Nechce už se námi žít

misa.m
2.9.10 09:59

Nechce už se mnou žít

Ahoj, zažila jsem předevčírem šok. Můj partner mi oznámil, že už se mnou nechce žít. Prý to ví už dlouho a náš vztah stál od začátku za houby. Jsem energická a výbušná, ale to ho přitahovalo. :-( Zjistila jsem také, že mě pomlouvá s nějakou paní, se kterou si dost intenzivně dopisují. V hádce jsem se ho ptala, jestli mě opouští, aby měl čisté svědomí, že bude mít s dotyčnou poměr, řekl, že ano. Se mnou pravda už moc nespal. Byl 10 dní na dovolené, moc jsem se těšila, až se vrátí, jak si budeme užívat, ale přijel vychladlý a hledal si záminku, pro co všechno jsem já ta špatná.
Do toho mám psych. problémy, moc jsme si o nich nepovídali, protože mi řekl, že se moc lituju. Nebaví ho to poslouchat. Byla jsem i objednaná k psychiatrovi, protože jsem tušila, že to náš vztah zazdí, jestli se nezmění mé chování. Diagnostikovala mi poporodní depresi a možnou laktační psychózu. Už nekojím, dělalo se mi hodně zle.Přistoupila jsem na užívání antidepresiv, ale už je pozdě. Odstěhoval se od nás včera. Zůstala jsem úplně sama ve městě, kde nikoho nemám.Musím se hodně držet abych mu nepsala vyčítavé sms, včera se naše tříměsíční dcerka poprvé nahlas zařechtala, bylo mi hrozně, že se o to nemůžu s ním ani podělit, psala jsem mu to, ale vůbec nic neodepsal. Připadám si jako ve zlém snu. Ještě před týdnem mi psal, jak nás miluje a pak se dozvím, že to už dávno není pravda. Je to úplně jiný člověk. Pořád doufám, že to je jen nějaký zkrat, nebo omyl, ale je mi hnusně, když vím, že náš vztah propírá se ženskou, která ho chce do postele. No ta mu asi radí věci :-(
Máte někdo podobnou zkušenost, nebo radu, jak přežít prvních pár dní? :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5429
2.9.10 10:09

Je mi moc líto co se Ti stalo.Chce to čas,aby vše přebolelo a Ty jsi se s tím vyrovnala.Tvá dcerka Ti bude útěchou.
Partner mi připadá jako nezodpovědný sobec.Vůbec každý chlap,který uteče před problémy a nestará se o své dítě.Partnerovi bych nepsala a nekontaktovala bych ho.Pokud mu na dcerce záleží ozve se sám.
K psychologovi dál docházej a podržuj léčbu. Časem se určitě i kamarádky najdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
2.9.10 11:04

Páni, to mě moc mrzí, nechápu, jak to chlap může udělat, když máte tříměsíční dítě! otázka je, jestli o něj chceš nějak bojovat, nebo to vzdát. Pokud na něj kašleš, nemůžeš se vrátit domů? K rodičům, nebo tam, odkud pocházíš? tam máš přátele a v jiném prostředí spíš zapomeneš… Pokud ho chceš zpátky, držím place, aby to u něj byl nějakej zkrat čerstvých otců a aby ho to přešlo. Hlavně ber léky a zkus vyrazit do nějakýho MC, bez lidi. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
2.9.10 11:09

Míšo, já vím, že je ti hrozně. Ale takový chlap je akorát na kopanec do p*dele, promiň. Nechal tě ve štychu, když jsi nejvíc potřebovala pomoct. A jak jsi s ním asi měla v šestinedělí spát? :zed: Teď je to těžké, ale za pár měsíců budeš ráda, že ses ho zbavila.
Určitě ber AD a choď k psychologovi.
Nemáš třeba sestru nebo rodiče nebo kamarádku - prostě někoho, kdo by tě podržel?
Posílám mnoho sil :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
2.9.10 11:29

Míšo, tak tohle je opravdu smutný začátek pro vás obě (tebe i dcerku), ale léčbu a prášky prosímtě dodržuj dál, děláš to teď hlavně pro dcerku a pro sebe. Pokud nemá zájem o malou, tak mu nepiš, ať si to v té jeho skopové hlavě přebere sám a zjistí, jaký byl blb :cert: Budu ti moc držet palečky a hlavně si nic nevyčítej, tohle nebyla a nikdy nebude tvá vina. Zkus se teď spojit s rodinou nebo kamarádkami, které ti pomůžou, abys měla lepší myšlenky :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl.misutka
2.9.10 11:34

Ahoj, je mi moc líto, v jaké situaci jsi se ocitla :-( . Jak píší holky, není někdo, ke komu by si byť jen na pár dní mohla jít? Rodiče? Kamarádka? Sourozenci? Co na to vůbec jeho rodiče? Vědí to? Je to hrozné, ale věř, že bude lépe, možná i on dojde názoru, že udělal chybu..
Přeji ti moc sil, držte se s malou a nezapomeň, že malinká tě potřebuje a ty máš ji :kytka: . Míša

• Citovat
  • Upravit
35545
2.9.10 12:25

Ahojky, tak to je velká škoda, obzvláště když jsi uznala, že neseš svou vinu a rozhodla se to nějak řešit. Je mi tě moc líto, bohužel vydržet to budeš muset sama, přebolí to, ale chvíli to trvá. :-?

Já nevím, je to můj subjektivní pocit, nebo je těch opuštění teď nějak víc. :roll:

Chlapi, co to s váma je???? 8-o Vždyť ženská porodí a ty hormony nám holt dávají zabrat, nemůžou se alespoň trochu vžít do naší situace??? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
2.9.10 13:17

ahoj Míšo,
je mi velice líto,čím procházíš a musela jsem zareagovat,protože právě prožívám taky bolestivé odkopnutí..
u nás to začalo před rokem-když malé byly 3 měsíce-nějaká kize-byly jsme si sami sebou asi moc jistí,já měla pocit,že jsem doma jako inventář,uklízečka a kuchařka-do toho finanční problémy..pořád jsem něco řešila a jemu to bylo pořád jedno…
na konci května jsem se i s malou odstěhovala na prázdniny k našim s Tím,že to chlap řeší(problémy).Po nějaké době jsem měla pocit,že mu to bez nás vyhovuje víc,tak jsem zaplatila usmiřovací dovolenou-na dovolené super-všechno se vrátilo do těch nejlepších kolejí a já čekala větu-kdy se vrátíte zpátky?místo toho přišla věta-kdy si přijedeš pro zbytek věcí?na té dovolené si našel slečnu,se kterou to dal dohromady den po příjezdu 8-o
rozsypal se mi život během 10ti minut,o malou má zájem jednou za 14 dní o výkendu-jinak se nezeptá jak se má…já ho nezajímám vůbec
no abych to shrnula-nechala jsem si vtlačit pocit,že to já jsem roztrhala rodinu…
TY si ten pocit nenech vtlačit-je to vůl(promin mi to slovo) a není jedinej-bolí to hrozně-a bolí to dlouho,ale to ty máš u sebe toho nejdůležitějšího človíčka a to Ty jsi na tom vydělala.to Jemu,utíkají ty nejhezčí okamžiky života a nikdo mu je nevrátí…
Chci ti jen napsat drž se a obklop se lidma,kteří tě mají rády-To jediné pomáhá
posílám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa.m
2.9.10 13:38

napřed všem děkuji za milá slova…já bych ho chtěla zpět, ale nevím, jestli bych překousla tu slečnu, nebo paní, které vypráví, jak je to doma hrozné. V neděli jsem ho čekala se svíčkovou a vlezla jsem si hned k němu do pelíšku, jenže usnul. Nechala jsem ho a šla ven. Říkám si, uděláme si tedy hezký večer…večer nebyl špatný, sex chladný a pak, když jsem mu řekla, že ho strašně moc miluju, nedpověděl a po chvilce mi řek, že bych měla jít k zubaři. Pobrečela jsem si. Pak právě slečně psal ach jo už zase domů :cert: vždyť mu nic nedělám. No a v úterý jsem se rozhodla po hnsném ránu že neuvařím neuklidím a večer nakrmí mimi on. Musíme cvičit vojtu, protože jsme nedonošený. Vrátila jsem se z kina a byl připitej, smskoval jako divej a Johanka necvičila. Ustlal si na gauči, tak to začalo. Hrozná hádka, a mě ruplo v kouli a zfackovala jsem ho :cry: projelo mi hlavou, jak jsem třikrát denně běhala na kliniku, ošklivá jizva po císaři a to všechno..myslím, že už jsem u něj klesla úplně. Odpoledne přijde kamarádka, ven nějak nemůžu. To ta depka. Motala se mi tam hlava a bylo mi zle.
K dotazům asi tak, k rodičům nemůžu, s mámou nemáme pěkný vztah. Auto má on, takže se nikam moc nedostanu. Ale pár kamarádu se v okolí najde. Občas někdo snad zajede. Na víkend přijedou brácha se slečnou, tak snad přijdu na jiné myšlenky. A to jsem si prosím myslela, že už se mi to stát nemůže. Vzhledem k tomu, že už je to podruhé, tak vím, že chyba je ve mě. :cry:

• Citovat
  • Upravit
misa.m
2.9.10 13:39

jo Kačule, tohle je taky síla. Už mi nějak dochází, že stát se může cokoliv komukoliv. Také se drž.

• Citovat
  • Upravit
197
2.9.10 13:51

ahoj, drž se a neházej vinu jen na sebe. Já taky nemám zrovna na růžích ustláno, vím jaký to je být na všechno sama. Nedokážu ho opustit. Drž se, mysli na mimčo, protože to tě bude potřebovat vždycky. Myslím na tebe a držím palce, ať si spokojená hlavně ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
2.9.10 21:54

Holky já teda nevím,ale Váš problém je asi ten,že se na ty -předem promiňte-hajzly,nedokážete vykašlat-oni to moc dobře vědí a využívají toho.Tohle nejsou chlapi pro život,a nikdy nebudou.Chápu,že není žádná výhra zůstat s mimčem sama,ale tohle k ničemu nevede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
2.9.10 22:04
misa.m píše:
Vzhledem k tomu, že už je to podruhé, tak vím, že chyba je ve mě. :cry:

Cože? 8-o 8-o 8-o
Tak jako ty jsi po porodu, máš laktační psychozu, bolí tě celý člověk, plnou hlavu mimina, dokonce s ním musíš cvičit a pán si najde náhradnici a chyba je v tobě? 8-o Neblázni prosímtě :hug:
Jediná tvá chyba je, že sis kdysi začala s takovým blbem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa.m
3.9.10 03:33

no to on se malé nechce vzdát, ale já tu asi jaksi překážím. Pořád doufám, že to byl jen nějaký omyl a že se to vysvětlí. Já opravdu netušila, že už na mě delší dobu kouká skrz prsty :-( nemůžu ani spát.Všichni jsme ho měli za férového chlapa, který se postará. O malou ano, ale jak chce takto žít? Nakonec jsem se rozhodla na víkend odjet ke známým na hory, pojedeme vlakem, tak snad tu cestu zvládnem. Mám hrozný strach o Johanku, aby jí cesta nějak neublížila.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky