Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Annabela11 píše:čuňatka obecně jenom muži, nebo i ženy?
@Kralikcek Jsou to cunatka no
@Annabela11 píše:
@Božislava Muj nazor je ten ze cunatka jsou hlavne mizi
Já jenom, že muži potřebují protistranu, ne?
@Božislava Tak chlap nemůže podvadet ženu sam se sebou žejo? ![]()
@Annabela11 píše:
@Božislava Tak chlap nemůže podvadet ženu sam se sebou žejo?
No, to ne. A to je právě to, že ona chodí s ženáčem…
@Annabela11 píše:
@Božislava Tak chlap nemůže podvadet ženu sam se sebou žejo?
podle některých jo!! ![]()
@Anonymní píše:
Kdo má zkušenosti s dlouhodobou a nebo jen jednorázovou nevěrou a dokázal by napsat co mu přinesla a nebo vzala?
Nechci číst příspěvky co by se mělo nebo nemělo, díky.
Zlikvidovala vztah, já nevěrný nebyl.
Ahoj. Obnovuju téma. I když to není úplně k věci.
Jsou to víc než dva roky co mě manžel podváděl když jsem byla po druhé těhotná. Nějak nemůžu začít znovu. Děti jsou ještě malé. Hlídání moc není. Nechci zůstat pořád sama. Na druhou stranu jsem asi hodně poznamenaná. Mužům nevěřím. Strašně mi chybí fyzicky kontakt. Ale jen si vzpomenu jak si užil s milenkou a pak spal ještě se mnou a chce se mi
… Nevím co s tím. Taky už nejsem jen já. Mám strach hlavně o děti. Nechci je seznamovat s každým „strejdou“.
Přemýšlím jak se s tím vším srovnat.
@topkiss
No a jak to u vás teď vypadá? jak se manžel chová, jak fungujete? Omluvil se, projevil lítost? Stojí on o to to nějak urovnat a dát dopořádku?
Musíš popsat, jak žijete, jestli to má smysl držet nebo ne.
@bigl nejsme spolu od té doby. Jsem s dětmi sama… Tahle epizoda byla dlouhý příběh. Psala jsem i deníček
@topkiss
Aha, takže toto máš vyřešené, nevěrník už je pro tebe minulost a ty řešíš co? Jak se s tím vyrovnat? Jak si najít chlapa? Jak začít chlapům zase věřit? Nebo co konkrétně?
@bigl přesně tohle všechno řeším. Už je to dost dlouhá doba a nevím co dál
@topkiss nechat tomu čas? A až přijde ten pravej seznámit je s dětmi? Nevím jak je máš staré? Ale asi to musí být makačka být matka samoživitelka ![]()
@bigl se vším se nějak srovnat. Nevim co teď dál. Chlap mi na jednu stranu chybí, na druhou stranu si to neumím představit