Rozchod, taky vás opustil?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105
22.5.17 12:03

@brumdinka Máš to stíženější řekla bych, ale at jsou lidé spolu rok nebo 20 let, rozchod bolí pořád stejně. Proč už někdo nevymyslel pilulku zapomnění? Jen víno nestačí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
22.5.17 12:08
@Bůča píše:
Opustil a pak se zas vratil, nedala jsem pokoj.je to 7 let. vzdycky je nadeje :srdce:

Jak si to dokázala? Dala si mu prostor at s to rozmysli nebo mu stale rikala, jak ho milujes je to blbost rozejit se?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
22.5.17 12:09

@slunecnice82 jo to určitě až na to, že mě se uleví až se odstěhuju, sem si na něj vypěstovala už slušnou alergii :mrgreen: po tom všem co mi proved…ale kvůli dětem doufám, že se nakonec rozumně domluvíme a budem schopný fungovat na přátelský úrovni..

tak se dřž :hug:, já mažu do školky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.17 12:13
@PandaVanda
@PandaVanda píše:
Vis, nekdy lidi rikaji veci co ten druhy chce slyset, jen aby meli klid…od otazek, nalehani…Nebo proto, aby meli pristup k tomu, co chteji, u nej pravdepodobne obcas dobre jidlo a sex… Jak se rika, slibem nezarmoutis. Nic to nestoji a pritom je to efektivni. Dulezitejsi jsou ciny. Vzdycky. To, ze s tebou travi cas, ze ho zajimas, ze se porad vnitrne nemusis porad o vsem ujistovat…Protoze je tu pro tebe a zijete spolu.

Jo, tak přesně tomuto jsem věřila já, ale i činy se dá obelhat, jsem toho živým důkazem. Já už teda teď nevím, čemu věřit. Říkám si, asi musí být obojí v souladu, jedno bez druhého je vždycky vachrlaté…Trávil se mnou čas, tulili jsme se, občas nějaký ten dárek, povídali jsme si, pocitově hodně blízko a pak přijde s tím, že nás má rád, ale už je to spíš kamarádské a že ji miluje. Prý MUSÍ odejít, takový kec :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
22.5.17 12:20

@Pipilota Puncochata to mne mrzi…holt zblbnul no. Do noveho, neznameho a neokoukaneho. Splasily se mu hormony, „zabouchnul se“ a neustal to. I to se stava. Bohuzel :?

Příspěvek upraven 22.05.17 v 12:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.17 12:22
@slunecnice82 píše:
@hudečice to zní tak optimisticky, až mě z toho zahřálo u srdce trošilinku. Asi to zkusím tentokrát jinak. Nebudu se trápit, nebudu zavřená doma, budu chodit ven a nebudu sama a čekat, že napíše nebo si to rozmyslí! Já si uvědomuju, že mu za to nestojím, za tu námahu něco změnit, ale stejně mě to bolí. a stejně ho chci pořád zpět:(

Jo, to je výborný plán! Já s malou obrážíme pořád něco a dost to pomáhá :) A pak taky, kdo je mi jen trochu blízký, tak s tím o tom mluvím a čím častěji to říkám, tím míň to pak bolí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
24.5.17 08:22
@Pipilota Puncochata píše:
@PandaVandaJo, tak přesně tomuto jsem věřila já, ale i činy se dá obelhat, jsem toho živým důkazem. Já už teda teď nevím, čemu věřit. Říkám si, asi musí být obojí v souladu, jedno bez druhého je vždycky vachrlaté…Trávil se mnou čas, tulili jsme se, občas nějaký ten dárek, povídali jsme si, pocitově hodně blízko a pak přijde s tím, že nás má rád, ale už je to spíš kamarádské a že ji miluje. Prý MUSÍ odejít, takový kec :poblion:

To je síla. Oni nám vlastně pořád kecají. Ten, co se semnou rozešel, protože je to už nesnesitelné ty naše hádky-jediný důvod. Tak mi psal i volal hned druhý den a jako by nic. Vysvětlila jsem mu, že takhle to nedám. Takze smršt smsek a nakonec je z toho prý hotovej jako já. BOlí ho celý člověk a už s nikým nic lepšího nezažije a ani nechce a moc mi děkuje za vše, ale jak by to prý pokračovalo, když jsme se pořád rozcházeli a scházeli? Zacínám být spíš nastvaná. Jsou to všechno KECY. Bud člověk toho druhého chce a chce s ním být a udělá pro to všechno nebo at tak nekecá. Já tu jeho slušnost nepotřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.17 09:20

@slunecnice82 Hele, jestli můžeš, dej si volno, pauzu, prostě s ním nemluv, nevídej se s ním a začni si dělat svoje. Kolikrát se zaplátáme v myšlenkách co by, kdyby a je to tak akorát na pěknou depku. U nás je to blbější v tom, že jak jsme manželé a máme spolu dítě, tak to nejde takhle natvrdo na delší dobu přerušit. Ale už i já uvažuju o tom, že po tomto víkendu, co dojede, doveze mi nějaké další věci a „půjčí si“ dítě, mu řeknu, že potřebuju měsíc voraz, nic o něm neslyšet, nevidět ho, necítit mezi náma to, co cítím, když jsme spolu, mohlo by mě to zas kus posunout. A to půlroční dítě to bez něj takhle vydrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
24.5.17 09:38
@slunecnice82 Hele, jestli můžeš, dej si volno, pauzu, prostě s ním nemluv, nevídej se s ním a začni si dělat svoje. Kolikrát se zaplátáme v myšlenkách co by, kdyby a je to tak akorát na pěknou depku. U nás je to blbější v tom, že jak jsme manželé a máme spolu dítě, tak to nejde takhle natvrdo na delší dobu přerušit. Ale už i já uvažuju o tom, že po tomto víkendu, co dojede, doveze mi nějaké další věci a „půjčí si“ dítě, mu řeknu, že potřebuju měsíc voraz, nic o něm neslyšet, nevidět ho, necítit mezi náma to, co cítím, když jsme spolu, mohlo by mě to zas kus posunout. A to půlroční dítě to bez něj takhle vydrží…

Zníš tak v pohodě, vyrovnaně. Dneska se hroutím nejvíc. Prostě jemu je nanic, ale neřekne tu větu, tak to pojdme zkusit jinak a lepe. Prostě bude si stát za svým. Tohle já prostě nemůžu pochopit. Šmahem by mohl zamést naši bolest pod koberec, ale neudělá to. proč ne? Už ničemu nerozumím. Je to prostě na nic. Nepíšu mu, nevolám a ani nechci. Ikdyž mě to láká, ale vím, že je to k ničemu. Vydržím. Uvidím ho v neděli. to jinak nejde. Tobě to taky nezávidím, když máš to malé. ale jak píšeš. aspon měsíc nevidět, neslyšet, ono se to pohne lepším směrem, musíme DOUFAt a věřit. ale je to fakt těžký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.17 10:13

Co máš dnes v plánu? Udělej si nějaký hezký plán, i když tuším, že se ti vůbec nechce! mně se vzbudilo mimi, tak si jdeme hrát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
24.5.17 10:26
Co máš dnes v plánu? Udělej si nějaký hezký plán, i když tuším, že se ti vůbec nechce! mně se vzbudilo mimi, tak si jdeme hrát :)

Musim do prace, mam odpoledni. Takze se musim osprchovat, a obleci, hodit neco na oblicej.. to bude uz pro me vykon. Preju fajn hrani:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.17 02:56

@Bůča spis te litoval proto se vratil ubozacko jeste prosit chlapa? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
23.7.17 07:43
@Katkanova033 píše:
@Bůča spis te litoval proto se vratil ubozacko jeste prosit chlapa? :D

tak jesteze to vis lip :pankac: a litoval me no, a co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.17 12:25

@Bůča jezis ty si ubohá.. jak se sebou muzes zit? Chudak chlap stejne te musi podvadet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
23.7.17 12:30
@Katkanova033 píše:
@Bůča jezis ty si ubohá.. jak se sebou muzes zit? Chudak chlap stejne te musi podvadet

a jeste neco? :think: tak podvadi no, co nadelam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria