Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vzala mi mé ideály o mě samé. Dala mi jistotu, že tráva jinde není zelenejsi. Uvědomila jsem si díky tomu co chci. Ukončila to hned po jednom hopu.
Každá nevěra naznačuje, že se stávajícím vztahem je něco dost špatně.
@Anonymní píše:
Kdo má zkušenosti s dlouhodobou a nebo jen jednorázovou nevěrou a dokázal by napsat co mu přinesla a nebo vzala?
Nechci číst příspěvky co by se mělo nebo nemělo, díky.
V počátku vzala psychickou pohodu a později dala manžela ![]()
Vzala mi duveru k druhemu a pocit, ze o me stoji, bavim jej, miluje me
Mně vzala klid a pevné nervy. Na druhou stranu mi otevřela oči a já zjistila, že jsem si vzala nesprávného muže.
@BiohazardMichell píše:
Každá nevěra naznačuje, že se stávajícím vztahem je něco dost špatně.
muž by ti řekl, že to tak není, že i spokojený muž v spokojeném vztahu si odskočí..a pak se vrátí k své, kterou miluje
@Kralikcek píše:
muž by ti řekl, že to tak není, že i spokojený muž v spokojeném vztahu si odskočí..a pak se vrátí k své, kterou miluje
a spokojená žena si v spokojeném vztahu taky odskočí a pak se vrátí ke svýmu, kterýho miluje?
@Božislava píše:
a spokojená žena si v spokojeném vztahu taky odskočí a pak se vrátí ke svýmu, kterýho miluje?
možná ano ![]()
Jen teda nevím, co vlastně u těch dalších hledají, když jsou spokojení ![]()
@BiohazardMichell Blbost, chlap rekne ze má vše ale zena je prostě okoukana tak skoci na neokoukanou.. ![]()
@Kralikcek Neco noveho, nove jine telo to co prostě neni okoukane.
@Annabela11 @Kralikcek Já to ale beru podle sebe, ne jak je to obecně.
@Annabela11 píše:
@Kralikcek Neco noveho, nove jine telo to co prostě neni okoukane.
tak nevěru jako takovou chápu, zkrátka nové vzrušení..
ale nechápu větu, kteou muži rádi říkají…tedy to, že i spokojený muž v spokojeném vztahu si odskočí…to už pak nejspíš není spokojený, když si odskočí ![]()
@Božislava píše:
jen v jednom případě a to, že je to u ní silnější než ona.
![]()
Kdo má zkušenosti s dlouhodobou a nebo jen jednorázovou nevěrou a dokázal by napsat co mu přinesla a nebo vzala?
Nechci číst příspěvky co by se mělo nebo nemělo, díky.