Nevěra - trápí mě dávná SMS od manžela jiné ženě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.9.10 14:23

nevěra

Ahojky
Začnu od začatku,narodila se mi mala a jezdila som častlo k mamě pro rady a tak......až jednou sem přišla domů manžel byl v práci a nechal si mobil doma nevim nikdy předtím sem to neudělala a koukla sem se do něj a našla tam sms-ku jak piše jedny žensky že chce sni prožit vzrušujici noc.......až přišel domů pohadali sme se řek že to neni pravda že sni nic nemněl......od ty doby uběhlo už dva roky ale můžu Vám řict že pořád mě to trápi i když sme se vzali protože nevim co mezi nima doopravdy tehdy bylo.Možna je to tim že sem si představovala manželství trochu jinak myslela sem že pro manžela budu jedina a že tohle se mi nikdy nemůže stat ten den se mi zroutil cely svět nemněla sem chut pokračovat dal.....ale ono je to težky když toho človeka milujete upřimně sama nevim zda mu ještě věřím nebo ne

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.9.10 14:26

a ještě dodam že tehdy když ji to psal tak byla u nás doma a spolu večeřeli.......tak nevim zda mi lže nebo řika pravdu

• Citovat
  • Upravit
4267
2.9.10 14:29

No, sice chápu, že tě to pořád možná ještě trápí, ale pokud jsi to nijak neřešila tehdy, tak ted po téhle době s tím sotva něco uděláš…

Nepíšeš, jak vám manželství od té doby funguje, ale pokud normálně, tak bych to rozhodně nechala už plavat…nebo, proč jsi nad tím začla přemýšlet právě ted?Má to ted nějaký zásadní důvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vikynka
2.9.10 14:32
Anonymní píše:
a ještě dodam že tehdy když ji to psal tak byla u nás doma a spolu večeřeli.......tak nevim zda mi lže nebo řika pravdu

Nevím, co ti na to říct, ale pokud lže, že tam žádná taková sms nebyla, tak se asi něco stalo a nebo to alespoň chtěl… Zkoušela si s ním o tom mluvit v poslední době? Přeci jen je to už delší doba a možná by ti to vysvětlil, nevím jaký máte vztah s manželem, my si ho se snoubencem vytvořili už ze začátku upřímný, že se prostě mluví úplně o všem, nevím, jestli ty se ho můžeš takhle na férovku zeptat. A lhát ti do očí, že tam nic nebylo, když si to viděla na vlastní oči… :roll: Přece neni tak blbej…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.10 14:33

řešila sem to i tehdy ale nějak sem to nechala......prostě mrzi mě to protože naše manželstvi se hodně změnilo.......přišlo podezirani a tak pod.....a nevěřim mu že by nebyl toho schopny udělat to i ted

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.10 14:37
Vikynka píše:
Anonymní píše:
a ještě dodam že tehdy když ji to psal tak byla u nás doma a spolu večeřeli.......tak nevim zda mi lže nebo řika pravdu
Nevím, co ti na to říct, ale pokud lže, že tam žádná taková sms nebyla, tak se asi něco stalo a nebo to alespoň chtěl… Zkoušela si s ním o tom mluvit v poslední době? Přeci jen je to už delší doba a možná by ti to vysvětlil, nevím jaký máte vztah s manželem, my si ho se snoubencem vytvořili už ze začátku upřímný, že se prostě mluví úplně o všem, nevím, jestli ty se ho můžeš takhle na férovku zeptat. A lhát ti do očí, že tam nic nebylo, když si to viděla na vlastní oči… :roll: Přece neni tak blbej…

zeptala sem se ho na to už několik krát ale pořád odpověd nic sme spolu nemněli.......ono je to težky když Vám někdo pořad vypisuje a prostě se vam směje že s vašim manželem něco mněl a ja nevim komu mam věřit zda ji nebo jemu.....sem ještě mlada a proto nechci ze sebe dělat dal blbca že nic nevidim a neslišim a pak přijdu na to že to děla

• Citovat
  • Upravit
Vikynka
2.9.10 14:43
Počkej, ona ti řekla, že něco měla s tvým manželem? Co přesně ti řekla? O tom ses nezmínil a nebo jsem pitomá a přehlídla jsem..
Anonymní píše:
Vikynka píše:
Anonymní píše:
Nevím, co ti na to říct, ale pokud lže, že tam žádná taková sms nebyla, tak se asi něco stalo a nebo to alespoň chtěl… Zkoušela si s ním o tom mluvit v poslední době? Přeci jen je to už delší doba a možná by ti to vysvětlil, nevím jaký máte vztah s manželem, my si ho se snoubencem vytvořili už ze začátku upřímný, že se prostě mluví úplně o všem, nevím, jestli ty se ho můžeš takhle na férovku zeptat. A lhát ti do očí, že tam nic nebylo, když si to viděla na vlastní oči… :roll: Přece neni tak blbej…
zeptala sem se ho na to už několik krát ale pořád odpověd nic sme spolu nemněli.......ono je to težky když Vám někdo pořad vypisuje a prostě se vam směje že s vašim manželem něco mněl a ja nevim komu mam věřit zda ji nebo jemu.....sem ještě mlada a proto nechci ze sebe dělat dal blbca že nic nevidim a neslišim a pak přijdu na to že to děla
  • Citovat
  • Upravit
7631
2.9.10 14:52

Myslím, že už se pravdy nedopátráš. Takže buď to překousneš a nebudeš to po dvou letech na manžela pořád vytahovat. Nebo to nepřekousneš a půjdete od sebe. Pak zbýva ještě třetí možnost, že se kvůli tomu budete hádat dál, až se jeden z vás opravdu naštve a odejde…nebo mu to oplatíš, ale tím si nepomůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.10 14:57
Vikynka píše:
Počkej, ona ti řekla, že něco měla s tvým manželem? Co přesně ti řekla? O tom ses nezmínil a nebo jsem pitomá a přehlídla jsem..
Anonymní píše:
Vikynka píše:
Anonymní píše:
zeptala sem se ho na to už několik krát ale pořád odpověd nic sme spolu nemněli.......ono je to težky když Vám někdo pořad vypisuje a prostě se vam směje že s vašim manželem něco mněl a ja nevim komu mam věřit zda ji nebo jemu.....sem ještě mlada a proto nechci ze sebe dělat dal blbca že nic nevidim a neslišim a pak přijdu na to že to děla

no našla si mě na facebooku A začala mi psat že se spolu kamaradili 7let a že ja nevim vůbec co mezi nima bylo co spolu řešili a pod…je toho hodně co psala a složite prostě věci at nejsem naivni a že si nemyslim že i když sme manžele a že mě nebude podvadět a tak dale.....taky si řikam zda mi to nepiše kvůli tomu abych se hadala z manželem nebo prostě jenom zavidi že sme spolu že nastehdy nerozdělila......je to fakt težky možna třeba je manžel nevinny ale ja nevim čemu mam věřit a čemu ne ja chci byt z mnaželem štastná přece máme dcerku a miluji ho jenomže pokud se nezbavim toho tak nebudeme.....kolikrat sem si řekla že to necham bejt že co bylo bylo ale to nejde když prostěona pořad otravuje a ja mám strach aby manžel za ni nešel a aby spolu něco nemněli.....

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.10 14:59
Kaczenka píše:
Myslím, že už se pravdy nedopátráš. Takže buď to překousneš a nebudeš to po dvou letech na manžela pořád vytahovat. Nebo to nepřekousneš a půjdete od sebe. Pak zbýva ještě třetí možnost, že se kvůli tomu budete hádat dál, až se jeden z vás opravdu naštve a odejde…nebo mu to oplatíš, ale tím si nepomůžeš.

ja vim že to takhle dopadne…a žeby mu něco oplacela nikdy bych to neudělala nejsem stych co jsou nevěrný.....budu muset to nechat bejt ale nevim jak ji zastavit aby přestala psat a nechala nas bejt

• Citovat
  • Upravit
7631
2.9.10 15:01

A ukazovala jsi tu zprávu, kterou Ti psala manželovi? Pokud by s ní nic neměl, tak by se totálně znemožnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.10 15:04
Kaczenka píše:
A ukazovala jsi tu zprávu, kterou Ti psala manželovi? Pokud by s ní nic neměl, tak by se totálně znemožnila.

všechno sem ukazala manželovi chtěla sem na to vysvětleni.....tak se hned na to rozčilil a řikal že si všechno vymejšli a napsal ji at nam da pokoj a at mi už nikdy nepiše

• Citovat
  • Upravit
14598
2.9.10 15:17

Zakladatelko.
Myslím si i ze zkušenosti, že kdyby mezi nima něco bylo, ona by to asi takhle nevytrubovala. Dělá jí dobře ti ubližovat a deptat tě i nejistotou a nedůvěrou k manželovi.. Má pocit že má navrch a pokud tě vídá zdeptanou, je to pro ni skvělé. Ať už spolu něco měli nebo nee.
Nebo ho chtěla, dočkala se nakonec odmítnutí a když ho nemohla mít ona, nebudeš mít ani ty… a ona může chcí pro to udělat vše, aby vás rozeštvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6219
2.9.10 15:18
Anonymní
ja vim že to takhle dopadne…a žeby mu něco oplacela nikdy bych to neudělala nejsem stych co jsou nevěrný.....budu muset to nechat bejt ale nevim jak ji zastavit aby přestala psat a nechala nas bejt

a ukazalas mu ty zprávy????
ukaž mu je a řekni mu, ať se spakuje a jde za ní a když nechce, tak ať si to s ní vyřídí sám, nebo mu uděláš peklo! :cert:
musíš udělat bubu a ukázat, že se nebojíš. máš přece nějakou hrdost, ne?!
ale sama si to musíš taky srovnat v hlavě, když ho chceš, nesmíš ho stále podezírat, protože vám to bude dělat zle v manželství.. a jestli to nedokážeš skousnout, tak si myslím, že dříve, nebo později to skončí rozchodem. :-( protože takhle se nedá pořád žít :roll:

Příspěvek upraven 02.09.10 v 15:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
2.9.10 15:18

Zakladatelko, už ho nechej a zkus na to zapomenout. Podle toho co píšeš, rozhodně manžel nemá o dotyčnou zájem. A ona to dělá jen aby se pomstila a pokazila vám vztah. Ať bylo co bylo (jestli bylo), manžel zůstal s vámi. Víc už pro to udělat nemůže.
Dotyčné napiš, že věříš manželovi (tím ji asi naštveš :mrgreen:) a smaž si ji z přátel. A už to neřeš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí