Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vždycky jsme se tomu smáli, že je o 4 roky mladší…nevadilo to v ničem, máme spolu miminko Emmičku a on se najednou zbláznil do o 5 let mladší
bolí to
To mě mrzí, to je jasné, že to bolí. A odešel od vás úplně, nebo je šance, že dostane rozum a vrátí se?
je zlý, kope do mě, myslím, že je to konec. Půjdu zažádat o Emmi do mé péče a nebudu mu ji půjčovat, nezaslouýí si jí ![]()
Kope jako fyzicky?Nebo myšleno citově?
Emmičku mu budeš muset půjčovat,i když ne v tomto věku na dlouho,ale třeba na hodinku či dvě na procházku.Vím,že to bolí a není to jednoduché,ale je otec a má právo na dceru a dcera zase na otce.
Myslím,že věk nehrál ve vašem vztahu tu rozhodující roli,asi se pokazilo někde něco jiného.
na štěstí jen psychicky, ale i to bolí.
Prý existuje, že se miminko nemusí do dvou let půjčovat bez dozoru, tak to chci vyzkoušet. Bude se stěhovat do Prahy, já jsem z Děčína, tak že by jezdil jen na hodinku? To by se mu stejně nelíbilo. Včera vyhrožoval vystěhováním z bytu, už neví, jak by ublížil a to on odešel.. ![]()
Takže jemu je 36 a tak by mohl mít v hlavě už mozek ne? A ne penis! Já nevím co se mezi vámi stalo, možná to neklapalo a tys to neviděla nebo nevím. Ale příjde mi ubohé vyhodit matku s dítětem z bytu a ještě jí narovinu říct, že si našel o pět let mladší. Bože ti chlapi jsou někdy takoví volové… ![]()
přišel o práci a úplně mu přeskočilo, přitom se modlil, aby Emmi byla v pořádku, dva dny než mi to řekl, se se mnou miloval a pak…kop kop kop
To je dost smutne. Toho bych se dockat nechtela, ale u chlapu clovek nikdy nevi.
Snad to zvladnete holky.
belavue píše:
to je mi líto
chlapi mají někdy v hlavě opravdu nasráno![]()
![]()
I to je někdy až moc.
Já bych byla pro kastraci! můj otec byl nevěrný mamce a má z toho 3 letou dceru víme to 3 měsíce a je to děs!! moje iluze o chlapech jsou pod bodem mrazu…
Musím vás všechny opravit, tohle není chlap, tohle je zmetek největšího kalibru a označení za chlapa si opravdu nezaslouží. Jediný co si zaslouží je nakopat do kou*í… Nemám slov, místo aby byl vděčný za partnerku a malý miminko, tak udělá tohle… Prostě nakopat málo… ![]()
PS: A pokud už škodí teď, tak bude škodit i dál a klidně jen kvůli tomu, aby tě vytrestal a zdeptal, tak za/pro malou přijede… ![]()
Jo a ještě přeji hodně štěstí, ať to obě v pořádku zvládnete a soud dopadne ve váš prospěch… ![]()