Jsem porad na vazkach

Anonymní
1.9.10 15:32

Jsem porad na vazkach

Ahoj holky podelim se svami u muj ne moc stastny zivot a doucham ze mi treaba nektera poradi co mam delat.Zacnu tim,kolik mi je.Je mi 22let a mam 1ý mesicni mimco.V 18letech jsem utekla z domova za moji takzvanou prrvni laskou do Prahy snim jsem byla 3 roky a pak to uz neklapalo,poznala jsem pritele kteremu bylo 33let znali jsme se asi dva mesice pak mi predstavil svoji rodinu a asi za ctrnact dni jsme se k nim stehovala.Bydlela jsem s nim i jeho rodinou 3 mesice pak jsem si nasli garsonku a sli spolu bydlet.Moc jsme se milovali a taky jsme se toho moc o sobe nevedeli.Az postupem casu jsem zjistila ze drive bral drogy snad vsechny,pichal si,vdechoval nosem…Ale ujistil me ze uz stim davno zkoncoval a verim mu i je to videt ze neni zfetovanej.Asi po pul roce spoluziti jsme zistili ze jsem tehotna byl to ppro nas sok protoze jsme vubec nemeli nic.Pritel mi radil at jdu na potrat ale ja jsem mela svoji hlavu a rekla jsem se nepujdu to mimco jsem chtela.Pak za nejaky cas mi rekl pritel ze to tedy nejak zvladneme a ja byla stestim bez sebe.Byla jsem asi v 7 mesici kdy jsme si rekli ze uz by byli dobry si najit novy vetsi byt a nasli jsme 1plus1 taky podnajem ne zas moc levnej.Ale zkusili jsme to.Tam jsem zustali dalo by se rict jeste stastny do meho porodu.Pak kdyz se narodil syn slo to snami nejak z kopce.Pritel dalo by se rict ze zarlil na syna protoze jsem snim byla porad a nevenovala se mu.Byla jsem nezkusena a strasne jsem se bala ze kdyz snim nebudu tak se mu neco stane.Kolikrat jsem se kvuli tomu hadali a myslela jsem ze to snad nekdy pochopi ale spletla jsem se.Jednou prisel domu z prace uz takovej nastvanej ja sedela na posteli a drzela maliho (byli mu dva mesice)Ted uz si ani nepamatuji jak ta hadka zacla,zacli jsem na sebe rvat a pritel kdyz je nastvanej tak je agresivni a ja si taky vsechno nenecham libit.Bylo to hrozny najednou mi prilitla facka ani nevim jak bylo to rychli mela jsem od nej na krku takovej velkej sram a spadla jsem na maliho nic se mu nestalo nastesti ale rikam si kdybych snim treba stala a drzela ho tak snim upadnu.Po hadce se mi omlouval a omlouval ze uz se to opakovat nebude…Ale me se uplne pred ocima zatmelo.Druhy den kdyz sel do praze vzala jsem veci a utekla jsem k tatovi(mama s tatou jsou rozvedeny takze bydli kazdy sam)Tata mel volny pokoj tak jsem toho hned vyuzila.Pak jsem o tom porad dokola premyslela a zacala litovat ze jsem odesla.Dali jsem se zase nejak dohromady a odpustila muu.Dnes uz je to neco pres rok co jsem od nej odesla a drzime nas vztah na dalku.Vidame se cim dal casteji.Ja za nim a jeho rodinou jezdim a on ke me.a je to jiny.Ted mame moznost se pristehovat k jeho mame do jednoho pokoje(mama je v pohode nemeli jsem nikdy konflikt)ale bojim se toho a zaroven chi byt snim.Poradite co mam delat chtela bych slyset jiny nazor.Porad o tom premyslim mame spolu dite.....Jeste pridam ze pritel taky rad hraje automaty ne jednou prohral vyplatu,sazi na zapasy(fotbal,hokej..)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7602
1.9.10 15:35

Tak do toho bych nešla, ať bych ho zbožňovala sebevíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
1.9.10 15:42

Já bych se k němu taky nevrátila… Měla bych strach hlavně o mimčo i o sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
1.9.10 15:42

Já také ne, hazardního hráče nepředěláš a časem budeš zase prchat a bude to ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
1.9.10 15:44

já si takovým vztahem prošla, ruce pryč!!!!! jednou fackou to začíná… a automaty a sázet takový člověk nikdy nepřestane!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uteč dokud jste Ty i synek v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
1.9.10 15:44

Osobně bych se taky nevrátila. Nevím, ale možná podvědomě jsi stejného názoru, když tvé poslední věty jsou takové jaké jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
1.9.10 15:45

Přítel se nezmění,jen vám bude komplikovat život.Dej od něj ruce pryč,dokud je čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.10 15:46

Jeste podotykam ze by synovi nikdy neublizil ma ho strasne moc rad a udela pro nej cokoliv.kdyz nemame tak on jedinej prijede a pomuze mi.Zmenil se ale buhuzel vzpominky se nedaji vymazat a zacit znovu

• Citovat
  • Upravit
5044
1.9.10 15:46

Po té poslední větě o automatech jsem si říkala, že bych do toho vztahu určitě nešla. Hazardní hráč je peklo. Jednou to může dopadnout tak, že budeš živit celou rodinu sama a ještě budeš ta špatná :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
1.9.10 15:47

když dokáže dát facku Tobě, když držíš dítě nebo ho máš na klíně, je to to samé, jako by ublížil jemu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.10 15:47

Jeste podotykam ze by synovi nikdy neublizil ma ho strasne moc rad a udela pro nej cokoliv.kdyz nemame tak on jedinej prijede a pomuze mi.Zmenil se ale buhuzel vzpominky se nedaji vymazat a zacit znovu

• Citovat
  • Upravit
102677
1.9.10 15:48

zkus si jen představit, kdyby tenkrát, když jsi tu facku dostala, upadla bys na syna a nějak mu ublížila. je to to samé, když vztáhne ruku na Tebe v momentě kdy máš v náručí dítě, jako by ji vztáhl na něj!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :twisted: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
1.9.10 15:49
sajinda píše:
když dokáže dát facku Tobě, když držíš dítě nebo ho máš na klíně, je to to samé, jako by ublížil jemu!!!

Mám stejný názor…
Někdy je pro děti horší když vidí, jak trpí máma a radši by trpěli sami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
1.9.10 15:54

Nešla bych, mě by nejvíce teda vadilo bydlet „u někoho“ (píšeš, že to je pohodový vztah, ale nevěřím, že by to tak dlouho zůstalo). Nechala bych to tak, jako to máte teď.

Automaty a sázení se dají zvládnout, ale hlavně on musí chtít s touhle závislostí něco udělat a uvědomovat si o tom i něco jiného, než že se dá vyhrát a že je to adrenalin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
1.9.10 16:10
sajinda píše:
já si takovým vztahem prošla, ruce pryč!!!!! jednou fackou to začíná… a automaty a sázet takový člověk nikdy nepřestane!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uteč dokud jste Ty i synek v pořádku.

Taky tak. Dceři neublížil, mě v opilosti mydlil. Milovala jsme ho a trvalo to dlouho, než to skončilo a to je kvůli nebo snad díky 18 leté holce. Rok po rozchodu jsem se sní potkala, ona už věděla co je zač ( i když ona nebyla žádný svatoušek) a ptala se mě, jestli se na ni nezlobím… a já jí řekla, že jí v podstatě děkuju za to, že mě ho zbavila :D

PRYČ OD NĚJ RUCE!!! Styk s malým mu nebraň, pokud má zájem, ale moje rada je, už nic zpět nenavazuj. Nevyplácí seto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí