Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Markit.Hl píše:sajinda píše:
já si takovým vztahem prošla, ruce pryč!!!!! jednou fackou to začíná… a automaty a sázet takový člověk nikdy nepřestane!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uteč dokud jste Ty i synek v pořádku.Taky tak. Dceři neublížil, mě v opilosti mydlil. Milovala jsme ho a trvalo to dlouho, než to skončilo a to je kvůli nebo snad díky 18 leté holce. Rok po rozchodu jsem se sní potkala, ona už věděla co je zač ( i když ona nebyla žádný svatoušek) a ptala se mě, jestli se na ni nezlobím… a já jí řekla, že jí v podstatě děkuju za to, že mě ho zbavila
PRYČ OD NĚJ RUCE!!! Styk s malým mu nebraň, pokud má zájem, ale moje rada je, už nic zpět nenavazuj. Nevyplácí seto.
Markit ty mi mluvíš z duše já taky té nynější děkuju že mě ho zbavila . Ale ona chudák ted brečí
no jo no kdo jinému jámu kopá ......... ,,,
Přidávám se k názorům holek, nikdy bych se k němu nevrátila ať by se změnil jak chtěl. Jednou uhodil a uhodí zase.
pandora píše:Markit.Hl píše:Markit ty mi mluvíš z duše já taky té nynější děkuju že mě ho zbavila . Ale ona chudák ted brečísajinda píše:
já si takovým vztahem prošla, ruce pryč!!!!! jednou fackou to začíná… a automaty a sázet takový člověk nikdy nepřestane!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uteč dokud jste Ty i synek v pořádku.Taky tak. Dceři neublížil, mě v opilosti mydlil. Milovala jsme ho a trvalo to dlouho, než to skončilo a to je kvůli nebo snad díky 18 leté holce. Rok po rozchodu jsem se sní potkala, ona už věděla co je zač ( i když ona nebyla žádný svatoušek) a ptala se mě, jestli se na ni nezlobím… a já jí řekla, že jí v podstatě děkuju za to, že mě ho zbavila
PRYČ OD NĚJ RUCE!!! Styk s malým mu nebraň, pokud má zájem, ale moje rada je, už nic zpět nenavazuj. Nevyplácí seto.no jo no kdo jinému jámu kopá ......... ,,,
Tak nějak
ona už teda má nový život s novým chlapem a mimčem jako Kačenka, ake i tak
já nejdřív brečela, ona se smála a nakonec brečela ona… jo kdo se směje naposledy.....
Pandor, nebylo tě dlouho vidět, kde ses toulala…??
Uhodí tě jednou,uhodí tě podruhé,znám z vlastní zkušenosti.
Gamblera určitě neber,vím,že láska je slepá ale pro syna bude lepší když bude znát tátu jako bezva chlapa který si ho bere na prázdniny než hádavýho,nedej bože co mlátí mámu a pořád prohrává peníze,děti to hrozně vycítí.Za mě určitě ne.Nezlob se
komu neni rady tomu neni pomoci
.Nechápu jak někdo muže nechat se bít a když už tak ohrožovat ještě své dítě.Možná to zní drsně ale až se tomu maličkému něco stane budeš stejně vina jako on proto že ty jsi ho neochránila a k násilníkovi si se vrátila.
Píšeš že by malému neublížil ale málem se to už stalo a nevěřim že se situace nebude opakovat a stupnovat.
Jsi mladá tak vem nohy na ramena a koukni se po jinym tatínkovi .držim palce
Děvče, ten je zadarmo drahej..
Rozhlédni se kolem sebe..Pokud máš zázemí u tatky, nikam se nehrn..
Jsi mlaďounká, máš téměř celý život s prckem před sebou, pro mnoho chlapů dítě není na překážku, najdi si jinýho chlapa a k tomuhle už se NIKDY nevracéj… Teďka se chová jinak, protože tě chce znovu získat, ale až byste spolu žili a bydleli, opět by to sjelo do starých známých kolejí, nemluvě o tom, že je to horká hlava, gamblér a „vyléčený“ feťák… Jak tu někdo psal… Zadarmo je drahéj… Máš na lepšího, tohle není chlap pro život, akorát by tě a vaše dítě udělal nešťastnými… Buď ráda, že jsi od něj odešla tak brzo a tak brzo ho prohlédla, teď můžeš začít nový život s lepším chlapem, nevracéj se, zbytečně by jsi s ním ztrácela drahocený čas a ten druhý odchod by mohl být mnohem mnohem bolestnější, a taky byste ho nemuseli se synkem přežít v úplném zdraví…
Takže za mě také jednoznačně NEVRACÉJ SE!! ![]()
Promiň, ale změnit se mohl jak chce, ale uhodil jednou uhodí znovu, je to jen otázkou času kdy. Bude pak mlátit tebe možná časem i malého, až zas bude žárlit nebo až bude klučík větší a něco provede. Děti a o to víc kluci tátu rozhodně potřebujou, ale pokud nechceš mít z dítěte agresora vyhni se tomu, aby syn otce z této stránky poznal.
Pridavam k tomu ze taky hrajou roli penize.chci pro meho syna doprat vse a ja sama mu to nedam.Moje materska je ta nejnizsi a nemam se na nikoho jinyho spolehnout nez na nej.
Anonymní píše:
Pridavam k tomu ze taky hrajou roli penize.chci pro meho syna doprat vse a ja sama mu to nedam.Moje materska je ta nejnizsi a nemam se na nikoho jinyho spolehnout nez na nej.
Uvědom si,že pokud se k němu vrátíš, tak můžete nakonec mít ještě i míň než máte se synem teď, až ti začne prohrávat v automatech i tvoji mateřskou, rozprodávat váš majetek, nedéjbože si ho vezmeš a on naseká dluhy, tak z toho můžeš vyváznout mnohem mnohem hůř… Jinak je to jeho dítě a on má na něj platit, pokud neplatí, tak ho žeň k soudu… Alimenty jsi měla vyřídit už dávno, pokud jsi to ještě teda neudělala, to je přece základ… ![]()
Tady je to jasný NE… ![]()
nechtěla jsem reagovat,ale nedá mi to…byla bys blázen,kdyby si se k němu chtěla vrátit!!!!!!Zamysli se nad sebou a uvědom si,že tady už nejde jen o tebe a o to co ty chceš,ale především bys měla myslet na svého syna…Já ti rozumím ty ho asi hodně miluješ,ale tvoje dítě by mělo být pro tebe ted nejdůležitější.
milá anonymní zakladatelko, přijde mi, že bohužel na jakýkoli náš argument, proč se k otci dítěte nevracet, máš nějaký protiargument. myslím si, že jsi stejně rozhodnutá to s ním zkusit a chtěla jsi, aby Tě tu někdo v Tvém rozhodnutí podpořil. promiň, je mi to moc líto, ale toho se tu od nás asi nedočkáš. zvlášť ne od nás, co jsme si tím prošli…
znovu a opět Ti radím, utíkej… taky jsem to pořád zkoušela, jeden čas mi dokonce dával pět tisíc z výplaty, ó jaká to částka, během týdne je ze mě vytahal zpět a během zbytku měsíce dalších iks peněz z mé mateřské a dluhy všude možně…
naposled Ti radím, pryč od něj..............
Tak když jsem si přečetla, že nejprve drogy, pak automaty. Nechci být ošklivá, ale to není vyrovnaný člověk, ale když to napíšu po lopatě, tak je to věčný „závislák“, pořád potřebuje nějakou berličku a nemyslím si, že takový člověk se dokáže postarat o rodinu.