Nevěra – co vám dala a vzala?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
alena1995
2.5.21 22:55
@topkiss píše:
https://www.emimino.cz/…ivoty-14104/?…Možná to bude víc dávat smysl

To je síla…

• Citovat
  • Upravit
945
2.5.21 23:02

@alena1995
A tím to úplně nekončilo. Téměř ty dva roky se řešilo dědictví přes právníky s jeho rodičema. Teď už je to definitivně za mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.21 07:02
@Anonymní píše:
Kdo má zkušenosti s dlouhodobou a nebo jen jednorázovou nevěrou a dokázal by napsat co mu přinesla a nebo vzala?
Nechci číst příspěvky co by se mělo nebo nemělo, díky.

Vzala mi hodně. Kompletní rodinu, děti vidím každý druhý tyden, vzala mi pocit finančního bezpečí (utáhnu vše sama, ale ten pocit, že to leží jen na mně není příjemný) a vzala mi část meho charakteru. Prostě mám pocit, že to ve mně probudilo mrchu :(
Dala mi to, že mi moc otevřela oči- s odstupem času vidím, jaká nerovnováha v tom vztahu byla. Podobně jak píšeš, všechno bylo na mě a odměnou mi byla nevěra. Nikdy už se nikomu nebudu obětovat a upřednostňovat zájmy druhého před svými. A dala mi takovou nejakou dravost- prostě makat na sobě a nezhroutit se s ptakovin. Ve vztahu k mužům zatím nevím… Je to přes rok a vážný vztah nemám. Také mám strach, ať děti nemají doma každou chvíli jineho strejdu.

• Citovat
  • Upravit
4785
3.5.21 09:02
@opozice píše:
nechceme nic kazit, jen ukázat realitu života. Člověk by měl umět občas něco zkousnout a pokud to jde, tak raději dát na domluvu a ne hned se rozvádět. :mrgreen: :zed:

To je moc hezký, že to tady radíš ženský, kterou chlap podváděl těhotnou, odešel za milenou (která mimochodem měla taky dvě děti) a když mu pak došlo, že nikde není tráva zelenější, tak se radši zabil. Tak určitě, měla se s ním radši domluvit, že může mít klidně dvě ženy, nebo ho chudáka vzít zpátky, když jí lhal a podváděl v jejím nejzranitelnějším období, kdy nosila jejich dítě. To je naprostá pohodička ;)

Jinak není žádná pravda, že se chlapi k ženským s dětma nehrnou, lidi ve věku 30+ už prostě většinou mají děti a seznamujou se úplně normálně, chlapi i ženský. To je život. Tak neplácej kraviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
3.5.21 12:27
@Freeandwild píše:
To je moc hezký, že to tady radíš ženský, kterou chlap podváděl těhotnou, odešel za milenou (která mimochodem měla taky dvě děti) a když mu pak došlo, že nikde není tráva zelenější, tak se radši zabil. Tak určitě, měla se s ním radši domluvit, že může mít klidně dvě ženy, nebo ho chudáka vzít zpátky, když jí lhal a podváděl v jejím nejzranitelnějším období, kdy nosila jejich dítě. To je naprostá pohodička ;)Jinak není žádná pravda, že se chlapi k ženským s dětma nehrnou, lidi ve věku 30+ už prostě většinou mají děti a seznamujou se úplně normálně, chlapi i ženský. To je život. Tak neplácej kraviny.

nedělej chytrou, jen píši, co vidím kolem sebe. A rozhodně nemám kolem sebe kruh jednoho kilometru. Málokterá ženská a to nemyslím zrovna zakladatelku neumí přiznat, že má také svoje chyby. Na všem, stejně tak na dohadech v rodinách i rozvodu musí být vždy dva. A to je kámen úrazu, že jedna strana to neumí přiznat a vidí jen tu stranu druhou. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2706
3.5.21 14:36
@topkiss píše:
https://www.emimino.cz/…ivoty-14104/?…Možná to bude víc dávat smysl

Je mi to moc líto. Někoho život prostě nakope do pr… A jak jsi na tom teď? Nějak jsem to nepochopila- tchánovci se k tobě tak chovali hlavně kvůli dědictví? Ráda bych tě obejmula :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
3.5.21 18:25

@123Soňa taky kvůli dědictví a vlastně jsem za všechno mohla já. Teď už od nich mám klid. Nevídam se s nima. Dostali peníze z dědictví. To bylo asi tak jediný, co je zajímalo. Soud bohužel odmítl přijmout dědictví děti kvůli hypotéce, takže děti nedostaly a nic je jsem musela vyplatit. Ale jestli budu mít od nich už napořád klid, stalo to za to.
Konečně s dětma bydlíme ve svym a budujeme nový domov. Což je strašně fajn.
Jinak se v tom tak nějak placam. I když už je to všechno uzavřený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13967
3.5.21 18:39
@opozice píše:
nedělej chytrou, jen píši, co vidím kolem sebe. A rozhodně nemám kolem sebe kruh jednoho kilometru. Málokterá ženská a to nemyslím zrovna zakladatelku neumí přiznat, že má také svoje chyby. Na všem, stejně tak na dohadech v rodinách i rozvodu musí být vždy dva.A to je kámen úrazu, že jedna strana to neumí přiznat a vidí jen tu stranu druhou. :mrgreen: :mavam:

Vytučněné mi přijde jako hloupost. Ona ho těhotná dohnala k tomu, aby šel kukat jinam?? Asi ne, že? To že to nechtela trpět, je snad pochopitelný. On jen srabacky utekl od problémů a nechal 2 děti bez otce :pocitac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
3.5.21 18:44
@Pidulka1991 píše:
Vytučněné mi přijde jako hloupost. Ona ho těhotná dohnala k tomu, aby šel kukat jinam?? Asi ne, že? To že to nechtela trpět, je snad pochopitelný. On jen srabacky utekl od problémů a nechal 2 děti bez otce :pocitac:.

Píšeš to, jako by jsi tam s nimi žila a sdílela všechny jejich problémy. On si každý popisuje život tak, jak mu to připadá pro něj nejvýhodněji. A jejich život nezačal od doby, kdy byla naprcaná. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13967
3.5.21 19:02
@opozice píše:
Píšeš to, jako by jsi tam s nimi žila a sdílela všechny jejich problémy. On si každý popisuje život tak, jak mu to připadá pro něj nejvýhodněji. A jejich život nezačal od doby, kdy byla naprcaná. :mrgreen: :mavam:

Mne nebaví ty řeči, že za rozchod můžou vždy 2, to je blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
3.5.21 20:21
@topkiss píše:
@123Soňa taky kvůli dědictví a vlastně jsem za všechno mohla já. Teď už od nich mám klid. Nevídam se s nima. Dostali peníze z dědictví. To bylo asi tak jediný, co je zajímalo. Soud bohužel odmítl přijmout dědictví děti kvůli hypotéce, takže děti nedostaly a nic je jsem musela vyplatit. Ale jestli budu mít od nich už napořád klid, stalo to za to.
Konečně s dětma bydlíme ve svym a budujeme nový domov. Což je strašně fajn.
Jinak se v tom tak nějak placam. I když už je to všechno uzavřený
Četla jsem tvůj příběh :hug: takže baba už o vnoučata nemá zájem? Tenkrát si psala, že se chce soudit o styk.
Tak hlavně že už od ní máš pokoj. Přeju ti jen a jen štěstí a do budoucna nějakého supr parťáka :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
945
3.5.21 20:34

@micta vyhrožovala soudem o styk. Ale od doby co dostala prachy jí to evidentně přešlo. A jsem ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.21 20:42

@topkiss tvůj příběh je šílený. Člověku se nechce věřit, že něco takové se opravdu může stát 🤦🏻‍♀️ Držím ti pěsti v dalším životě. Ať už je jen lépe 🙏 Také se mi manželova rodina po jeho nevěře obrátila naprosto nelogicky zády. Milenku si hned začali zvát domů a i ji navštěvovali :poblion: Je to kruté, ale víš jak… Karma.
A na takové kydy, že na rozpad vztahu jsou vždy 2… Ano, 2 v tom vždy jsou, ale jeden kolikrát jen proto, že druhý neví co se sebou a neváží si ničeho.

• Citovat
  • Upravit
945
3.5.21 21:31
@Anonymní píše:
@topkiss tvůj příběh je šílený. Člověku se nechce věřit, že něco takové se opravdu může stát 🤦🏻‍♀️ Držím ti pěsti v dalším životě. Ať už je jen lépe 🙏 Také se mi manželova rodina po jeho nevěře obrátila naprosto nelogicky zády. Milenku si hned začali zvát domů a i ji navštěvovali :poblion: Je to kruté, ale víš jak… Karma.
A na takové kydy, že na rozpad vztahu jsou vždy 2… Ano, 2 v tom vždy jsou, ale jeden kolikrát jen proto, že druhý neví co se sebou a neváží si ničeho.

To mě mrzí. Jeho se s milenkou taky přátelí. Ona byla ta se kterou byl šťastnej. Takže asi tak. A mě je to jedno. Ať si dělají co chtějí. Tak jasný. Vždy je chyba na obou stranách. Já jsem chtěla rodinnej Život a on neví úplné jinýho. A ke konci jsem se nestačila divit, a kym jsem to vlastně žila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová