Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@free333 píše: Úplně na cokoli?
I na tlustou bezzubou?
Je takova mekka a nuchnava a absence zubu ma pry pri felaci neopakovatelne kouzlo
.
@vonajebohyne píše:
Je takova mekka a nuchnava a absence zubu ma pry pri felaci neopakovatelne kouzlo.
@zoidberg píše:
Promiň, ale to je přihrávka. Ono to STOJÍ jen na vnější kráse, pochybuji, že má
někdo erekci jen z ženina intelektu, ale potřebuje k tomu hlavně vizuální podnět. I když s dostatečným přetlakem se dá vlézt na cokoli…
Hele, ano tobě opravdu STOJÍ jen díky vzhledu. Tak to ber. A s tím se smiř ![]()
@Celina píše:
Notorický nevěrník, který si tímto způsobem lechtá ego a dodává sebevědomí se
1. nikdy nezmění
2. bude zahýbat i kdyby měl doma sex každý den
Tyhle typy to potřebují jako drogu a jako správní závisláci vůbec neřeší následky. Navíc jim bývá de facto úplně fuk, která ty nohy roztáhne.
Honza Nedvěd ![]()
Ale máš pravdu, to jsou třeba lidi co chtějí žít v tom zamilovaným rauši a jak vztah zevšední tak jdou jinam.
@vonajebohyne píše:
Je takova mekka a nuchnava a absence zubu ma pry pri felaci neopakovatelne kouzlo.
A klidně si uplácáš prso i na zádech ![]()
Ahoj božská
![]()
@KalamityJohn píše:
A klidně si uplácáš prso i na zádechAhoj božská
![]()
![]()
@bartsch píše:
Hele, ano tobě opravdu STOJÍ jen díky vzhledu. Tak to ber. A s tím se smiř
Bože jsem tomu rád, kdyby se mi postavil při projevu Madeline Albrightové, to by byl teprve průser a nutná léčba ![]()
@vonajebohyne píše:
@vonajebohyne píše:
Jako vždy máš pravdu ![]()
@zoidberg píše:
Bože jsem tomu rád, kdyby se mi postavil při projevu Madeline Albrightové, to by byl teprve průser a nutná léčba
@zoidberg píše:
Bože jsem tomu rád, kdyby se mi postavil při projevu Madeline Albrightové, to by byl teprve průser a nutná léčba
To jsem slyšel o chlapovi v UK co tradičně se ženou souloží před televizí když má královna novoroční projev.
![]()
@bartsch píše:Nezacházej do extrémů
Předpokládám, že její charakter, intelekt a vnitřní krása je naprosto naprůměrná. A stejně to nebude většině chlapů stačit k sexuálnímu vzrušení.
Za ten extrém se omlouvám, napadla mě ještě Angela Merkelová, ale je tu spousta úchyláků a ještě by se někomu mohla líbit ![]()
Příspěvek upraven 23.05.17 v 12:30
@zoidberg píše:
A jde ciste o fyzicno nebo vas rozdeluji i ideove zalezitosti?
A jak to mas s Hillary
?
Tipuju ale, ze s Melanii Trump by to mohlo stoupnout.
@vonajebohyne píše:
A jak to mas s Hillary?
Mám spíše blíže k republikánům, takže Hillary bych dovolil maximálně učit moje děti anglicky.
Melanii bych dovolil spoustu jiných věcí ve všech jazycích světa ![]()
@vonajebohyne píše:
A jak to mas s Hillary?
Náhodou Hitlery zvolily šestou nejkrásnějšší ženou světa. Nekecám
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat