Ponižující nevěra, přesto ona zůstává

Anonymní
21.5.17 14:55

Ponižující nevěra, přesto ona zůstává

Ahoj holky, rada bych se zeptala na vas pohled na tuto situaci. Ja sama to nechapu a nesnesla bych to. :nevim: Prosim o zachovani anonymu, jedna se o citlive rodinne informace.

Moje nevlastni sestra (sice jsme spolu nevyrustali, ale mame fajn vztahy) ma muze, maji spolu dceru. Kdyz byly male asi 2 roky, muz ji zacal podvadet se sousedkou. „Chodil behat, o vikendu jezdil za rodinou do sousedni vesnice atp.“ Sestra si niceho nevsimla. Jenze sousedce to po case prestalo stacit a chtela tak nejak asi vic a tak naplanovala dovolenou s partou znamych z prace (pracuji ve stejne firme, ne na stejnem pracovisti) k mori. Segre neco naznacovali lidi z baraku, ale neverila… Na te dovolene se to fakt provalilo, segra z toho byla fakt znicena, zhroutil se ji svet. Dokonce to pry dopadlo tak, ze oni dva se sestehovali na jeden pokoj a segra s malou byly samy… :cert:
Ale to jeste neni to, co ja osobne nejvic nechapu. Muz si pry tu sousedku zve k nim domu, divaji se „ve trech“ na film a pak se pta segry, jestli si uz pujde lehnout jako ze by se oni dva asi muchlovali na gauci nebo nevim… :nevim: :zed: Kdyz se ho sestra pta, jak to vyresi, ze takhle to nejde, pry asi zustane s nimi, ale ona ho potrebuje, je to jeho pritelkyne, on s ni pry nic nema a ze kdyz to segra nechape, tak je hloupa a mela by se lecit v blazinci. Na sousedku pry peje ody, jak je vzdelana a skvela a segra je hloupa, tlusta a neschopna… Nakonec to dopadlo tak, ze u ni travi dva vecery v tydnu a dopoledne z vikendu, domu prijde na uvareny obed… Segra ho i po tom vsem pry miluje a tohle vsechno trpi. :think:

Myslela jsem si, ze pujdou od sebe, ale ne. Jenze pro me je to nepredstavitelna situace a tak se ptam, zazila jste to nektera, dovedete pochopit prip.rict mi PROC v tomhle segra zustava? :nevim: :oops:
Diky za precteni a prip. za komentar, ja jsem sama bezradna a rada bych pomohla… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1020
21.5.17 14:58

Myslím, že nic s tím neuděláš. Musí otevřít oči ta účastněná osoba. A opravdu, bohužel, musíš to nechat na nich a je to vlastně jejich věc. Jediné, co můžeš je promluvit si s ní, ale já bych to nedělala, budeš ta špatná ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terisos
21.5.17 15:01

Bohužel, dokud to nepochopí a nerozsekne sestra, nic ti do toho není… Jde o jejich rodinu. Chlap se může zase dostat do normálu, nebo odejít k „nabíječce“. Je fajn, že ji třeba vyslechneš nebo jí řekneš, co bys na jejím místě udělala. Ale za ni to nevyřeší nikdo jiný. Je mi jí jako ženy líto, že nemá hrdost.

• Citovat
  • Upravit
101871
21.5.17 15:04

Proč? Těžko říct, mohou za tím být finance, to, že jinak jako táta on funguje, strach ze změny, strach z toho, že bude na dítě sama, doufá, že se sousedka okouká a bude zas klid… každopádně nejlepší pomoc, kterou můžeš sestře poskytnou je ji nechat vypovídat, pokud bude chtít a jinak do toho nerýpat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.17 15:14

On jako otec moc nefunguje, pry nechtel ani jezdit s kocarkem, ale dite pry chtel… :nevim: Ja vim, ze to musi rozseknout a vyresit segra, jen mi to trha usi i srdce a nejak, i kdyz se snazim, nedokazu pochopit, ze v tom segra dokaze byt… :oops: Spis me zajimalo, jestli je tu treba nekdo podobny a co ho treba vedlo k tomu zustat a jak mohl po tom vsem partnera milovat a omlouvat ho… Zakladatelka :nevim: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
101871
21.5.17 15:17

Tak to jestli někdo chce nebo nechce jezdit s kočárkem nic neříká o tom jaký je otec… mě taky ježdění s kočárkem nebere a dělala jsem to pouze s kamarádkou neb si při tom pokecám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
21.5.17 15:21

Nechapu, nechapu a potreti nechapu… :zed: Tohle by bylo pod mou uroven. Zustava s nim mozna kvuli financni a existencni zavislosti? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
21.5.17 15:26
@Elephantka píše:
Nechapu, nechapu a potreti nechapu… :zed: Tohle by bylo pod mou uroven. Zustava s nim mozna kvuli financni a existencni zavislosti? :nevim:

podle mne se spíš jedná o závislost citovou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15111
21.5.17 15:35

@Malaga je možné, že by měl ještě v takovémhle případě k partnerovi city? To si fakt nedovedu představit. Já jen když jsem to četla, jsem se pěkně rozčílila, i nevěra musí mít nějakou hranici, která se nepřekračuje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
21.5.17 15:44
@boball píše:
@Malaga je možné, že by měl ještě v takovémhle případě k partnerovi city? To si fakt nedovedu představit. Já jen když jsem to četla, jsem se pěkně rozčílila, i nevěra musí mít nějakou hranici, která se nepřekračuje :cert:

Ano, možné to je, to není zamilovanost a láska, ale citová závislost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15111
21.5.17 15:48

@Malaga tak snad brzo najde sama sebe. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
21.5.17 17:33

No tak to je síla…já bych jí našla jinýho chlapa, hele v náručí jiného se zapomíná a řeší všechno líp…jinej chlap jí může dodat sebevědomí, který je momentálně hodně pod bodem mrazu, díky tomu jejímu blbcovi, on to řešit nebude, to je jasný, proč by měl, mu nic nechybí…ani postel ani domácí komfort

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
21.5.17 17:51

Chudák sestra. Ale jako odpověď na tvou otázku, proč v tom vztahu zůstává - finanční situace nebo zamilovanost? Ono je lehké si říct „já bych v tom vztahu nebyla“, ale pokud by sama nebo s alimenty dítě neuživila, tak co jí zbývá?
Jinak já v okolí podobný vztah znám (ale tam ji chlap nepodvádí tak okatě a nezve si milenku domů) a je to čistě kvůli financím - on má peněz dost a pro jeho manželku je mnohem lepší mít doma luxus a podvádějícího manžela, než sama živořit s dítětem. Ale tohle je rozhodnutí každého, co snese, ty s tím nic neuděláš, sestra na to musí přijít sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.17 21:32

Holky, dekuji za vyjadreni vsem. :kytka: Rekla bych, ze nejsem zas tak mlada, ale ja myslim, ze to je asi spis o povaze a ja bych tohle proste neprekousla, i kdybych mela jit bydlet zpet k rodicum nebo si hledat podnajem, proste aby me muz ponizoval (ono je toho vic, ale nechtela jsem to cele vypisovat, bylo by to na roman…), nadaval mi a jeste me podvadel v moji posteli nebo v nasem byte (byt je napsan na ne oba, maji ho v OV, poridili si ho spolecne napul), to opravdu ne… Sama mam deti, dovedu si predstavit dost veci, ale kdyby mi muz soulozil milenku ve vedlejsim pokoji, to jako fakt ne… :pocitac:
Na zamilovani mi to uplne neprijde, jsou spolu tusim kolem 8 let… :think: Ale muzu se plest.
Finance, uplne nevim, ale segra uz chodi do prace (vydelava prumerne cca 18 tisic) mala do skolky… :think:
Kazdopadne diky za nazory a vyjadreni! :kytka: :mavam:
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria