Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Katkanova033 píše:
@Bůča jezis ty si ubohá.. jak se sebou muzes zit? Chudak chlap stejne te musi podvadet
a mimochodem, co tobe je do toho?
starej se o sebe a to, jestli nahodou sama nejses uboha. diky srackam co pises. ![]()
Vždycky si holka může akorát tak polepšit. Kašlat na něj a zaměřit se na sebe. ![]()
@Jaji77 píše:
Vždycky si holka může akorát tak polepšit. Kašlat na něj a zaměřit se na sebe.
nemyslim si. je to individulani. muj si se mnou treba pohorsil ![]()
@Katkanova033
Drahá!
Pokud nemáš co říct, k danému tématu, tak se prosím nedělej urážlivé výlety směrem k přispívajícím, není to jen tady v této diskuzi.
Vzhledem k nízkému počtu příspěvků, mám za to, že se potřebuješ pouze přizpůsobit, takže čti a přispívej nebo mlč, to je někdy nad zlato, ale nikdy ne „AD PERSONAM“. To že se tady mnohdy řeší intimní otázky, neznamená, že se automaticky stáváš blízkou přítelkyní, která může říct z plna plic cokoliv komukoliv.
@Bůča @admin
Dobry vecer omlouvam se za nevhodne prispevky nekdo se mi naboural do uctu. Preji hezky vecer a jeste jednou se omlouvam.. ![]()
@Swift píše:
@Katkanova033
Drahá!
Pokud nemáš co říct, k danému tématu, tak se prosím nedělej urážlivé výlety směrem k přispívajícím, není to jen tady v této diskuzi.
Vzhledem k nízkému počtu příspěvků, mám za to, že se potřebuješ pouze přizpůsobit, takže čti a přispívej nebo mlč, to je někdy nad zlato, ale nikdy ne „AD PERSONAM“. To že se tady mnohdy řeší intimní otázky, neznamená, že se automaticky stáváš blízkou přítelkyní, která může říct z plna plic cokoliv komukoliv.
@Bůča @admin
absolutne souhlasím!
@Rive píše:
Taky jsem si myslela, že když mě opustil, tak se mi zhroutil svět, že on byl pro mě dokonalý, až s odstupem času jsem si uvědomila, jak mě vztah s ním vysál, jak jsem byla zlá a prorivná na všechny, teď to vnímám jako temné období
Musela jsem se ze dne na den odstěhovat z Ostravy do Prahy, ale hned třetí den v Praze jsem potkala svého současného partnera, nikdy c životě jsem se tak nezamilovala! Navíc tak rychle po rozchodu.
Teď jsme manželé, čekáme druhé dítě a je nám pořád krásně
Taky se kvůli tomu stehuju z Ostravy do Prahy
tak snad mě taky tak brzo potká stesti. I když je to od rozchodu už 4 mesice
. Ale je to pro mě hlavní impuls!
Ahoj, jsem nedávno po rozchodu s přítelem a chtěla bych zjistit jestli ho můžu dostat zpět i když on píše že mě už nechce protože není se mnou dlouhou dobu šťastnej ( já osobne si myslím že si našel jinou mám na to i par důkazu / jeho kamarad mi řekl ze si píše s jinou holkou…)
Nevím jak začít ale naše rozchodove období zaclo před měsícem když jsem se s nim rozešla kvůli úplný blbosti ( žárlivosti ) on mi na to řekl že mu to je jedno ze se rozejdem tak jsme se rozešli a měsíc jsme se nebavili/ nepsali vůbec nic… pak jsem mu napsala ze u mne ma věci a on ze si pro ne přijede ale neví kdy… po dvou týdnech kdy zase nepsal (věci měl ještě u mne) jsem mu napsala jestli se nemůžeme sejít a on nechtěl protože je teď stastnej a už je úplně někde jinde tak jsem ho premlouvala ze bych za nim přišla abych mu to vysvětlila.. omlouvala jsem se i prosila ho… nic nepomohlo… nakonec napsal ze si přijede teda ten den co jsme si takhle psali pro věci ale ze na nej nemám sahat a přemlouvat ho (prý budu akorat zklamaná)… když přijel tak jsem mu dala věci a vůbec jsme si nic neřekli jen se pozdravili ( já byla tak vyklepana a ubrecena ze jsem se nevzpamatovala mu něco říct.. bylo to tak rychli ) poté když odjel tak jsem mu poslala dlouhou,,slohovku” o tom jak se mu za všechno omlouvám ( i když jsem se omlouvala za něco co nebyla moje vina), miluju ho a nechci o nej přijít… opravdu to bylo dost dlouhá slohovka z lásky (psala jsem ze to všechno napravím at mi da ještě jednu poslední šanci ) na tu slohovku napsal jen PROMIŇ
Byla a jsem tak vyřízená že cely dny brecim a vůbec nejim skoro ani nepiju a nevím co mám dělat nikdy jsem tak z rozchodu nebyla špatná jako teď
Opravdu bych si strašně moc přála aby jsme spolu zase byli ale nevím jak to udelat doufám ze mi někdo z vás poradí..
@tyna1119 píše:
Ahoj, jsem nedávno po rozchodu s přítelem a chtěla bych zjistit jestli ho můžu dostat zpět i když on píše že mě už nechce protože není se mnou dlouhou dobu šťastnej ( já osobne si myslím že si našel jinou mám na to i par důkazu / jeho kamarad mi řekl ze si píše s jinou holkou…)
Nevím jak začít ale naše rozchodove období zaclo před měsícem když jsem se s nim rozešla kvůli úplný blbosti ( žárlivosti ) on mi na to řekl že mu to je jedno ze se rozejdem tak jsme se rozešli a měsíc jsme se nebavili/ nepsali vůbec nic… pak jsem mu napsala ze u mne ma věci a on ze si pro ne přijede ale neví kdy… po dvou týdnech kdy zase nepsal (věci měl ještě u mne) jsem mu napsala jestli se nemůžeme sejít a on nechtěl protože je teď stastnej a už je úplně někde jinde tak jsem ho premlouvala ze bych za nim přišla abych mu to vysvětlila.. omlouvala jsem se i prosila ho… nic nepomohlo… nakonec napsal ze si přijede teda ten den co jsme si takhle psali pro věci ale ze na nej nemám sahat a přemlouvat ho (prý budu akorat zklamaná)… když přijel tak jsem mu dala věci a vůbec jsme si nic neřekli jen se pozdravili ( já byla tak vyklepana a ubrecena ze jsem se nevzpamatovala mu něco říct.. bylo to tak rychli ) poté když odjel tak jsem mu poslala dlouhou,,slohovku” o tom jak se mu za všechno omlouvám ( i když jsem se omlouvala za něco co nebyla moje vina), miluju ho a nechci o nej přijít… opravdu to bylo dost dlouhá slohovka z lásky (psala jsem ze to všechno napravím at mi da ještě jednu poslední šanci ) na tu slohovku napsal jen PROMIŇ
Byla a jsem tak vyřízená že cely dny brecim a vůbec nejim skoro ani nepiju a nevím co mám dělat nikdy jsem tak z rozchodu nebyla špatná jako teď
Opravdu bych si strašně moc přála aby jsme spolu zase byli ale nevím jak to udelat doufám ze mi někdo z vás poradí..
Ahoj,
Koukám, ze jsem tady psala po rozchodu s bývalým, ještě před tím, než jsem se stěhovala do Prahy. Jak jsem psala, štěstí mě postihlo 2 měsíce po tom, co jsem se přestěhovala, ale momentálně jsem stejně zase měsíc po rozchodu, bolí to ale…!
Tim, ze mu budeš takto vypisovat si ho určitě nezískas, vidí ze té má jistou. Mě by už v životě nenapadlo se takhle ponizovat a cpát se někomu kdo o to nestojí!!! Pokud chceš aby se třeba aspoň někdy v budoucnu vrátil, okamžitě tohle psaní omez, sama se obiras o svou hodnotu!
Měj se trochu rada. Za par měsíců si poklepes na čelo a budeš na sebe naštvaná, ze ses takhle ponizovala a budeš se stydět sama za sebe. ![]()
Já třeba teď momentálně doufám, ze se mi můj poslední ex ozve sam, ze bylo jeho rozhodnutí pro rozchod chyba. Nekontaktuji ho, dávám mu prostor, to je totiž podle mě jediná možnost, jak si to muže srovnat v hlavě a zjistit, ze mu třeba chybim.
Vím ze je to těžké, byla jsem v tvé situaci 3 roky zpět, neskutečné jsem se ponizovala, brecela jsem, vypisovala. S odstupem času se za sebe stydím, ze jsem vůbec mohla klesnout tak hluboko!!! ![]()
Bude to znít tvrdě, ale je potřeba, aby ses realitě postavila čelem. Jen tak můžeš jít dál. Neuděláš to nijak. Nikoho nemůžeš donutit, aby tě miloval. Lásku si vynutit nemůžeš. Tvůj expřítel tě již nemiluje, nechce s tebou být. Má už svůj život bez tebe. A dává to najevo dost jasně. Bolí to, ale přijmi to jako fakt. Vybreč se, ale jemu už dej pokoj nebo se mu úplně zprotivíš a takové zoufalce se bude vyhýbat obloukem. Nic dobrého si u něj nevybrečíš.