Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, je tu nějaká, která je čerstvě po rozchodu jako já? Právě odjel do práce, nepřijede 5 dní. Nemůžu spát, tak jsem tu. Stále ho miluju, chtěla jsem s ním zestárnout. Několik měsíců se jen dohadujeme, a jeho to už přestalo bavit. Chce mít klid. Na naši lásku zapomněl. Byli jsme spolu přes 2,5 roku. Je mi 34 a mám opět zlomené srdce. Chlapa nechci vidět, to říkám. Tenhle byl ten, se kterým sem chtěla zestárnout. JIného nechci. Vím, že mám spoustu chyb, však on taky není právě dokonalý. A navrhovala jsem, že začneme odzačátku, půjdeme na terapii či co, ale ne. Už nechce. NIc ho nepřesvědčí a vím, že nejhloupější a zároven nejtěžší je nepřemlouvat ho. ale stejně jsem brečela a chtěla ho objímat.. láska je krutá. Jeden den máte všechno a druhý nic a nikoho!
Taky jsem cerstve sama. Opravdu nic prijemneho. Obzvlast, kdyz to clovek ukoncit nechce…
Ale ono to casem preboli, clovek si uvedomi, ze je to tak opravdu nejlepsi a bude se mit lepe.
Tak trochu frazovita odpoved, ale je to tak.
![]()
Opustil a pak se zas vratil, nedala jsem pokoj.je to 7 let. vzdycky je nadeje ![]()
Tak to asi nebyl ten pravy..
S ex jsem se rozchazela rok a pul..vim, ze by me neopustil, ac me podvadel..vzdycky se vratil ke me..ja blbka si ale myslela, ze mi bez nej bude hur..byli jsme spolu 7 let..prvni laska (od 15 do 22..)..rikala jsem si, ze ted tak do 30 nechci zadny vazny vztah..
Ok..clovek mini..zivot meni..
Ted mam nejuzasnejsiho chlapa (uz 3 roky..cekame miminko..) a svete div se..je mi s nim o moc lip..nez bylo s predchozim..
Neopustil mě teď ani nedávno, ale měla jsem s nim naplánované děti a budoucnost. Byli jsme spolu 5 let díky mému přemlouvání a všechno na nic. Byla jsem přesvědčena, že takového už nepotkám. No, potkala jsem lepšího. Svého manžela a tátu svých dětí. A jsem teď vděčná, že jsem u bývalého nedostala další šanci, zbytečně bych ztrácela čas.
Taky jsem si myslela, že když mě opustil, tak se mi zhroutil svět, že on byl pro mě dokonalý, až s odstupem času jsem si uvědomila, jak mě vztah s ním vysál, jak jsem byla zlá a prorivná na všechny, teď to vnímám jako temné období ![]()
Musela jsem se ze dne na den odstěhovat z Ostravy do Prahy, ale hned třetí den v Praze jsem potkala svého současného partnera, nikdy c životě jsem se tak nezamilovala! Navíc tak rychle po rozchodu.
Teď jsme manželé, čekáme druhé dítě a je nám pořád krásně ![]()
@slunecnice82 podle minulé diskuze jsi ho měla opustit ty
. Spokojený vztah to přece nebyl ![]()
Holka vzpamatuj se! Zacni si vazit sama sebe. On te opousti a ty ho chces objimat?
Ja bych po nem radsi neco hodila.
Jsem se mrkla taky na tve diskuze, ocividne si hledas porad ty same spatne typy a delas ty same chyby.
Misto touhy milovat a chtit rodinu, zacni mit rada predevsim sama sebe, pak totiz prijde i to ostatni.
Tohle se čte hezky. Jen se to určitě netýká už mne. Vím, že je tvrdohlavej, už se rozhodnul. Tohle už jsem zažila, chlap, když si vezme něco do hlavy, je konec.
@Markéta80 píše:
@slunecnice82 podle minulé diskuze jsi ho měla opustit ty. Spokojený vztah to přece nebyl
Máš pravdu, už se dohadujeme delší dobu, ale láska je láska. Nikde to není dokonalý, věřím, že u nás to byl problém komunikace. Jenže on se už bojí cokoliv zkoušet, protože by to dopadlo stejne:(
@helus00 píše:
Taky jsem cerstve sama. Opravdu nic prijemneho. Obzvlast, kdyz to clovek ukoncit nechce…Ale ono to casem preboli, clovek si uvedomi, ze je to tak opravdu nejlepsi a bude se mit lepe.
Tak trochu frazovita odpoved, ale je to tak.
![]()
Právě že já nechci, aby to přebolelo. U minulých vztahů jsem věděla, že to zvládnu, že je dobře, že jdeme od sebe. tady si tím jistá nejsem. je to spíš v té komunikaci. máme toho docela dost zasebou, nechci o něj prostě přijít. ale nevím, jeslti mám ještě naději:(
Holka, toto je tvoje starší diskuze https://www.emimino.cz/…chod-285839/
Fakt takového „partnera“ chceš zpátky?
![]()
@bartsch píše:
Holka, toto je tvoje starší diskuze https://www.emimino.cz/…chod-285839/
Fakt takového „partnera“ chceš zpátky?![]()
Já vím. Stále si ale myslím, že je to o komunikaci, protože když se obejmeme, cítím to. Jeho zájem, starost a klid na duši. Vím, že se milujeme, ale on to prostě vzdal. Je to asi snažší.
A co je nejhorší, že když sem mu brečela na rameno, tak mě utěšoval, že to bude dobrý a objal mne. A ze mi pomůže se stěhováním. O tohle přece nestojím. Možná už mě vlastně nemiluje, a je jen slušnej. Za měsíc se musíme odstěhovat.. Doufat, že se něco změní je asi naivní ![]()