Rozchod, taky vás opustil?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105
22.5.17 09:57
@slunecnice82 píše:
možná máš pravdu, jen
@PandaVanda píše:
S ohledem na minulou diskuzi ti musim rict, ze myslim, ze jsi se upnula na tu svoji predstavu, jak te konecne pochopi a budete stastna rodinka…Zamilovala jsi se do sve predstavy o tom, jaky by podle tebe mohl byt, ale jaky opravdu je a co chce, jsi nebyla schopna ani nechtela videt…
To jak to vidi on jsi ignorovala a nebrala vazne. A ze svym chovanim ti daval sakra najevo, jak to vidi on. To jak se k tobe choval, mluvi za vse. Asi ho to jednodusse uz nebavilo… Bud rada ze na to mel koule a rozseknul to, jednou mu za to jeste podekujes. Proste se k sobe nehodite…i kdyz te to boli. Predstavy a realita jsou nekdy dost odlisne veci…Preji ti, at casem narazis na chlapa, co te bude mit opravdu rad a bude si te vazit.

Možná máš pravdu. jen nechápu, když mě ve všem utvrzoval, jak chce rodinu, vlastní bydlení a nás dva, aby sme byli stastní, tak co jsem si namlouvala? Proč to říkal? Vypadá to, že jsem ztrácela další roky čas. Nevím, kde v sobě vzal najednou tu odvahu mě opustit, protože ještě nedávno mi tvrdil, jak mě miluje a nechce beze mě zit. cas ukaže, jen vydržet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
22.5.17 10:00

@bartsch myslela jsem, že milovat stačí, že láska je mocná a že vše ostatní se dá zvládnout, vyřešit, najít řešení. asi sem se mýlila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
22.5.17 10:06
@slunecnice82 píše:
Možná máš pravdu. jen nechápu, když mě ve všem utvrzoval, jak chce rodinu, vlastní bydlení a nás dva, aby sme byli stastní, tak co jsem si namlouvala? Proč to říkal? Vypadá to, že jsem ztrácela další roky čas. Nevím, kde v sobě vzal najednou tu odvahu mě opustit, protože ještě nedávno mi tvrdil, jak mě miluje a nechce beze mě zit. cas ukaže, jen vydržet :(

Vis, nekdy lidi rikaji veci co ten druhy chce slyset, jen aby meli klid…od otazek, nalehani…Nebo proto, aby meli pristup k tomu, co chteji, u nej pravdepodobne obcas dobre jidlo a sex… Jak se rika, slibem nezarmoutis. Nic to nestoji a pritom je to efektivni. Dulezitejsi jsou ciny. Vzdycky. To, ze s tebou travi cas, ze ho zajimas, ze se porad vnitrne nemusis porad o vsem ujistovat…Protoze je tu pro tebe a zijete spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
22.5.17 10:08
@slunecnice82 píše:
@bartsch myslela jsem, že milovat stačí, že láska je mocná a že vše ostatní se dá zvládnout, vyřešit, najít řešení. asi sem se mýlila.

Laska je mocna v tom ohledu, ze nam nasazuje ruzove bryle a stira diky nim treci plochy. To ale neznamena, ze casem, az prvotni poblouzneni prejde, ty animozity opet nevyskoci a v plne sile se neprojevi.
Jen laska bohuzel nestaci, neni vsemocna. Daleko zasadnejsi je chtit problemy spolecne resit. Tvuj pritel nemel zajem…mozna byl pohodlny, mozna vystrizlivel a natolik te nemiloval a mozna mu proste jen doslo, ze se k sobe nehodite a dlouhodobe by to nefungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
22.5.17 10:30
@PandaVanda píše:
Vis, nekdy lidi rikaji veci co ten druhy chce slyset, jen aby meli klid…od otazek, nalehani…Nebo proto, aby meli pristup k tomu, co chteji, u nej pravdepodobne obcas dobre jidlo a sex… Jak se rika, slibem nezarmoutis. Nic to nestoji a pritom je to efektivni. Dulezitejsi jsou ciny. Vzdycky. To, ze s tebou travi cas, ze ho zajimas, ze se porad vnitrne nemusis porad o vsem ujistovat…Protoze je tu pro tebe a zijete spolu.

asi jsme byla slepá. a hlavně jsem se snažila jen já. teda aspon mám ten pocit. možná se taky snažil, jen jsem to neviděla. Chci začít myslet na to, co bude a přestat vzpomínat, ale je to moc čerstvé:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.17 10:31

Vklidu, mě chlap v životě opustil 3×. Vždycky to bolelo ale přešlo to. A víš co? Tak jak mi ublížili, tak jím to karma vrátila. V oběhu jsou 3 rozvedení chlapi, kteří:

• jeden neplatí alimenty
  • druhý má dluhy kam se podíváš
  • třetí přežívá

A já?
Jsem v pohodě, mám nového přítele, rozumíme si, plánujeme rodinu. @slunecnice82 posílám :kytka: a věřím, že najdeš toho pravého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
22.5.17 10:44

@hudečice to zní tak optimisticky, až mě z toho zahřálo u srdce trošilinku. Asi to zkusím tentokrát jinak. Nebudu se trápit, nebudu zavřená doma, budu chodit ven a nebudu sama a čekat, že napíše nebo si to rozmyslí! Já si uvědomuju, že mu za to nestojím, za tu námahu něco změnit, ale stejně mě to bolí. a stejně ho chci pořád zpět:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
22.5.17 11:35

@slunecnice82 jo dokonalé často ne ale to co jsi žila ty je děs. Tohle běžný vztah opravdu neni :? vždyt jste ani spolu nežili, jen si sečti kolik dní za rok jste byli jen sami dva aniž by jste se pohádali :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.17 11:41
@slunecnice82 píše:
@hudečice to zní tak optimisticky, až mě z toho zahřálo u srdce trošilinku. Asi to zkusím tentokrát jinak. Nebudu se trápit, nebudu zavřená doma, budu chodit ven a nebudu sama a čekat, že napíše nebo si to rozmyslí! Já si uvědomuju, že mu za to nestojím, za tu námahu něco změnit, ale stejně mě to bolí. a stejně ho chci pořád zpět:(

To přejde, mě taky chlap vyměnil ze dne na den za jinou. A teď? Po 5 letech? Já jsem jinde a on skuhrá, jak platí jak mourovaný a ta co mi říkal, jak ho strááášně miluje a nikdy by ho neopustila je dávno s někým jiným. Takže za mě - ano, boží mlýny tu jsou a já jsem dávno někde jinde, s někým jiným a netrápím se. Ikdyž mě mrzí, že jsem svých úžasných mladých 7,5 let věnovala muži, který za to nestál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
22.5.17 11:47

@slunecnice82 víš ty seš ted´v období, kdy se musíš přepnout jak se říká…ale jak píšeš ten vztah si zachraňovala sama..já to znám dělala sem to dva roky, než mi došlo že už takhle prostě ne tečka a i když je to těžký a pořád to není za mnou…vím že musím jít dál…a ty taky…neboj ono všechno zlé je pro něco dobré a všechno má svůj smysl…drž se bude líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
22.5.17 11:57
@brumdinka píše:
@slunecnice82 víš ty seš ted´v období, kdy se musíš přepnout jak se říká…ale jak píšeš ten vztah si zachraňovala sama..já to znám dělala sem to dva roky, než mi došlo že už takhle prostě ne tečka a i když je to těžký a pořád to není za mnou…vím že musím jít dál…a ty taky…neboj ono všechno zlé je pro něco dobré a všechno má svůj smysl…drž se bude líp :hug:

věřím, že bude líp, vím to. Prostě začne něco jiného a bud to bude znovu s ním nebo bez něj. Venku svítí sluníčko, je krásně na světě:) to je jen momentální nálada, ono to zas přejde do té horší. ale to je asi normální. Tobě taky držím palečky, at je líp. Musim se jit chystat do prace, achjoooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
22.5.17 12:00
@Markéta80 píše:
@slunecnice82 jo dokonalé často ne ale to co jsi žila ty je děs. Tohle běžný vztah opravdu neni :? vždyt jste ani spolu nežili, jen si sečti kolik dní za rok jste byli jen sami dva aniž by jste se pohádali :?

Právě, že jsme se vídali jen o víkendu, tak pro mě není takovej šok být sama. Jsem na to zvyklá. Jen že už si nepísneme a nezavoláme. Musím to vydržet. Uvidím časem, jestli mi bude líp nebo hůř. Doufám v to první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
22.5.17 12:00

@slunecnice82 jo já to znám, taky mám občas takový stavy…jak sem sama..ale zas jak sem mezi lidma je to v pohodě… a to my máme za sebou 17 let a 2 děti..seš na tom líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.17 12:01

@slunecnice82 Já asi tam někde v zadu tuším, že to konečná je, že tohle se nedá odpustit a pokračovat dál v takovém vztahu, ale ta představa, že by se mi to všechno, co jsem měla před tím, než mi to řekl, vrátilo, je nádherná. Jenže nejde dál žít v iluzi, když už ji člověk prohlédl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
22.5.17 12:02

Jen já to mám hozený už trochu jinak, já už chci bejt sama bez něj a momentálně mě děsně sejří :cert:, že si vzal dovolenou a smrdí doma :mrgreen: měl bejt v práci, když mám volno..sem si záměrně vzala protisměny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí