Rozchod, taky vás opustil?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2249
22.5.17 08:51

@slunecnice82 já mám spíše pocit, že si to jen namlouváš.
Vždyť podle té diskuze jsi mu dělala jen služku, to mi nepříjde jen o komunikaci.
Spíš máš strach být sama, udělat ten krok…takhle se budeš jen trápit, pořád to bude jen dokola.
Začni si sebe aspoň trošku vážit, jinak se nediv, že si hledáš jen typy, které tě využívají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
22.5.17 08:53
@Rive píše:
Taky jsem si myslela, že když mě opustil, tak se mi zhroutil svět, že on byl pro mě dokonalý, až s odstupem času jsem si uvědomila, jak mě vztah s ním vysál, jak jsem byla zlá a prorivná na všechny, teď to vnímám jako temné období :lol:
Musela jsem se ze dne na den odstěhovat z Ostravy do Prahy, ale hned třetí den v Praze jsem potkala svého současného partnera, nikdy c životě jsem se tak nezamilovala! Navíc tak rychle po rozchodu.
Teď jsme manželé, čekáme druhé dítě a je nám pořád krásně :)

Hezké, jako z filmu. Nějaký anděl Ti ho seslal do cesty. To se děje jiným lidem ale ne mně. Moc Vám to přeju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
22.5.17 08:57

@slunecnice82 ale to by se stalo i tobě, kdybys jen trošku změnila svůj životní postoj, opustila to, co prostě nefunguje a dala šanci sobě.
Nezapomeň, že jediný člověk, který s tebou bude do konce života, každý den, jsi jen ty! Tak si začni sama sebe vážit, měj se ráda a veř, že potkáš někoho, kdo se k tobě bude chovat krásně.
Jak si tě můžou vážit ostatní, když ty si nevážíš sama sebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.17 09:00

Tý jo, úplně tě chápu a nikdy bych nenapsala, ať se vzpamatuješ, protože ho chceš objímat. Ač bych to do sebe nikdy neřekla, dělala jsem ještě minulý týden to samé, hledala jsem útěchu v obětí u chlapa, který mi ublížil tolik, jak zatím nikdo jiný. Nedá se to moc vysvětlovat někomu, kdo to nezažil… U mě je to všechno ještě jiný tím, že s ním mám půlroční holčičku. Tolik, ale tak strašně moc jsem tu naši rodinu chtěla udržet pohromadě a on odešel, protože se prý zamiloval jinde. Nejhorší na tom je, že ten náš vztah, jak jsem ho cítila, byl do poslední chvíle krásnej, každý ráno pusa, než šel do práce a jak přišel z práce, usínání v obětí, sex, společné výlety a péče o dceru, naproste jsem to nepochopila, bylo to jako ta nejhorší noční můra. Já vím, já vím, už když to píšu, tak si říkám, že přece o člověka, který tohle dokáže, bych si neměla ani kolo opřít, jenže…Pořád ho miluju, snažím se ho pustit…Potěšily mě tu komentáře o těch následujícíh krásných vztazích, tak se snad budu víc a víc těšit na nové začátky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
22.5.17 09:07
@Rive píše:
@slunecnice82 ale to by se stalo i tobě, kdybys jen trošku změnila svůj životní postoj, opustila to, co prostě nefunguje a dala šanci sobě.
Nezapomeň, že jediný člověk, který s tebou bude do konce života, každý den, jsi jen ty! Tak si začni sama sebe vážit, měj se ráda a veř, že potkáš někoho, kdo se k tobě bude chovat krásně.
Jak si tě můžou vážit ostatní, když ty si nevážíš sama sebe?

Tohle všechno vím a nemyslím si, že si sebe nevážím. Ba naopak, mám se ráda. Tak kde je chyba?:) A to že někoho miluju a jsem ochotná pro to něco obětovat a tolerovat neznamená, že si sebe nevážím. Ale děkuju za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
22.5.17 09:11

@slunecnice82 no nevím, ale kdyby ses měla ráda, tak sebou nenecháš tak zametat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
22.5.17 09:16

@slunecnice82 je to otřepaná fráze ale životem odzkoušeno, že velmi pravdivá:něco musí skončit aby mohlo začít něco lepšího! :kytka:
Lepila jsem vztah s bývalým 1,5roku, prave ke konci jsem myslela že je vše v poŕàdku, hledali jsme byt, plánovali budoucnost a bum, rozešel se se mnou a ještě zapíral že je to kvůli jiné konkrétní ženě. Poslední den mě objímal a utěšoval a poté jel za ní..za 9měsíců co jsem všechny odmítala se objevil ON a je to stokrát lepší než vztah s exem a jsem ex vděčná, že mě opustil :mrgreen:
(ex co vím, je s tou dotyčnou ženatý a snad spokojený, jen nevím co ona, protože ti co rádi podvádějí se moc nemění, ale třeba zrovna ona jej změnila ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
22.5.17 09:21

@slunecnice82
Taktéž se přikláním k tomu, že bych ti Nikdy nenapsala ať se vzpamatujes. Tento tvůj příspěvek tu ale vážně pochopí jen málokdo. Každý tě odsoudí, že si sebe nevážis, že se ponižujes atd. Většinou samozřejmě od těch co to neznají nebo si něčím prošly, ale měly u toho jiné pocity. Tak snad ti tady ty příspěvky jak to nikdo nechápe moc neublíží. :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
22.5.17 09:25
@slunecnice82 píše:
@Bůča píše:
Opustil a pak se zas vratil, nedala jsem pokoj.je to 7 let. vzdycky je nadeje :srdce:
Tohle se čte hezky. Jen se to určitě netýká už mne. Vím, že je tvrdohlavej, už se rozhodnul. Tohle už jsem zažila, chlap, když si vezme něco do hlavy, je konec.

cas ukaze, nkdy nevis co bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
22.5.17 09:25
@Bizky píše:
@slunecnice82
Taktéž se přikláním k tomu, že bych ti Nikdy nenapsala ať se vzpamatujes. Tento tvůj příspěvek tu ale vážně pochopí jen málokdo. Každý tě odsoudí, že si sebe nevážis, že se ponižujes atd. Většinou samozřejmě od těch co to neznají nebo si něčím prošly, ale měly u toho jiné pocity. Tak snad ti tady ty příspěvky jak to nikdo nechápe moc neublíží. :( :(

Ale ono to je, že se ponižuje a ja to dělala taky, ale to si až zpetně clověk uvědomí ;) teď to tak prožívá a pokud to tak potřebuje tak je to ok, taky bych nepsala ať se vzpamatuje protože se vzpamatuje sama až přijde čas, až to nejhorší přejde a přijde to samo vývojem a ne tím, že to někdo napíše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
22.5.17 09:27
@slunecnice82 píše:
Já vím. Stále si ale myslím, že je to o komunikaci, protože když se obejmeme, cítím to. Jeho zájem, starost a klid na duši. Vím, že se milujeme, ale on to prostě vzdal. Je to asi snažší.

U vás to není láska a ani není problém v komunikaci. Každý z vás si představuje ten partnerský život jinak. On s tebou moc nepočítá, chceš po něm něco, co on nechce dělat, chce to po svém a nehodlá na tom nic měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
22.5.17 09:30
@Pipilota Puncochata píše:
Tý jo, úplně tě chápu a nikdy bych nenapsala, ať se vzpamatuješ, protože ho chceš objímat. Ač bych to do sebe nikdy neřekla, dělala jsem ještě minulý týden to samé, hledala jsem útěchu v obětí u chlapa, který mi ublížil tolik, jak zatím nikdo jiný. Nedá se to moc vysvětlovat někomu, kdo to nezažil… U mě je to všechno ještě jiný tím, že s ním mám půlroční holčičku. Tolik, ale tak strašně moc jsem tu naši rodinu chtěla udržet pohromadě a on odešel, protože se prý zamiloval jinde. Nejhorší na tom je, že ten náš vztah, jak jsem ho cítila, byl do poslední chvíle krásnej, každý ráno pusa, než šel do práce a jak přišel z práce, usínání v obětí, sex, společné výlety a péče o dceru, naproste jsem to nepochopila, bylo to jako ta nejhorší noční můra. Já vím, já vím, už když to píšu, tak si říkám, že přece o člověka, který tohle dokáže, bych si neměla ani kolo opřít, jenže…Pořád ho miluju, snažím se ho pustit…Potěšily mě tu komentáře o těch následujícíh krásných vztazích, tak se snad budu víc a víc těšit na nové začátky…

Děkuju, že si to sem napsala. To je strašlivé. Právě, že nechápu, když to všechno vypadá dobře, nemáš ponětí, že je něco špatně, tak on Tě nechá. Proč? My se třeba dohadovali, vím, že to skřípalo, takže se to dalo čekat, bud rozchod nebo nějakou změnu. a tu jsem teda chtěla v podobě odstěhování se od jiného bytu, protože v tom, co jsme, jsme neštastní a zapříčinil frustraci a stres a nejspíš ty dohady. Ale raději to vzdá úplně a nedá tomu už šanci. Tak si máme jít každý svou cestou. No možná na to přijdu, časem určitě, že bud to bylo dobře nebo zajdem na kafe a vše se spraví. Raději bych to druhé. Niméně ted k Tobě. je tak snadné říct, o něj bych si ani kolo neopřela, nemáš to zapotřebí, nevážíš si sama sebe apod. Ale sakra lásce neporučíme a když milujeme tak i s chybami. A to, že nám někdo ublíží, že to vzdá nebo si najde někde jinou, to přece neznamená, že se hned odmilujeme. Jo kéž by existoval na to prášek. Bohužel, to musíme protrpět. Jenže kde na to brát tu sílu? tohle není moje poprvé, takže vím, že to bude dlouhý proces :,( Myslím, že to v Tvém případě nemusí být konečná verze. Vždyt se může vrátit. Možná se mu zbouřily hormony a zjistí, co v Tobě má a že zahodit rodinu pro nějakou pipinu… Každdopádně máš tu maličkou, takže musíš být silná! Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
22.5.17 09:42

S ohledem na minulou diskuzi ti musim rict, ze myslim, ze jsi se upnula na tu svoji predstavu, jak te konecne pochopi a budete stastna rodinka…Zamilovala jsi se do sve predstavy o tom, jaky by podle tebe mohl byt, ale jaky opravdu je a co chce, jsi nebyla schopna ani nechtela videt…
To jak to vidi on jsi ignorovala a nebrala vazne. A ze svym chovanim ti daval sakra najevo, jak to vidi on. To jak se k tobe choval, mluvi za vse. Asi ho to jednodusse uz nebavilo… Bud rada ze na to mel koule a rozseknul to, jednou mu za to jeste podekujes. Proste se k sobe nehodite…i kdyz te to boli. Predstavy a realita jsou nekdy dost odlisne veci…

Preji ti, at casem narazis na chlapa, co te bude mit opravdu rad a bude si te vazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
22.5.17 09:53
@PandaVanda píše:
S ohledem na minulou diskuzi ti musim rict, ze myslim, ze jsi se upnula na tu svoji predstavu, jak te konecne pochopi a budete stastna rodinka…Zamilovala jsi se do sve predstavy o tom, jaky by podle tebe mohl byt, ale jaky opravdu je a co chce, jsi nebyla schopna ani nechtela videt…
To jak to vidi on jsi ignorovala a nebrala vazne. A ze svym chovanim ti daval sakra najevo, jak to vidi on. To jak se k tobe choval, mluvi za vse. Asi ho to jednodusse uz nebavilo… Bud rada ze na to mel koule a rozseknul to, jednou mu za to jeste podekujes. Proste se k sobe nehodite…i kdyz te to boli. Predstavy a realita jsou nekdy dost odlisne veci…Preji ti, at casem narazis na chlapa, co te bude mit opravdu rad a bude si te vazit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
22.5.17 09:55
@slunecnice82 píše:
Děkuju, že si to sem napsala. To je strašlivé. Právě, že nechápu, když to všechno vypadá dobře, nemáš ponětí, že je něco špatně, tak on Tě nechá. Proč? My se třeba dohadovali, vím, že to skřípalo, takže se to dalo čekat, bud rozchod nebo nějakou změnu. a tu jsem teda chtěla v podobě odstěhování se od jiného bytu, protože v tom, co jsme, jsme neštastní a zapříčinil frustraci a stres a nejspíš ty dohady. Ale raději to vzdá úplně a nedá tomu už šanci.Tak si máme jít každý svou cestou. No možná na to přijdu, časem určitě, že bud to bylo dobře nebo zajdem na kafe a vše se spraví. Raději bych to druhé. Niméně ted k Tobě. je tak snadné říct, o něj bych si ani kolo neopřela, nemáš to zapotřebí, nevážíš si sama sebe apod. Ale sakra lásce neporučíme a když milujeme tak i s chybami. A to, že nám někdo ublíží, že to vzdá nebo si najde někde jinou, to přece neznamená, že se hned odmilujeme. Jo kéž by existoval na to prášek. Bohužel, to musíme protrpět. Jenže kde na to brát tu sílu? tohle není moje poprvé, takže vím, že to bude dlouhý proces :,( Myslím, že to v Tvém případě nemusí být konečná verze. Vždyt se může vrátit. Možná se mu zbouřily hormony a zjistí, co v Tobě má a že zahodit rodinu pro nějakou pipinu… Každdopádně máš tu maličkou, takže musíš být silná! Držím palce

Co vypadalo dobře? 8o :nevim: V dubnu jsi psala něco úplně jiného:

***Narážím na ty samé typy, rozchod

Ahoj holky, je mi moc smutno, protože jsem si konečně uvědomila, že můj přítel není ten, za koho jsem ho měla. A musím se ve svých 34 letech opět rozejít. Už nemůžu dál..
Je mi 34 a věřila jsem, že se chceme vzít ( jsem s ním zasnoubená), věřila jsem, že když hledám víc jak rok a půl byt ke koupi, že to chce taky,– ale pořád odkládá hypotéku, že na ni nemáme, ale to je lež. Přáli jsme si miminko, takže se mi po dlouhé době podařilo otěhotnět, bohužel to mimi k nám nejspíš nechtělo a musela jsem jít na vyvolaný potrat, před měsícem.

Když se napije, tak umí být zlý. Nerada s ním tu chvíli jsem. A když jsem ho včera měla vést přes 60 km v autě domů a napitýho, řekla jsem mu, at dojede druhý den vlakem. Ze přece může spát u táty, se kterým mimochodem na to pivo a rum pořád chodí. Je řidič z povolání, takže se vídáme jen přes víkend a i tehdy často jezdí pryč právě za tátou, aby mu prý s něčím pomohl na chalupě, ale pak jde po obědě hned na pivo a přijede další den. Domů se vlastně jede vyspat, najíst, pro čisté prádlo a pomilovat se. Jsem takový hotel, o vše se starám já, o ni se nezajímá, nic neuklidí, s ničím nepomůže. Jsem hloupá… nemyslím, že by se mohl změnit a hlavně, proč by to dělal, když mu to takhle vyhovuje? Nač kupovat byt, nač mít dítě.. vše je starost.

Když jsem to četla od jiných, říkala jsem si, jak můžou být tak slepé. Ale já jsem jedna z nich:( Můj bývalý byl totéž, co tenhle. Jen místo za tátou pořád jezdil za mámou, která to bez něj nedala. Stále hledá důvody, proč něco nejde, místo aby našel způsob, jak by to šlo. Milovala jsem téměř 3 roky člověka, kterému jsem dala srdce a svůj čas. A co mi dal on? nevím, jestli mám ještě sílu začít znova. Ted mě čeká odstěhovat se z nájmu,… jediné, co jsem chtěla bylo milovat a mít rodinu. Jak naivní:(((***

Za tohle ani ten byt nemůže. Chyba je někde úplně jinde a ty ji teď schválně přehlížíš. Žiješ teď opravdu ve svých představách, ale realita je zcela jiná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí