Nevěra - k zamyšlení

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
106465
23.5.17 12:36
@zoidberg píše:
Milosrdná lež? To pomůže? Proč si musíte pořád nalhávat jak jste krásné a nesnesete upřímnost?

bez pritazlivosti prece neni sex? Ty by si spal s zenskou, ktera by te shazovala, davala ti najevo, jak jsi nemoznej a nepritazlivej? To je prece zakladni podminka k tomu, aby to klapalo.
Jenze muzi s tim u svych zen hrozne setri a pak se divi, ze protejsek ztraci zajem.

• načítám...
6661
23.5.17 12:36
@zoidberg píše:
Předpokládám, že její charakter, intelekt a vnitřní krása je naprosto naprůměrná. A stejně to nebude většině chlapů stačit k sexuálnímu vzrušení.
Za ten extrém se omlouvám, napadla mě ještě Angela Merkelová, ale je tu spousta úchyláků a ještě by se někomu mohla líbit :mrgreen:Příspěvek upraven 23.05.17 v 12:30

Těžko říct, já se s Madlenkou tak nějak v mnohých názorech neztotožňuji :think: A navíc jako žena nemohu posoudit, co je na ní opravdu vzrušivého. Ale vzhledem i k jejímu věku - to už je gerontofilie :mrgreen: Tam už intelekt a vnitřní krása s většinou mužů o dost mladších než ženský objekt - nic nezmůže ani tak :nevim: :mrgreen:

• načítám...
7939
23.5.17 12:39
@KalamityJohn píše:
Náhodou Hitlery zvolily šestou nejkrásnějšší ženou světa. Nekecám :zed: :zed: :zed: :zed:http://www.buzznet.com/…men-of-2017/

To se tedy skoro divim, ze neco netrhla i ta Angela. :think:

Příspěvek upraven 23.05.17 v 12:40

• načítám...
6661
@KalamityJohn píše:
Náhodou Hitlery zvolily šestou nejkrásnějšší ženou světa. Nekecám :zed: :zed: :zed: :zed:http://www.buzznet.com/…men-of-2017/

Nooo, proti gustu… :nevim: Určitě se najdou i tací, kterým stojí třeba u Andělky… :nevim: Ale moc jich asi nebude :think: :mrgreen:

• načítám...
káťa
@pavld píše:
To jsou obecně ženský tak hloupý, že NEVĚDÍ, že když pustí chlapa ven s dlouho nevyklepaným pytlem, že ho velmi pravděpodobně vyklepe u jiný? To si to mezigeneračně neřeknou? Vždyť to je stále dokola. Teď jsou na epipi aktuálně živé min. 3 diskuze o nevěře a stále se řeší to samé. Nedala jsem mu a BÚÚÚ on šel k milence / do bordelu.
Prosím, žádný osobní útoky. Hlavně bych rád slyšel názory od zralých nebo podvedených žen - i přiznání je polehčující okolnost. :kytka:
Prosím, ženy, které si myslí, že ten jejich je nepodvede nebo nikdy nepodvedl, založte si jinou diskuzi… :zed:
Děkuji

A to si ještě muži mezigeneračně nepředali informaci, že když jim žena nevyklepe pytlíka, že je to v drtivé většině proto, že jí nepřihojí a nevzrušují, nebaví jí to s nimi??? ;)

• Upravit
457
23.5.17 12:44

@káťa To máš možná pravdu, ale tito pánové si zde v diskuzích nestěžují… Stěžují si jen dámy a ještě zamlžují příčinu nevěry. :nevim:

• načítám...
káťa
23.5.17 12:45
@zoidberg píše: :mrgreen:
Promiň, ale to je přihrávka. Ono to STOJÍ jen na vnější kráse, pochybuji, že má
někdo erekci jen z ženina intelektu, ale potřebuje k tomu hlavně vizuální podnět. I když s dostatečným přetlakem se dá vlézt na cokoli…

No já bych řekla, že ženy jsou ale v otázce vlastního vzhledu mnohem soudnější a k sobě kritičtější než muži. Oplácaná ženská to většinou o sobě ví a snaží se hubnout, popř. z toho má komplex. Kolem sebe vidím spíše muže, kteří, ač jsou sami vyplešlí, s panděrem a vypadající staře, horlivě kritizují ženské a hledají štíhlou modelku s pětkama…

• Upravit
106465
23.5.17 12:46
@KalamityJohn píše:
Honza Nedvěd :mrgreen:Ale máš pravdu, to jsou třeba lidi co chtějí žít v tom zamilovaným rauši a jak vztah zevšední tak jdou jinam.

to zase bude spis pripad zen… nektere to proste potrebuji k zivotu… ne jen kamose, s kterym se obcas vyspim a jinak nemame nic moc spolecneho nejsou tam zadne vzruchy, zadne emoce a sex uz nestoji za nic.

• načítám...
153
23.5.17 12:46

Bohužel, jsou i tací, kteří mají doma „vyklepaný pytel“ a stejně zahýbají…

• načítám...
17307
23.5.17 12:47
@Venetia píše:
bez pritazlivosti prece neni sex? Ty by si spal s zenskou, ktera by te shazovala, davala ti najevo, jak jsi nemoznej a nepritazlivej? To je prece zakladni podminka k tomu, aby to klapalo.
Jenze muzi s tim u svych zen hrozne setri a pak se divi, ze protejsek ztraci zajem.

Ano spal, já to potřebuji slyšet, abych se mohl více a více zdokonalovat pro svou paní. Kdyby mi lhala, jak jsem úžasný a dokonalý, tak jí přece neuvěřím.
Muži s tím šetří, protože to není upřímné. A když budou lhát o ženině kráse, tak ženy usnou na vavřínech a v ničem se nebudou chtít zdokonalovat.

• načítám...
káťa
@pavld píše:
@káťa To máš možná pravdu, ale tito pánové si zde v diskuzích nestěžují… Stěžují si jen dámy a ještě zamlžují příčinu nevěry. :nevim:

No to bude asi tím, že je zde drtivá převaha žen, bo chlapi mají jiné starosti, než lézt na emimino. Ale z toho mála, co se tu vyskytuje, tu už poměrně dost stěžujících si mužů na ženin nezájem o sex či ženinu nevěru bylo, poměrově rozhodně víc než stěžujících si žen…

• Upravit
457
@káťa píše:
No já bych řekla, že ženy jsou ale v otázce vlastního vzhledu mnohem soudnější a k sobě kritičtější než muži. Oplácaná ženská to většinou o sobě ví a snaží se hubnout, popř. z toho má komplex. Kolem sebe vidím spíše muže, kteří, ač jsou sami vyplešlí, s panděrem a vypadající staře, horlivě kritizují ženské a hledají štíhlou modelku s pětkama…

Když jim ta modelka dá (očemž pochybuju), můžou kritizovat…

• načítám...
457
23.5.17 12:49

@káťa a je zde ještě více žen stěžujících si na nevěru. :nevim:

• načítám...
káťa
23.5.17 12:50
@pavld píše:
Když jim ta modelka dá (očemž pochybuju), můžou kritizovat…

Oni kritizují, i když jim nedá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
106465
23.5.17 12:50
@zoidberg píše:
Ano spal, já to potřebuji slyšet, abych se mohl více a více zdokonalovat pro svou paní. Kdyby mi lhala, jak jsem úžasný a dokonalý, tak jí přece neuvěřím.
Muži s tím šetří, protože to není upřímné. A když budou lhát o ženině kráse, tak ženy usnou na vavřínech a v ničem se nebudou chtít zdokonalovat.

ja bych zase nechtela byt ani spat s nekym, kdo mne shazuje a komu se nelibim.
Proc bych to proboha delala a co bych z toho mela? Pokud se mu nelibim, tak at si jde za lepsi ne?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová