacila jsem se divit…do prace mi nekdo poslal jejich chat…a ja mela sucho v ustech a v hlave prazdno a jen jsem hledla na pismenka, ktere dohromady tvorily neuveritelny podraz a zradu…partnerovi je 40 let…chapete to nekdo?? ja jsem to nepochopila do ted…cim vic zjistuju, ze nevedet je nekdy opravdu lepsi…kazdopadne pisatelce preju, at se s tim svym trapenim vyrovna a vazi si partnera i deti a nepremysli o necem, co bylo pred dvema lety…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naty01
7.9.10 20:16

ten chat Ti mohli logicky poslat jen dva lidi, on nebo ona…on to podle Tvého příběhu určitě nebyl, potřebuje Tě čistě sobecky, takže to byla ona, nechápu proč, proč chce 17ti letá holka, aby ho měla pro sebe, proč s ním chce vztah, ale možná jí tvrdí, že má peníze, jinak to nechápu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.10 20:32
Vikynka píše:
Anonymní píše:
a ještě dodam že tehdy když ji to psal tak byla u nás doma a spolu večeřeli.......tak nevim zda mi lže nebo řika pravdu
, my si ho se snoubencem vytvořili už ze začátku upřímný, že se prostě mluví úplně o všem, nevím, jestli ty se ho můžeš takhle na férovku zeptat.

OT - tak to taky neni dobry, na to prave dojela moje znama, na tu uprimnost. Radsi by nevedela, ze je manzel zahackovanej jinde, a ani by se to nedozvedela - kdyby se ji ovsem sam nepochlubil (podle hesla „preci jsme si rekli, ze si budem vsechno rikat“ … to je pak na ranu. To si sice rekli, ale kdyz byli mlady joja, ale kdyz se Ti pak pochlubi po 10letech manzelstvi, kdyz mas doma 2 maly deti ..... radsi nevedet. Nevyresilo to nic, ona se trapi, a on si „nemuze pomoct, ale tak to proste citi“. Ja si myslim, ze i mezi manzeli/partnery by mely byt nejaky mantinely.
No, ja jsem ovsem uz skoro 20let vdana :mrgreen: , takze ja uz jsem takova obouchana realitou, tohle budu tezko cpat treba mladejm, co jsou spolu 3roky…
Ja bych odpoved na otazku „mel jsi neco s tou a tou?“ nechtela znat (ja bych tu otazku ovsem hlavne vubec nepolozila).
Zakladatelce preju, at je brzy o.k. a prosim Te - v mobilu uz nepatrej :-)

• Citovat
  • Upravit
Watsonek
7.9.10 23:48

Chová se k Tobě muž hezky ? Stará se o rodinu, o děti ? Nosí domů peníze a přispívá na domácnost ? Máte společné zážitky, smějete se spolu, mluvíte? Funguje sex?
Pokud ano .. pustila bych to z hlavy … Co bylo už nezměníš, tak proč se tím trápit a kazit si život. Jestli spolu něco měli-neměli, co se zmení, když to zjistíš? Bude Ti líp? Hezčeji? Pokud ne .. vykašli se na to.
A co se té paní týká … Vůbec bych se s ní nebavila - vymazal bych ji odevšad, zablokovala zprávy od ní … prostě ignorace. Ono ji to přestane bavit.

• Citovat
  • Upravit
1357
9.9.10 00:26

Zakladatelko, se v tom po takové době už nebabrej ( teda pokud už je hodnej) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí